Spisek predvolilnih obljub
Nova vlada ni zaenkrat požrla še nobene obljube, ker še ni sestavljena. Danes nam še vlada še Janševa vlada, katere član je tud Erjavec.
Pravzaprav se Pahor kar trudi, da bi Erjavca spravil na ministrstvo za delo in socialo, kjer bi svoje obljube lahko uresničil, pa on nekako noče, izgleda da upokojence bolj zanimata vojska in policija kot sociala.
Hočeš reči, da je potrebno zastaviti nekaj velikih državnih projektov, na katere se potem lahko prisesajo firme strankarskih prijateljev (Petki, Tovšaki), starih soborcev (Bavčarji) in bratov po orožju (Jelinčiči, steklena piramida z muzejem letalstva je bila njegovo maslo).
Na tistem prismojenem spisku znanstvene fantastike je manjkal samo še slovenski vesoljski program in razvoj perpetuum mobile, hihi.
na koalicijsko pogodbo v celoti, malo je najbrž še spremenjena, dost pa ne! Pa malo počakaj da ti odpre!
http://www.mladina.si/userfiles/file/osnutek_koalicijske_pogodbe.pdf
Daj ti meni povej , kje je ta obljuba o 1000€ upokojencem ????
Sigurno obstoja link !!!
Kolikor je meni znano , in kolikor sem to izjavo videl na TV , podal jo je Erjavc in si jo izvlekel iz konteksta .
Besede Erjavca so bile ; Tudi mi si želimo , da bi upkojenci imeli 1000 € penzije , to je zgolj stavek iz celega pogovora z novinarjem , nobena obljuba ni bila dana .
No glede na to , da sploh še niso prevzeli oblasti so vseeno izpolnili obljubo , ki tebe sigurno zelo žre .
Obljubili so , da bodo na volitvah ZMAGAL , in obljubo izpolnili !!!
Torej pomeni , da so začeli z izpolnjevanjem obljub , čeprav še niso na oblasti .
Benči; boli ane !!!!!!!!!
Prosi svojega profesorja naj ti izračuna koliko je RTV-naročnina v odstotkih od plače, pred štirimi leti, ko nam je bilo vse tako lepo, in danes, ko je menda vse tako slabo. Pa da vidimo, kdaj je bila naročnina višja.[/quote]
leto 2004 2637SIT = 11€
leto 2008 11€
Obljubljali so, da se bo naročnina znižala, in NE da se bo naročnina znižala glede na odstotek plač. Jasno? Čigavih plač?
Ko objavijo, da se bo bencin podražil za 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je povsem jasno, da se bo cena iz 1€ spremenila na 1,1 €.
Po tvoje je pa podražitev iz 1€ za 10 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mogoče 0,95 € ????. Čudna ta matematika.
Sicer pa mora znižanje ali zvišanje cen RTV naročnine določiti svet RTV, soglasje pa da vlada. Smo ta film videli? khmm, samo na Grimsovem programu, matematika je bolj exaktna znanost.