Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ŠPINAČA – kako??

ŠPINAČA – kako??

http://www.smsdieta.si/dieta/scarsdale-dieta/

To je ta “instant” dieta. Jaz sem že pred leti shujšala iz 75 na 65 kg, pri višini 173 cm- z ločevalno dieto.
No, potem sem se še malo pazila in dala dol še 4 kg. Ko sem imela 61 kg, je bilo po mojem idelano zame. Sedajle od jeseni sem spet počasi prilezla do 64-65, zato sem držala tole dieto. No, zdaj pa sem spet na svojih željenih kilogramih, za vzdrževanje pa: ukinila sem obroke po 18h, pijem še več vode kot prej, malo več migam, tudi sladkarije sem malo zreducirala in za vmesne obroke, ko me napade lakota, jem sadje. Večinoma je to dovolj za vzdrževanje. to je to…

Pa ti? Koliko namreavaš shujšati? že dolgo držiš?

Sem malo pogooglala to dieto in se mi zdi zelo podobna dieti kliničnega centra. Tudi 14 dni, veliko jajc, zrezkov in solate.

Hm, v hladilniku imam ogromno jajc, kako kilco viška, pa mogoče sem dobila idejo 🙂

Jovanka, carica :)))
nisem mela pojma, evo kaj pravi striček google
lebarnik

Kutija za lebac. Ovdašnji ljudi vole da jebu lebarnik. Što u prevodu znaci da jedemo jeben lebac.

jebemu lebarnik!

aja, pa še prevod
jemo jeben kruh

pa kje si to našla, ala ti vera 🙂

ma sram me je napisati, ti bom na zs

Ja danes sem začela. Kakih 8 bi morala nujno, pa bom kar zadovoljna, čeprav bo še viška.
Jaz sem tudi predlani z ločevalno dala v mesecu in pol 10 kg dol. Ampak seveda je prišlo počasi nazaj. Zdaj to več ne deluje.Ne vem, kaj bi še poskusila, sem že vse možno, zdaj sem pač našla to…

Joj, in kako je bila okusna. Pa ni imela paličnega in je bila božanska, čeprav je bila samo na majhne koščke secirana.

Drago dekle, morda boš sčasoma le pokapirala, da nobena dieta, po kateri začneš spet jesti po starem, ne deluje – vedno se zrediš nazaj. To je ta znani jo-jo učinek. Edina trajna rešitev je nepretrgano zdravo prehranjevanje – ješ vse v zmernih količinah, pet obrokov na dan. In redno miganje, seveda. Danes je na trgu milijavžent knjig o zdravem prehranjevanju, preberi vendar že kakšno in si naredi načrt za vse življenje. Le tako boš ti obvladovala težo, in ne teža tebe.

New Report

Close