Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Spisek predvolilnih obljub

Spisek predvolilnih obljub

Ker je požrta obljuba o 1000 € mesečno za upokojence, sem v skrbeh tudi za ostale predvolilne obljube nove vlade. Ker si žal nisem zapisoval kaj so obljubljali me zanima, če kdo to ve, naj prosim na tej temi to sporoči.

V praksi rajši vidim, da požrejo obljubo kot 1000 evrov.

Lahko pa je požrta obljuba vredna 1000€.

komod sta požrti obljuba in 1000€ vrčkov 🙂

To bi bilo lepo napisat, kaj so obljubili, in jih vsake tolk spomnit na obljube.

pa tudi napisat kaj so odhajajoči obljubili, in kaj od tega uresničili.

pa tud lahko Erjavca vprašamo, zakaj obljubljenega ni uresničil že sedaj, ko je v vladi.

Nova vlada ni zaenkrat požrla še nobene obljube, ker še ni sestavljena. Danes nam še vlada še Janševa vlada, katere član je tud Erjavec.

Pravzaprav se Pahor kar trudi, da bi Erjavca spravil na ministrstvo za delo in socialo, kjer bi svoje obljube lahko uresničil, pa on nekako noče, izgleda da upokojence bolj zanimata vojska in policija kot sociala.

Jaz se še najbolj spomnim tistih povolilnih halucinacij v nekakšni strategiji dolgoročnega razvoja Slovenije do leta 2017 (steklena Jelinčičeva piramida, megazabaviščni park v Prekmurju, umetni otok pred Izolo in podobne budalaštine), ampak potem je to k sreči potihnilo.

to si pa dobro napisala tudi jaz se spomnim teh bedarij

Budalaštine, ki bi nosile denar.

Nekje ga je namreč treba zaslužit, če ga hočete levičarji razmetavat.

DESNIČARSKE SHIZOFRENE IODEJE

Ideje ali odeje?

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Hočeš reči, da je potrebno zastaviti nekaj velikih državnih projektov, na katere se potem lahko prisesajo firme strankarskih prijateljev (Petki, Tovšaki), starih soborcev (Bavčarji) in bratov po orožju (Jelinčiči, steklena piramida z muzejem letalstva je bila njegovo maslo).

Na tistem prismojenem spisku znanstvene fantastike je manjkal samo še slovenski vesoljski program in razvoj perpetuum mobile, hihi.

Ma samo sem želel izvedeti, kaj so obljubili pred volitvami. Prošnjo za spisek predvolilnih obljub ponavljam. Če kdo ve za kakšno posamezno, naj jo prosim napiše.

Mislim, da je ena od predvolilnih obljub bila tudi povečanje najnižjih plač. Se motim?

Upam da se ne motiš.

Kaj pa RTV naročnino, bodo kaj znižali? A je kdo to obljubil?

na koalicijsko pogodbo v celoti, malo je najbrž še spremenjena, dost pa ne! Pa malo počakaj da ti odpre!

http://www.mladina.si/userfiles/file/osnutek_koalicijske_pogodbe.pdf

Daj ti meni povej , kje je ta obljuba o 1000€ upokojencem ????
Sigurno obstoja link !!!
Kolikor je meni znano , in kolikor sem to izjavo videl na TV , podal jo je Erjavc in si jo izvlekel iz konteksta .
Besede Erjavca so bile ; Tudi mi si želimo , da bi upkojenci imeli 1000 € penzije , to je zgolj stavek iz celega pogovora z novinarjem , nobena obljuba ni bila dana .
No glede na to , da sploh še niso prevzeli oblasti so vseeno izpolnili obljubo , ki tebe sigurno zelo žre .
Obljubili so , da bodo na volitvah ZMAGAL , in obljubo izpolnili !!!
Torej pomeni , da so začeli z izpolnjevanjem obljub , čeprav še niso na oblasti .
Benči; boli ane !!!!!!!!!

Še vedno se bojite navesti predvolilne obljube. Izmotavate se. Kdo ve zakaj.
In Erjavec je obljubil v primeru vstopa desusa v vlado 1000€ mesečno.

No daj, objavi link na video, v katerem je Karl to izjavil.

Ve se kdo se ukvarja z velikimi državnimi projekti na katere se potem prisesa tovarišija.

Če velikih ni, tud mali pridejo prav.
Kakšne nalepke recimo…

Kar pripravi se, že jemljejo zalet.

SDS, pred nekaj več kot štirimi leti.

In obljubo so tudi uresničili.

SDS, pred nekaj več kot štirimi leti.

In obljubo so tudi uresničili.[/quote]
Da so obljubili se spomnim, pa še nek referendum je bil.

Da pa so tud znižali, je pa debela laž. Sedaj plačujemo popolnoma enako kot pred štirimi leti.

Prosi svojega profesorja naj ti izračuna koliko je RTV-naročnina v odstotkih od plače, pred štirimi leti, ko nam je bilo vse tako lepo, in danes, ko je menda vse tako slabo. Pa da vidimo, kdaj je bila naročnina višja.

Prosi svojega profesorja naj ti izračuna koliko je RTV-naročnina v odstotkih od plače, pred štirimi leti, ko nam je bilo vse tako lepo, in danes, ko je menda vse tako slabo. Pa da vidimo, kdaj je bila naročnina višja.[/quote]

leto 2004 2637SIT = 11€
leto 2008 11€

Obljubljali so, da se bo naročnina znižala, in NE da se bo naročnina znižala glede na odstotek plač. Jasno? Čigavih plač?

Ko objavijo, da se bo bencin podražil za 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je povsem jasno, da se bo cena iz 1€ spremenila na 1,1 €.

Po tvoje je pa podražitev iz 1€ za 10 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mogoče 0,95 € ????. Čudna ta matematika.

Sicer pa mora znižanje ali zvišanje cen RTV naročnine določiti svet RTV, soglasje pa da vlada. Smo ta film videli? khmm, samo na Grimsovem programu, matematika je bolj exaktna znanost.

Grimsova matematika malo spominja na tisto iz “1984”, tam so tudi zvišali obrok čokolade s 30 gramov na 20 gramov.
Saj se da vse razumet, samo dovolj pravoveren moraš biti.

Ja koaliciji ne bo treba kupovati hrane,ker bodo siti od požiranja predvolilnih obljub!

New Report

Close