Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Splav

Splav

Povsem mogoče. Verjetno ni navajen, da mu prihajajo s takšnimi vprašanji. V končni fazi … Zakaj se pa ne bi pogovoril z menoj?

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Pa saj, po mojem bi se. Če pridem v stik z župniki, se z njimi prav dobro razumem. Po mojem ravno zato, ker nisem pohlevna ovčka iz vsakotedenske nedeljske maše in imam lastno mišljenje.

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Ti skopuh, s kakšno pravico se ti tako grdo izražaš o ženskah, materah? Kdo ti daje to pravico? Primož bi te moral že zdavnaj opozoriti na primernost izražanja na tem forumu. Pa te je samo izbrisal in ti dal vedeti, da tvoj način pisanja ni primeren. Pa ga očitno nisi razumel. Pa saj ga niti ne moreš.

Za moje pojme si navaden debil. Ne samo debil. Grd, star, impotenten dedec, ki se izživljavaš na tem forumu, ker normalnega seksa z žensko nisi sposoben. To trdim na osnovi tvoji grdih, poniževalnih pisanjih o ženskah. Tako pisanje zmore samo nekdo, ki z žensko ne more imeti normalnega odnosa. In to si ti.

Sicer te vedno preskočim in nikoli ne odgovarjam na tvoje topoglavosti in brezveznosti, ki so na ravni debila. Vendar tokrat je mera polna.

Prosim, da v bodoče za tvoja spolna izživljanja uporabiš drug medij in ne ta forum. Lahko si napišemo marsikaj. Vsak svoje mnenje, ki je takšno ali drugačno. Nimaš pa nobene pravice na tak način govoriti o ženskah.

Izbrisal me je? Iz česa? Hočeš povedati, da mi je cenzuriral/izbrisal post?

Zakaj je to grdo govorenje o ženskah? Za nekoga lahko je, za druge pač ne. Odvisno od posameznikovega vrednostnega sistema. In ne leti na vse ženske, temveč le na nekatere.

Dragi vrabček, ti si nestrpen do mene :*.

Saj …

Jaz sem se večkrat trudila, da bi verjela … Spraševala sem bivšo taščo o stvareh. Takšna vprašanja sem ji zastavila. Tega konkretno ji nisem, zato sem ga zdaj sebi. In če se še toliko trudim verjeti, ne morem. Ima sveti duh spermije? Kje? Ima sveti duh telesna obliko? Kako je spermije spravil do Marije? Pazi, zdaj ne provociram, ampak resnično me zanima. Kako se odgovorja na ta vprašanja. V bistvu sem jih že velikokrat hotela zastaviti duhovniku, pa se mi zdi, da bi me vrgel ven in cerkve.[/quote]

Ima Sveti Duh spermije? Nikjer ni napisano podrobno kako se je to zgodilo. Gre za poseg Stvarnika in tudi nobeden znanstvenik še ni raziskal najgloblje skrivnosti nastanka novega življenjam, ki je nastalo po običajni poti s spolnimi odnosi. To je stvar VERE. V Svetem Pismu tudi piše, da je Jezus obudil že 4 dni mrtvega Lazarja. V ustavi piše, da je svoboda verskega prepričanja. Najbrž je samo na papirju. Tudi imenovanje OSEB iz Svetega Pisma in samega Boga z malo začetnico je slovnično nepravilno, ker so po verskem prepričanju to OSEBE. Poleg tega je to žalitev do kristjanov, ki bi morala že po ustavi biti kaznovani.
Kaj pa veruje ateizem. Nastale so neke razmere, udarila je strela in začelo se je novo življenje. Tudi če so nastale take ugodne razmere, kar ni dokazano niti ni dokazano, da strela lahko ustvari novo življenje, se to v naših šolah prodaja kot gotovo dejstvo. To je ateistična biblija. Norost. Že prej verjamem v obstoj Stvarnika in da zmore obuditi novo življenje na način, kot je povedan v Svetem Pismu.

Benaflek,
Domače naloge nisem uspel narest, celo nekaj vernih sem vprašal za pomoč, pa noben ni vedel, kdaj naj bi bil praznik Jezusovega spočetja.

Ali nam lahko ti zaupaš datum tega dogodka? bi res rad vedel.

