Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spila 1,5 litra energijske pijače in umrla

Spila 1,5 litra energijske pijače in umrla

Ponavljam, gre za pijačo všečnega okusa, nabutano s sladkorjem, ki vabi otroke, da jo pijejo? In je nevarna v majhnih količinah, ne velikih? Govorimo že o par deci.

Analis bi verjetno umrla tudi, če bi v zelo kratkem času spila recimo 20 litrov vode…

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

ma katastrofa. Men gre na kurac the Rock (dwayne johnson) k se snema in promovira svojo energijsko pijačo. spije jo po liter na dan. po treningu,pred treningom..

Tud coca cole ne pijem sploh,ker ima kofein. Spijem 2 pravi kavici na dan,eno zjutraj eno popoldne,in nič več. Vmes pa liter al pa dva litra neomejeno žitne kave,brezkofinske,proje,ječmenove.. obožujem kavo ampak je treba pazit.

sem striktno proti tem energijskim pijačam. tud un Simon bandog,od srce za Bulle,k ste včeri temo odprli. On spije Red BuLLov full. njega bo enkrat samo kap. čist zares.

hja,to je pa tko ko se pije pijače s kofeinom. Pri temu je treba bit izredno previden. Pa se folk večinoma samo smeji.

bravo! tako se dela,pazit se je treba! 🙂
evo,članek

http://www.saop.si/poslovne-informacije/novice/razno/izracunajte-si-kaksna-je-vasa-varna-doza-kofeina-in-kje-vse-ga-najdete-poleg-kave/

Če bi bila popolnoma telesno zdrava je liter in pol energijske pijače ne bi pokončal. Ne rečem, da je priporočljiva taka količina, ker ni, zagotovo je pa daleč od smrtno nevarne za zdravega najstnika ali odraslega. Mediji pa vedno kot mediji, da imate drhal futer…eh

bravo! tako se dela,pazit se je treba! 🙂
evo,članek

http://www.saop.si/poslovne-informacije/novice/razno/izracunajte-si-kaksna-je-vasa-varna-doza-kofeina-in-kje-vse-ga-najdete-poleg-kave/
[/quote]
Jp, izračunaj še meni. Na dan sppijem med litrom in litrom in pol poštene kave, ne pobarvane vode. Pijem jo tudi neposredno pred spanjem. Krvni tlak pove, da morda en čink premalo, ker je vedno nizek, puls tudi.😁 Je pa baje koristno, najmanj dvajset šalic dnevno naj bi uspešno preprečevalo nastnek kateregakoli raka, tako sem nekje zasledil.😁

Jp, izračunaj še meni. Na dan sppijem med litrom in litrom in pol poštene kave, ne pobarvane vode. Pijem jo tudi neposredno pred spanjem. Krvni tlak pove, da morda en čink premalo, ker je vedno nizek, puls tudi.😁 Je pa baje koristno, najmanj dvajset šalic dnevno naj bi uspešno preprečevalo nastnek kateregakoli raka, tako sem nekje zasledil.😁
[/quote]

No,oglasi se mi kako boš zdravstveno čez deset let. Velja?

Jst sm spila skoraj 2 litra kave na dan,ta prave kofeinske. Končalo se je tako da sem doživela možgansko kap,pristala na nevrološki. Res pa je,da je zraven botrovala še mnogo prekomerna teža in kajenje. Ti verjetno tega nimaš in ne kadiš. Ti pa zagotavljam,na tak način,liter pa pol prave kave vsak dan,čez deset let težave s srcem. Boš videl.

No,oglasi se mi kako boš zdravstveno čez deset let. Velja?

Jst sm spila skoraj 2 litra kave na dan,ta prave kofeinske. Končalo se je tako da sem doživela možgansko kap,pristala na nevrološki. Res pa je,da je zraven botrovala še mnogo prekomerna teža in kajenje. Ti verjetno tega nimaš in ne kadiš. Ti pa zagotavljam,na tak način,liter pa pol prave kave vsak dan,čez deset let težave s srcem. Boš videl.
[/quote]
Kaj čez deset let? Ne deset, mimo je že dvajset, skoraj trideset let. Bil na slikanju žil kaki dve leti nazaj, je rekel kirurg, da imam žile čiste, močne kot mladenič.😁

Kaj čez deset let? Ne deset, mimo je že dvajset, skoraj trideset let. Bil na slikanju žil kaki dve leti nazaj, je rekel kirurg, da imam žile čiste, močne kot mladenič.😁
[/quote]

Ja prov. Potem si eden tistih izjem,srečni srečko. Se spomnim članka 105 let stare gospe,ki je celo življenje in kadila in tud konzumirala alkohol. Doživela 105 let,nobenga raka,še najmanj ne na jetrih ali pljučih. Umrla v spanju lepo. Brez teatra. Maš full takih primerov.. ti si srečni srečko 😉

Ampak vseeno,čuvaj se 😘😘

Ah kaj, danes bi rekli, da je umrla od Covida.

Ja prov. Potem si eden tistih izjem,srečni srečko. Se spomnim članka 105 let stare gospe,ki je celo življenje in kadila in tud konzumirala alkohol. Doživela 105 let,nobenga raka,še najmanj ne na jetrih ali pljučih. Umrla v spanju lepo. Brez teatra. Maš full takih primerov.. ti si srečni srečko 😉

Ampak vseeno,čuvaj se 😘😘
[/quote]

To je zato ker sem tako žleht, veš? pssst, pa ne okol govort.

[/quote]

haha 🙂

Untermenše zgoraj bi opozoril, da otrok ni odgovoren zase temveč družba za otroka.. Ko iz kakršnegakoli razloga dovolijo te ogabne pijače, pač ubijejo kdaj koga, kaj je to v primerjavi z občutkom, da so neki kapital-marksistični korporacijski izkoriščevalci srečni in da boomerji in milenijci kao živijo na robu z radikalnimi pijačami, ki ti “dajo energijo”..

[/quote]

Ma ja, to so tud meni govoril oz. mi še govorijo. Ampak nekaj je pa res – to kar nekateri sprejmejo kot žlehtnobo je pri meni samo tisto, kar mora ven iz mene, da ne ražira notri.

Ma ja, to so tud meni govoril oz. mi še govorijo. Ampak nekaj je pa res – to kar nekateri sprejmejo kot žlehtnobo je pri meni samo tisto, kar mora ven iz mene, da ne ražira notri.
[/quote]

Oh,ne sekirej se. Žleht sm tud jaz. In to precej 🙂

quote BTDT:
…Darwin awards. :/

Yup, del naravne selekcije. Za ene je pač bolje, da ne širijo svojih genov naprej. Isto kot pri feminizmu.

quote BTDT:
…Darwin awards. :/

Yup, del naravne selekcije. Za ene je pač bolje, da ne širijo svojih genov naprej. Isto kot pri feminizmu.
[/quote]

Vsaka smrt je naravna selekcija. Tudi tvoja bo. Po možnosti, preden se razplodiš.

https://www.spar.si/online/energijski-napitek-s-budget-15l/p/562070

Mmmmm, dobar dobar. Red Bull vodka.

Se nehajte hecat s tem, ker to niso igračke, če tudi so na voljo za vsakim vogalom in vsakem avtomatu s pijačo. Delodajalci so seveda veseli takih pijač, a imajo visoko ceno.

Kako grda sivo-srebrna plastika. Ravno pravšnja za kak strup. Da tole z-eksam, se mi ne piše dobro. Rajši kozarec kokakole z ledom in limono na vrhu.

New Report

Close