Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spita z možem v isti postelji?

Spita z možem v isti postelji?

Koliko vas po npr. 10, 20 letih še spi z možem v isti postelji?

Mene je motilo moževo smrčanje, njega moje branje ponoči. In tako sva vsak v svoji sobi, ljubezen pa zato ni nič manj vroča. Se mi zdi, da se imava tako še raje. :))))

Skupaj sva že 24 let, narazen spiva kakšno leto. Še kakšna taka?

vidva sta še dobra…midva spiva vsak v svoji hiši, po 25-ih letih !

Midva spiva po 24 letih še skupaj in mi je čist fino. :))))

midva pa po 30 letih vsak v svoji sobi, a ne zaradi smrčanja ali knjige, ampak zato, ker je varal. Zdaj mora spati v dnevni sobi. Ni slabo, jaz se dobro počutim, on pa vedno slabše!

po 10-tih letih še vedno v isti, na smrčanje sem ratala imuna :)))

po 12 letih se je odločil za drugo posteljo, nekje drugje…

V postelji že isti, samo jaz ponoči, on pa podnevi :)))))))))))))

Skupaj 10 let, 3 otroci, zadnje leto in pol nisva spala v isti postelji.

Spanje v isti postelji je bilo meni itak od zmeraj nerazumljivo. Seks že….a zakaj spanje?????? Saj ga tudi podnevi nimamo pripopanega zadaj na hrbtu, kajne?

Da – še vedno, po 16ih letih!
Včasih spiva, včasih pa tudi ne (se pogovarjava, žgečkava, hecava in celo kdaj tudi greva ata in mamo :)))))))))))
In vse kaže, da bo tako ostalo. Naj ostane!

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

skupaj 10 let, trije otroci, spanje posebej…

mene je motilo njegovo smrčanje, njemu pa paše dolgo gledanje TV (ponavadi tudi zaspi na kavču).

Sex je boljši… obema to ustreza in konec koncev oba se zbudiva naspana.

Čez zimo posebej.
Njemu je vedno vroče, meni je vedno hladno. On bi imel malce hladnejšo sobo, jaz toplejšo. Ker se ne moreva uskladit glede temperature spalnice se on čez zimo začasno odseli v dnevno in si brez problema lahko odpre okno ali zapre radiator.

Kako vam pa uspe zakonsko posteljo spraviti v dve sobi? Nama to v petintridesetih letih še ni uspelo, no ja, nama tudi na misel ni prišlo da bi poskusila, če pa bi, pa ne verjamem da bi uspelo.

Posebej. On na kavču v dnevni. Uf, kako je fino na zakonski postelji po diagonali spat. Mmmmm.

Po 15 letih spiva stlačena na polovici postelje 140×200 – pogosto pa se prištuli še mačka.

mik, mik, tebi je pa očitno treba pisati tudi tisto med vejicami:-)))

19 let poročena in še vedno spiva skupaj in upam, da bova še dolgooooooooooo.

kako p apotem pride pri vas do sexa. če spite posebej? A se dogovorita kdaj in gresta takrat v isto posteljo?
Ob otrocih, mogoče že celo večjih, verjetno to ne morete kar kje po stanovanju, ali pač?

Po 15 letih še vedno spiva skupaj.

Si sploh ne predstavljam drugače! To da zaspiš v objemu svojega dragega je pa res najlepša stvar na svetu. Mi sploh ne gre v račun zakaj spite narazen. OK, zaradi smrčanja še razumem…
Posteljo imava 140 x 200 pa še to največkrat spiva oba na eni polovici postelje. Skupaj sva 10 let, poročena 7 let.

Po 9. letih še vedno najbolj uživava, ko se stisneva in zaspiva skupaj :)))

Poročena 20 let..imava enkraten zakon, spiva pa različno, enkrat en pri otrocih, drugih en sam, nato spet skupaj, nam je važno, da se ponoči človek naspi, torej nam je vseeno kje spimo, s kom spimo, le, da se naspimo in prav zaradi tega se imamo še bolj radi, ljubimo.

Pred 5 leti je mož začel tako smrčat, da sem norela ob njemu in nič spala. ker imamo možnost , smo naredili sobo za dobro spanje, tako smo jo poimenovali in zdaj gre vsak tja ponoči spat, ki se želi naspati. Soba je ena velika, ogromna postelja za 4;)), torej se včasih zgodi, da se zjutraj zbudimo v njej vsi člani naše familije, še pes zraven, torej je naša sreča res popolna in nikoli dolgočasna, mar ni dolgčas hoditi spat vedno v eno in isto sobo, posteljo, mi smo raje inovativni in verjemite mi, da to dela življenje in naš vsak dan popoln!

pri vsem tem leta zakona nimajo nobene veze, ne ljubezen, vsi tisti, ki menite, da če dva ne spita več skupaj, da se ne čljubita več, ste zelo ubodi v svojem razmišljanju…tu govorim o resničnem pravem vzroku, zakaj dva ne spita skupaj, recimo smrčanje…bolezen..nespečnost…in tak človek mora sam spati…ne pa spat in se matrat ob takem človeku in čez par let znoriš in zasovražiš in ne ljubiš več…ja to se zgodi, če ne znaš pravi čas ukrepat in če poslušaš une čenče, ki pravijo, da če dva ne spita več skupaj, je konc zakona, larifari, še bolje je, sam če človek ve kako in kaj in zna.

Midva sva načeloma skupaj, samo včasih z otroki malo zamenjamo postelej, se malo premeša vrstni red, pa nič zato. Prav fino je.

saj nismo zajci !

New Report

Close