Tudi mene zanima.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Saj to z brezmadežnim spočetjem Device Marije ni tak bavbav, kot si mislite. Kaj so znanstveniki ugotovili? Jajčece od ženske in semenčica od moškega nosi vsak svoj del genskega zapisa za novo življenje. Genski zapis določa značaj človeka in Jezus (utelešen Božji Sin v mesu) je pač moral biti neoporočen. Stvarniku ni težko sestaviti tak genski zapis. Isto velja za Devico Marijo, torej ima Stvarnik dva neoporečna genska zapisa. Bog je svoj genski zapis direktno vstavil v jajčece Device Marije, ostalo vključno s porodom je potekalo po običajni poti, kot pri vseh ženskah. Spolnega odnosa ni bilo. Stvarniku nebes in zemlje ni nikakršen problem vstaviti genskega zaposa diretkno, ker e naredil že kaj težjega. Saj celo zemeljski znanstveniki zmorejo to narediti v evpruveti, torej to je samo nivo nižje proti človeškemu bistvu, trenutek po vstopu semenčice v jajčece. Bog je dolgo čakal na neoporečno Devico Marijo, saj je bila napovedana na drugi strani Svetega Pisma Stare zaveze.
Še odgovor megaboyu. Po zdravi pameti traja ženska nosečnost 9 mesecev, 25. december – 9 mesecev je 25 marec. Dan se imenuje Gospodovo oznanenje ali tudi materinski dan. Praznik je tako velik in časti vreden, da je edini praznik poleg Velike noči, ki nima fiksnega datuma. Prav letos je bil prestavljen na soboto 24.marca, ker je bila 25. nedelja, da se le loči od nedelje in ohrani svoj pomen. Torej je Cerkev najbolj praznuje človekovo rojstvo za ta svet (spočetje) in rojstvo za polno človeško življenje v večnosti – Veliko noč ali smrt zemeljskega življenja.

Torej po tvojih navedbah Cerkev Božiča sploh ne praznuje?

Sedaj pa ne vem komu verjet, ker na župnijski strani pa piše takole :

Se torej naš župnik moti, ko oznanja Božič kot drugi največji cerveni praznik, država pa tudi, ker nam je dala dela prost dan ?????

Za tiste, ki se zavedajo, da so tudi dedci morda lahko odgovorni za zaščito, za tiste, je takle odnos žaljiv. Za tiste, ki menijo, da je odgovorna splolnost edino in samo domena žensk, za tiste pač ni žaljivo.

Žaljivo je tudi za tiste, ki menijo, da se ženske, opite do nezavesti ne sme pohopsat. Sprejemljivo pa za tiste, ki se grejo: kaj pa pije, sama si je kriva za moja dejanja.

In še nagradno vprašanje: kaj misliš, koliko žensk bi imelo svojega dedca za dovolj odgovornega, da bi se šel kontracepcijo s tabletkami na sebi? Če pogledamo v kontra smer; menda bi bila lahko krivda deljena, saj si tudi dedec ni uspel nataknit kondoma?

V domu za ostarele si varovanci storitev plačujejo s svojimi pokojninami, doplačilo pa so dolžni plačati njihovi otroci.
Jaz pa otrok nimam zato, da bi me imeli na hrbtu na stara leta, ker zato so domovi in tja sem namenjena ob morebitni nesposobnosti, da skrbim sama zase.
Namen pa imam še imeti dva otroka, če bo zdravje.

Mina, verjamem, da si dober človek in misliš dobro, ne razumem pa zakaj se spuščaš na nivo tistih, za katere smatraš, da so žaljivi oz. še na nižji. Ni ti treba. Bodi načelna in živi po svojih načelih, druge pa pusti, da živijo po njihovih.
Jaz imam svoja načela, svoja prepričanja in svoj način življenja, ki ga nikomur ne vsiljujem, še manj pa se mi da koga prepričevat v svoj prav. Ti imaš zase tudi prav in dobro je tako.[/quote]

Mina*

Tegale “Splava” pa nisem odpirala, ker sem videla koliko je postov, sem ga odprla. No, pa sem te našla, da sodeluješ tudi ti v njem. Veliko si napisala, še več pa “fasala” nazaj.

