spletna stran vivre.si
Moja izkušnja je bila 2x dobra zadnji dve naročili pa sta prišli zelo poškodovani (počena polica in strgane tapete). Kar me najbolj moti, menim, da je bilo zapakirano že poškodovano, ker tapeta se v kartonastem tulcu ne more strgati med dostavo in tudi ena izmed štirih polic je bila počena, embalaža pa nepoškodovana in police zelo dobro zapakirane. Dostavlja jim GLS, kjer so zelo slabo organizirani, tako da sem nazadnje sama morala v njihovo skladišče po pošiljke, naj pa pohvalim dekleta, ki se javljajo na telefon. To so moje izkušnje in absolutno dopuščam možnost, da sem imela samo smolo. Srečno pri naročanju in dostavi.
Meni se to sedaj ze cel mesec dogaja… Pred novoletnimi prazniki dobil placan knjizni regal ZLOMLJEN… seveda sem takoj zahteval vračilo denarja in da si pridejo po regal…še di zdaj niso vrnili denarja nit prišli po paket, kljub veckratnim pogovorom z njimi po telefonu.. Katastrofa… Nikoli vec nic ne naročim tam!! Mi lahko ldo posreduje naslov kje se dejansko nahaja to skladišče oz prostori te prodaje.. Hvala.
Izredno slaba izkušnja, zavajajo nas in lažejo s datumi o dostavi. Sploh ne obveščajo strank po mailu o statusu naročila in nimajo sledenja za naročeno blago. Večkrat smo poklicali navedeno mobitel številko in vsakič nas zavajajo s datumom dostave. Skrajno neresna in neprofesionalna firma, Sprašujem se če bo kavč, ki smo ga naročili za b&b sploh prišel…s b&b zamujamo otvoritev že 1 mesec, ker nam manjka omenjeni kavč. Skratka toplo odsvetujem vsakomur nakup pri Vivre.
Pozdravljeni. Tudi jaz sem obupala z naročilom sedežne garniture v maju, obljubljena dostava do 3.6., s do danes se nič, kljub večkratnem urgiranju po mailu sicer, ker telefona nimajo več. Izgovarjajo se na skladišče Milšped, ti obljubljajo dostavo naslednji dan, a nikjer nobenega, pa spet da manjka kak računalniški podatek s strani Vivre… Za zapret!