SPET SO ME ZAJEBAL
Avtor: mavrični vitez
Datum: 08-04-07 14:21
Razumem.
vendar se mi pa zdi, da ti ne razumeš, da s tem izumljanjem žarnice bo samo več bolečine v meni in vedno bolj strto srce in če se bo zgodila ljubezen srce več ne bo imelo moči, da bi to ljubezen negoval
Danes sem gledala Mr. Beana. Se mi zdi, da sta si nekako podobna. Samo da je Mr. Bean smesen, ti si pa pateticen.
Vzem se v roke, ce se hoces, ce ne, pa se pac ne. Samo nehaj ze enkrat krivit vse druge za to, kar se tebi dogaja! Za vse kar se ti dogaja, si odgovoren SAMO TI!
Ker si truplo na kvadrat in ne vidiš 1 cm pred sabo. Če ne bi imel neta, me prav zanima komu bi take kozlarije nakladal kot jih tukaj. Hvala bodu, da ne najdeš ženske, ker očitno je, d atvojega jamranja razen tvojih sorodnikov nobeden ne prenese kaj šele, da bi ga ostanek življenja prenašal. Še dobro, da si sam, ker si ne znam predstavljati, da bi ena ženska s takom zafrustrirancem živela, kamoli, da bi otroke spočela. Ubogi otroci, le kaj bi jim dal za vzgled? MON in JAMRANJE.
POHVALI SE z vrednotami, kot so poštenost, odprtost, pristnost in spoštovanje, ko boš začel sam sebe spoštovati, ja takrat boš dorasel širnemu človeštvu. Ker igraš s kartami nesamozavesti, vedno dobivaš polena pod noge…
Pojdi ven med ljudi z dvignjeno glavo, ne jamraj, se ne pomiluj- šele, ko bo v tebi videti samozavestno osebo- TAKRAT BOŠ NAREDIL prvi korak k uspehu. PREVERJENO
Srečno KEKEC
Poglej, tudi mene niso spoštovali, ampak so me dobesedno izkoristili. Zavedam se, da sem med drugimi tudi sama kriva, da je do tega prišlo, vendar imam novo izkušnjo in drugačen pogled na vse skupaj.
Kljub temu, da je komaj en teden od tega, da nisva več skupaj, se sploh ne sekiram. V bistvu se je od mene odvalilo tako breme, da sem prav vesela.
Sedaj zopet hodim ven, dobila sem službo, hodim na aerobiko in na meditacijo. Poleti bova s sestro začeli kolesarit (daljše ture), oktobra se bom pa vpisala v šolo. Če ne bom delala na družini, bom pa na karieri.
Spoštuj to kar ti je dano, ostalo pa pride s časom.