S kakšno pravico obtožuješ ženske zaradi splava? Nobena ga ne gre delati rada, saj jaz mislim tako. Pišeš, zaradi komotnosti, razbrdanosti, očitaš jim lenuharstvo, da visijo na forumu, sama sebe pa ne vidiš, da tudi ti visiš tukaj na forumu.
Priporočaš drugim naj popucajo pred svojim pragom, kaj če bi ti popucala pred svojim?
Pišeš tudi, da nisi pričakovala, da ti bodo priznavale, pa tudi, da strpnost ni njihova močna stran.

Mina*, kakšna pa je tvoja strpnost do drugih??? Do drugače mislečih.
Prav danes je dve leti in pol, kar sem se jaz pojavila tukaj in to prav zaradi tvoje “NESTRPNOSTI”, do drugače mislečih.
Spodaj preberi link, kaj si takrat pisala, ravno strpnA NISI BILA nikoli.

Mina, da ima tvoja sestra pet otrok vem. Nisi pa napisala koliko jih imaš ti? Zakaj ne napišeš??

Obtožuješ drugače misleče, da imajo oprane možgane. To je tvoja že stara praksa. Kot bi poslušala “PERKA”, kje si se to naučila??

Flancaš o statistiki, koliko je splavov, pa koliko je starih ljudi, kamor spadam tudi jaz, za koliko penzionistov dela en človek itd.

Obtožuješ jih, da gledajo otroke kot strošek in to zelo moteč strošek in še nadležen strošek, si zapisala.
Mina*,
kaj takega si ti, ker NIMAŠ otrok, si ne bi smela drznili pisati drugim, ko že nekatere imajo otroke.

Pišeš še:
TI REVČKI BODO MORALI PLAČATI VAŠE OSKRBNINE V DOMOVIH OSTARELIH. TAKRAT BODO, KER BODO MAJHNE PLAČE ZAJEDALI TAKI STARI EGOISTIČNI IN RAZVAJENI PARAZITI. VI V SVOJEM EGOIZMU JIH PA NE BOSTE IMELI, KER NE MARATE ŽIVLJENJA. Zato ste umski reveži že sedaj.

mina*,
to je višek, kar si napisala. Kdo je bolj komot kot ti, ko nimaš otrok??
Kateri otroci bodo skrbeli zate, mogoče sestrini? Poskrbi za svoje otroke, da bodo poskrbeli zate, če boš v starosti pomoči potrebna.

Jaz nimam slabe vesti, ker prejemam pokojnino, plačevala sem vseskozi v sklad. Delati pa sem začela z 9-timi leti. Tudi otroke, mi je MATI NARAVA omogočila, da jih imam, da bodo skrbeli zame.

mina*
post od “ksantipe22” zgoraj, si pa večkrat preberi, ti je lepo napisala in razložila.

Tukaj imaš pa link, iz pred dveh leti in pol, pa tvojo strpnost si oglej.
Do mene, si bila v tem času zelo nesramna, vračala sem ti nazaj, ke si si to zaslužila. Velikokrat si se me privoščila. Tudi v linku, ko sem ga predkratkim posredovala, si sodelovala v njem zelo žaljivo. Kar poglej, “za mml” je šlo.
http://med.over.net/phorum/read.php?f=27&i=158659&t=158659&v=f

Prababi nič drugega ne bom dodala kot samo to, da si ena hudobna ženska. Bog se usmili tvoje hudobne duše.

No. no. V hudobilji ti prababica gotovo ne sega niti do gležnjev.

Je pa zanimivo, kako ti prababico prepričuješ. da ni res nekaj, kar je sama videla in doživela in se tega še dobro spomni, veš pa to ti, pa te takrat še na svetu ni bilo.

mina*

Jaz bom pa dodala samo to, da se tebe BOG, še ni usmilil in ti dal, kar si želiš, ker se te “DUŠE” izogibajo.

Jaz in BOG, kar dobro hodiva skupaj, brez tvojega usmiljenja.
Ko bo prišel čas, bom odšla, kot odide vsak. Za odhod v OZUNJE, pa nihče ne ve! Tudi to sem ti že povedala.

Lahko me imenuješ, da sem hudobna ženska. :-)))) To nisi napisala prvič.:-)))

Ti si ena navadna nevzgojena in primitivna trapa. Gospe v tako spoštljivih letih pisati takšne stvari, jo zmerjati s hudobnico … S takšnimi izpadi mnogo več kot o drugih poveš o sebi. In tudi o svojih starših, ki so te takšno vzgojili.

