Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spider

Spider

Mene pa zanima, kaj je s Pajkom, ve kdo karkoli v zvezi z njim?

Babe goni ob hrvaški obali.

Spider in Margot sta nekje skupaj na kavi in pokata šale na račun ŽM čveka. :))

Dejte ga pustit v miru na morjo, no. Si ga zasluži, je celo leto zbiral socialno podporo, da si zdej lahko privošči pecat mladoletnice, pa še mama je pomagala s položnicami.

Kaj ti posranka si še vedno v akciji?

Koliko se meni zdi, deluje na Starševskem čveku pod neregistriranim nikom, ali pa ima kakšnega brata dvojčka? Kdo bi vedel, če ženske same ne znate, kje pajki pletejo mreže in lovijo muhe enodenvnice… 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Lepolaska, verjetno se je poglobil in se bralno zatopil v Nietzsche-ja ali pa Kanta. Tvoji manj zahtevni ‘intelektualci’ pa v tebe, bolj lahkotno gradivo, kjer ne rabijo dosti mislit zraven, ker gre za knjigo z eno stranjo. 😀

Koliko se meni zdi, deluje na Starševskem čveku pod neregistriranim nikom, ali pa ima kakšnega brata dvojčka? Kdo bi vedel, če ženske same ne znate, kje pajki pletejo mreže in lovijo muhe enodenvnice… :)[/quote]

Pardon, tale general je registriran …

Daj nehaj se že ven metat in se pojdi igrat s kanglico in lopatko. Po spletu se sliniš za mladoletnicami in onaniraš nad lastno kvaziinteligenco in svetovljanstvom, medtem ko moraš vsakič 2 uri googlat, da napišeš naslednjo neumnost z dovolj tujkami, ki kih polovico časa za nameček še nepravilno uporabljaš.

Je čas, da si nehaš domišljat, da piješ kofe z Žižkom in ostalo intelektualno smetano, ter se pridružiš klošarjem in mentalnim bolnikom, kamor v resnici spadaš.

moja lasata je spet na visokih obratih ♥

Koliko se meni zdi, deluje na Starševskem čveku pod neregistriranim nikom, ali pa ima kakšnega brata dvojčka? Kdo bi vedel, če ženske same ne znate, kje pajki pletejo mreže in lovijo muhe enodenvnice… :)[/quote]
meni se je bolj zdelo, da bi lahko bil muffin79, k je zadnje case na starsevskem…se je pa tudi general pred kratkim sele registriral..mislis, da ni mozno imeti 2 registrirana nicka?

moja lasata je spet na visokih obratih ♥[/quote]
Pa kje si ti 🙂 pred BTCjem imajo Mustanga, a greva en krog? 🙂 Hartley pravi, da je zakon in bi ga še “tvoja mama morala probat” :)))

Pardon, tale general je registriran …[/quote]

General je njegov sin!

moja lasata je spet na visokih obratih ♥[/quote]
Pa kje si ti 🙂 pred BTCjem imajo Mustanga, a greva en krog? 🙂 Hartley pravi, da je zakon in bi ga še “tvoja mama morala probat” :)))[/quote]

s šajnijem se gonim naokoli. Sem našel par lokalčkov s postavnimi in joškastimi kelnarcami ♥♥
A boš Mustanga ti za uzde brzdala ☺

Pa kje si ti 🙂 pred BTCjem imajo Mustanga, a greva en krog? 🙂 Hartley pravi, da je zakon in bi ga še “tvoja mama morala probat” :)))[/quote]

s šajnijem se gonim naokoli. Sem našel par lokalčkov s postavnimi in joškastimi kelnarcami ♥♥
A boš Mustanga ti za uzde brzdala ☺[/quote]
aja – pa uno dekco, ki ima na eni strani gumo imej s sabo – bova na prednji haubi fu.kala ☺

meni se je bolj zdelo, da bi lahko bil muffin79, k je zadnje case na starsevskem…se je pa tudi general pred kratkim sele registriral..mislis, da ni mozno imeti 2 registrirana nicka?[/quote]

Ne vem, tja samo malo pokukam, odkar je nekako tale M/Ž čvek zamrl, ampak se teme oz. posti precej hitro polnijo in se mi večine ne da brat. Tako da ne poznam toliko uporabnikov na Starševskem čveku.

Spider ima svojo pisateljsko in miselno ostrino, svetlobna leta pred primitivci kalibra, kot je Lepopraska in njeni oboževalci, praviloma starostno ranga njenega fotra, kot je tale OMFG™, ki mu je nazadnje vojaček stal še kakšno leto tam v 80-tih po Titovi smrti, nakar mu je cviček omehčal vse mišice, tudi tisto najpomembnejšo v glavi . 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close