Spita z možem v isti postelji?
Da – še vedno, po 16ih letih!
Včasih spiva, včasih pa tudi ne (se pogovarjava, žgečkava, hecava in celo kdaj tudi greva ata in mamo :)))))))))))
In vse kaže, da bo tako ostalo. Naj ostane!
Poročena 20 let..imava enkraten zakon, spiva pa različno, enkrat en pri otrocih, drugih en sam, nato spet skupaj, nam je važno, da se ponoči človek naspi, torej nam je vseeno kje spimo, s kom spimo, le, da se naspimo in prav zaradi tega se imamo še bolj radi, ljubimo.
Pred 5 leti je mož začel tako smrčat, da sem norela ob njemu in nič spala. ker imamo možnost , smo naredili sobo za dobro spanje, tako smo jo poimenovali in zdaj gre vsak tja ponoči spat, ki se želi naspati. Soba je ena velika, ogromna postelja za 4;)), torej se včasih zgodi, da se zjutraj zbudimo v njej vsi člani naše familije, še pes zraven, torej je naša sreča res popolna in nikoli dolgočasna, mar ni dolgčas hoditi spat vedno v eno in isto sobo, posteljo, mi smo raje inovativni in verjemite mi, da to dela življenje in naš vsak dan popoln!
pri vsem tem leta zakona nimajo nobene veze, ne ljubezen, vsi tisti, ki menite, da če dva ne spita več skupaj, da se ne čljubita več, ste zelo ubodi v svojem razmišljanju…tu govorim o resničnem pravem vzroku, zakaj dva ne spita skupaj, recimo smrčanje…bolezen..nespečnost…in tak človek mora sam spati…ne pa spat in se matrat ob takem človeku in čez par let znoriš in zasovražiš in ne ljubiš več…ja to se zgodi, če ne znaš pravi čas ukrepat in če poslušaš une čenče, ki pravijo, da če dva ne spita več skupaj, je konc zakona, larifari, še bolje je, sam če človek ve kako in kaj in zna.