Ti si ena navadna nevzgojena in primitivna trapa. Gospe v tako spoštljivih letih pisati takšne stvari, jo zmerjati s hudobnico … S takšnimi izpadi mnogo več kot o drugih poveš o sebi. In tudi o svojih starših, ki so te takšno vzgojili.[/quote]

Na svoj izpad pa si že čisto pozabila? Ne delaj se fine, ti čisto nič ne pristaja.

Ti si ena navadna nevzgojena in primitivna trapa. Gospe v tako spoštljivih letih pisati takšne stvari, jo zmerjati s hudobnico … S takšnimi izpadi mnogo več kot o drugih poveš o sebi. In tudi o svojih starših, ki so te takšno vzgojili.[/quote]

Na svoj izpad pa si že čisto pozabila? Ne delaj se fine, ti čisto nič ne pristaja.[/quote]

Jaz se ne delam prav nič fino. Na primitivne izpade drugih sem sposobna odgovoriti še veliko bolj primitivno. Ne žalim pa ljudi, ki ne žalijo mene. In do starejših imam dolžno spoštovanje. Predvsem pa ljudem ne grozim z Bogom.

Na svoj izpad pa si že čisto pozabila? Ne delaj se fine, ti čisto nič ne pristaja.[/quote]

boss,

mini* se ne sme nič žalega reči, a ne? Ona pa lahko, pa ti tudi, ker si boss.
Phhh, sem vas vajena.:-))) Ponavadi pokukam sem zvečer, sedaj pa sem prek klika plačevala položnice, pa sem še tukaj firbccaaala.:-))))

Zelo rada druge poučuješ nase pa pozabljaš. Sicer pa mislim, da na forumu ni osebe, ki bi drugo lahko opozarjala na lepše vedenje, ker še sami tega ne počnemo. Zato pa, da ne boš izgubljala svojega dragocenega časa z opozorili na vedenje, raje argumentirano odgovori. Boš več dosegla.

Kot sem že napisala … Ne pravim, da sem jaz tukaj komurkoli za vzor. Če žalijo mene, žalim še bolj nesramno nazaj. In me sploh ni sram. Brez povoda in brez razloga pa ne zmerjam ljudi. Sploh pa ne gospe v spoštljivih letih. Kaj naj mini* odgovorim? Nimam jih kaj odgovarjat.

Brezplačni v smislu, da jih krije zavarovalnica. Kot vsakdo ve, tudi v javnem zdravstvu marsikaj ni krito s strani zavarovalnice (če se ne motim, so tudi pri umetni oploditvi določeni pogoji, v smislu kolikokrat in kdaj poseg krije zavarovalnica) in nekako kolebam pri vprašanju ali naj v to kritje brezpogojno spadajo še splavi. Predvsem zato, ker se mi ne zdi pošteno, da je dejanje destrukcije bolj ugodno obravnavan kot določena dejanja konstrukcije (v finančnem smislu).

mina*

Jaz bom pa dodala samo to, da se tebe BOG, še ni usmilil in ti dal, kar si želiš, ker se te “DUŠE” izogibajo.

Jaz in BOG, kar dobro hodiva skupaj, brez tvojega usmiljenja.
Ko bo prišel čas, bom odšla, kot odide vsak. Za odhod v OZUNJE, pa nihče ne ve! Tudi to sem ti že povedala.

Lahko me imenuješ, da sem hudobna ženska. :-)))) To nisi napisala prvič.:-)))[/quote]
A me mogoče poznaš, da veš, da še nimam otrok? Ja nimam jih še, kar je pa bistveno drugače, kot če jih ne bi hotela imeti.
In še enkart ponovim hudobna si, zato, ker se naslajaš nad tem. Po drugi strani se mi pa smiliš, kajti pri tej starosti bi od človeka pričakoval več sočuta do človeka, samo ti ga očitno ne premoreš.

Če imaš pa ti spoštovanje do starejših, zakaj pa potem mene zmerjaš?

Če imaš pa ti spoštovanje do starejših, zakaj pa potem mene zmerjaš?[/quote]

Ne bi rekla, da imaš ti več let od mene.

Če imaš pa ti spoštovanje do starejših, zakaj pa potem mene zmerjaš?[/quote]

Ne bi rekla, da imaš ti več let od mene.[/quote]
ja marsikaj ne veš. to se vidi po tvojem pisanju.

New Report

Close