SPET SO ME ZAJEBAL
MV, ko se bo zgodila ljubezen bo imelo tvoje zrce nov zagon in še kako veliko moči za negovanje le te:)
Spomin srca odstrani slabo in poveča dobro: in zahvaljujoč tej zvijači lahko prenašamo breme preteklosti.
SAj bo, saj bo!
Dragi Mavrični, za žuranje si – tak kot si – res že prestar, ker bi se zdaj moral še učiti žuranja, to bi pa trajalo.
Jaz ti predlagam nekaj drugega. Vpiši se na kako šolo. Korist bo dvojna: boš ves čas med sošolkami, na koncu boš imel novo izobrazbo, dobil boš novo, boljšo službo, zaslužil boš več, postal boš bolj samozavesten in s tem bolj zanimiv za nove sodelavke v novi službi.
Biti prodajalec v Bauhausu ali Mavrici – to pa res ni kraj, kjer bi srečal nekoga po tvojem okusu. Tam jih namreč ni, tamkajšnji primitivci se ti za hrbtom samo posmehujejo in ti “rihtajo” zmenke, ker te namenoma hočejo osmešiti. To je njihova zabava, ne padaj več na njihove finte.
Premisli o mojem poredlogu. Le na tak način se boš izkopal iz tega dreka. Brez tega se ti samozavest ne bo nikoli dvignila in boš iz dneva v dan nesrečnejši.
Premisli! Zavihaj rokave! Uspel boš, vem, da boš! Želim ti vso srečo!
Mavrični, morda prehitro začneš riniti v žensko – poizkusi kdaj iti dejansko samo na kavo, pa potem to naredi še trikrat, štirikrat, petič jo pa poskusi za roko prijeti – če bo šla petkrat s tabo na kavo in če ne bo roke odmaknila, potem boš na konju :)). Pa še siguren si lahko, da ne gre spet za neko bedno zaroto sodelavcev – čeprav ne vem, kako so lahko tako hudobni :((.
Narobe si razumela.
Posodil sem tej, ki me je prepričala v to, da naj zasnubim Tatjano.
Tatjana je dejala, da ne smeva to početi, ker sva brat in sestra.
V bistvu se je norca delala iz mene.