Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Spišimo skupaj en F.u.k. v mestu

Spišimo skupaj en F.u.k. v mestu

Šla je mimo mize, kjer sem srebal vročo čokolado. Povem vam, da mi je v trenutku napolnila kavbojke. Šla je čisto počasi, se ustavila in kot bi se hotela ozreti, zavrtela na peti in obrnila nazaj in mi pri tem spustila listek. Njen soprog jo je ravno dohiteval, ko sta se odpravljala proti izhodu. V črne lase obarvana svetlolaska, z oprijetimi hlačami in tisto odvečno gubico, ki je silila na plano nad zapetim gumbom kavbojk. Imela je pomenljiv pogled in še danes mi ni jasno kje hudiča je ravno mene našla. Raje bi imel tri kilograme manj, za katere pa se počasi zanimam kot za lanski sneg. Počasi sem vstal in se odpravil proti stranišču. Oblečen v temno modre kavbojke v precej lepo zaobljeni moški ritki in na obeh koncih ravno sveže pristrižen. Med koraki proti wc-ju sem segel v žep in na mobilniku odtipkal telefonsko številko. Ko se je oglasil nežen ženski glas me je prestrelilo. Skozi moda sem čutil rahel utrip ker je imela resnično lep glas. In za tisti štajerski naglas sem bil pripravljen narediti marsikaj. Ne ravno umreti, ker bi bilo škoda ne ponuditi svojega telesa ša kateri drugi ženski pač pa kakšno neumnost. Odpeljati se recimo na Štajersko in v službi vzeti dopust, doma pa nič povedati. Kot bi šel delat.

…….

Pol pa si se zbudil in imel tri prste v riti dve kahli na glavi in si zvižgal Hej Slovani.

Pijem pusim i devojke rusim!

……………….in?……………še vedno te čakam………..
:))

…”čez dve uri na Trojanah, oblečeno bom imela rdečo jakno in kavbojke, adijo…”

…stojim pred avtom in si popravljam lase, ko zaslišim korake za sabo…začutim kako adrenalin sili na plano, dihanje postane hitrejše…čakam…čakam, da me ogovoriš, vem, da si to ti…čutim to…v mojih mislih samo odmeva, da nočem vljudnostnih fraz, hočem tebe, tvoje telo…kot da bi bral moje misli stopiš do mene in me zagrabiš čez boke, od vznemirjenja nagnem glavo nazaj…čakala sem na ta vznemirljivi trenutek…na uho mi zašepetaš, da ne bova izgubljala časa, da si že uredil sobo, poveš mi številko in da se dobiva čez pet minut…z naglimi koraki odhitiš, opazujem tvoje gibe…opazujem tole pozibavanje v bokih in v mislih si slikam prizore, ki se bodo zgodili…ufffffffffffffff, na brzino se umirim in ti s počasnimi koraki sledim…

Dones nemorem, me glava boli 😉

to pomaga proti glavobolu;))))))))))))

aspirin oralno al vaginalno? 😉

Bolj bi se mi prilegel poteg oralno in šele nato nateg vaginalno 😉

jst sm za prvo … (službenega) natega pa je za današnji dan čist dost 😉

Zvoni. Neznana številka. Hm…. je zgrabil…. je to on, tisti z vročo čokolado, ki sem mu spustila listič s svojo številko na mizo????
S tresočim glasom sem vzpostavilo zvezo….
Ljubljančan… prijeten glas… rahlo se mu je tresel…. hihi, to mi je pri moškem silno všeč. Namreč to, da takih “akcij” ne izvede rutinsko, ampak da se mu vidi, da sem ga vrgla iz tira…
Ne samo, da je simpatičen na pogled… tudi besede mu zanimivo tečejo…
Hm…. ali bi bil pripravljen narediti kako neumnost????
Mu bom ponudila, pa da vidim!

Zapredem v slušalko:
“Glej, moj mož gre zdaj nazaj v službo… če ti je, te počakam pred Slonom… nimam nobenih obveznosti naslednjih nekaj uric….
Prideš?”

pridem? Oh ja..

“Pridi kar mimo recepcije… najela sem sobico 212… te čakam”

In medtem, ko te še ni, še skočim pod tuš… mmmmm…. kako paše vroča voda na premrlo telo… in ko milim mehko kožo, se bradavičke napnejo in izbočijo… v mislih se milim s tvojimi dlanmi… in z zaprtimi očmi sanjam o tem, kako boš stopil skozi vrata in me pogledal v oči…

Obrišem se v veliko hotelsko brisačo. In ravno sredi brisanja se odprejo vrata…

Prišel si…

Brisačo ti potegnem iz rok in jo spustim na tla, brišem te z mrzlimi dlanmi, premraženimi ustnicami najprej tvoj obraz, potem vrat, pa hrbet in prsa, nato pa se spuščam vse nižje in ti posesam vsako kapljo vode kot da sem žejen na smrt! No, žejen sem, sam ne vode pač pa tvojega telesa…

Hladne roke imaš…..
Mmmm, in hladne ustnice, ki pašejo na mojo vročo kožo…
S priprtimi očmi te opazujem, kako se paseš po mojem telesu… kuštram ti lase… in čakam, kdaj se me boš usmilil…
Zravnaš se… tvoje ustnice imajo okus po vroči čokoladi…
Zasesaš se v moja usta… oblizuješ mi jezik in tešiš svojo žejo po mojem telesu. Prste zasadim za pas tvojih hlač. Odpnem prvi gumb… nato pa zatlačim roke za blago in te zgrabim za ritko…. čvrsto, močno, napeto moško ritko… gnetem jo v rokah in se stiskam k tvojemu telesu…
Ker se ne premakneš, ti začnem odpenjati gumbe na srajci in ti jo vržem z ramen… hlače ti potegmen proti tlom in se zagledam v napete boksarke…
Potem pa stopim na prste, te strastno poljubim in z rokami zaidem za mehko bombažno tkanino…. Mmmmm, tam pa najdem napeto in vlažno pokončno moško pohoto…
Ki me čaka, ki čaka samo name!

Želim si te!

In jaz si želim tebe, z roko ti drsim po vsem telesu, čutiš kot da imam deset rok… prst desnice se znajde na tvoji nežni luliki, občutim kako nabrekla, mehka, vlažna in topla je… Nežno ti masiram klitoris, ko že vsa drhtiš te primem za stegna in ti ga zasadim vanjo. Čisto rahel stok se zasliši iz tvojih ust, potem pa glas zamre na mojih ustnicah. Naslanjam te na steno in te v ritmu nabijam, ti pomagaš…. voda iz tuša pa še kar teče….

New Report

Close