Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek spet spite????

spet spite????

japjade…;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Kapiš, kapiš

ja a ni?

okej..pol pa pejva…a tja ???k zadnjic;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Greva kam kjer je lepo toplo, pa……

Ja potem bo tam okej;))…bemti ne vem..pa tale dez bo vse prevec romanticno naredu najin kafe…se ne bojis tega;))

Le zakaj bi se bal?!?

Kako naj jaz vem, če ti ne ves;))…no mogoče zato, ker bi blo..no bo…cenzura…;))

A

Jupijajjej…….?

Aha…

AU

Sakramenski loj pokvarjen od vaju dveh!!!
In to sta me obrekovala glih tist cajt,ko sva s sodelavko izmenjevala seksualne izkušnje..verbalno seveda.
Vaju tko bom nagnal po makedonca…..da mi bosta še pršut kupila zraven!
😉

Lubči, to pa ni lepo od tebe. Sem užaljena. Se boš moral oddolžiti…

Dobro!
Pa naj gre sam Alti ponj robo!Ti boš ta cajt lahko nove tangice pr men pomerjala..
;-)))

Tega pa ne razumem, sem kaj zamudila?

Ja nič nisi zamudila!Alti naj gre ponj kaj za jest in pit,tebe,ker si pač ljubica….zadržim pri sebi….za majhno veselje,ne?Kapiraš?
Cmoka!
😉

A tako? Pol je pa zmenjeno!
Cmokca tja :))

Šakica?A si za en randi v petek?Sem tam….pa mogoče kaj ušpičiva?
;-)))

Bi se dalo zmenit, če bo v roku službenega časa :))))

Spet nič!!!!!!
Ko delaš ti….delam tud jaz!!!!!!!
Jaz se pa razdajam…in norim prot LJ…sam,da te vidim!
🙁

New Report

Close