Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek spletna lekarna

spletna lekarna

So izdelki iz spletne lekarne lekarnar.com cenejši, kot tisti ki jih gremo kupit v navadno lekarno?
Hvala za informacijo!

vpišite ime izdelka in videli boste , kje je ceneje(pod zdravje).lp
http://www.ceneje.si/

Moje izkusnje so take, da so v lekarni cenejse. Kupujem pa v spletni lekarni, najvec ljubljanski lekarna24ur.si Ampak nekaj izdelkov tam nimajo in kupim zato preko lekarnarja. Sem pa opazila zadnjega pol leta, da ne dajo nikjer vec testerckov zraven. Prej sem kupila recimo kremo za obraz in kaj za otroka, pa sem dobila vedno kak tester kreme, otrosko liziko ipd….

Lekarnar.com je evro, dva dražji od mojega lekarnarja čez cesto. Sem nehala kupovati doma online, ker je itak še poštnina. Kupujem pa v tujih lekarnah (angleških in belgijskih), kjer je pa ceneje, pa še brez poštnine, pride v par dneh.

Daš link od teh lekarn?

Jaz tu ne naročam več, ker mi niso hoteli enega spremenila vzeti nazaj, seveda je bil še zapakiran

To bo ja 😲

Kupujem na Amazonu.

Npr pastile za grlo, kreme za rane, dezinfekcijske spreje, vitaminske dodatke.

Bistveno ceneje, kot v lekarni.

s tem da Lekarne ne prodajajo vsega sranja kot ga prodaja Amazon.

Mi kupujemo od spletne lekarne IHERB izdelke od firme NOW FOODS –  razne vitamine, Omego 3, glikozamin. Privarčujemo 3 x toliko.

Pri nas v lekarnah stane neko dopolnilo 38 eur, tam pma Iherbu pa ista ali celo večja škatlica s super rokom uporabe pa 15 eur.  Nakupiš za en čas do 40 eur in celo ne plačaš nič poštnine. Pride pa iz ali Poljske ali Nizozemske.

New Report

Close