Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek spletna trgovina

spletna trgovina

Oj,
ali je katera že nakupovala na tej spletni starni,
ship gratis.si
meni je malce sumljiva,

hvala, lep dan

Zivjo.
Jaz sem narocila 6 komadov rokavic , ampak nisem uspela takoj placat po predracunu. In so mi zacel vsake dva dneva posiljat sms sporocila in maile, da naj placam teh 24 eur in sem sla malo pogledat pa je bila tudi meni sumljiva stran….Pa sem jim 2x poslala nazaj, da sem se premislila in da odstopam od narocenega….pa ni blo nobenega odgovora in se vedno mi posiljajo smse in maile. Danes sm jih na mailu zablokirala in zdaj cakam…. drugace jih bom prijavila, ce samo se kaksen sms dobim.od njih .
A vi ste kaj narocili?

to ni slovenska stran – nekam čudne imajo nekatere zapise… npr. napišite recenziju za izdelek
pa še par prevodov je zelo čudnih – jaz ne bi zaupala

Ja saj ravno zato, sem zacela sumit, da je to neka cudna zadeva in nisem placala….ampak sedaj se jih ne uspem znebit in mi grejo ze na zivce! Da je nekaj znizano iz 15 eur na 4 eur, je zelo cudno.. pa se da bo dobava blaga cez 14 dni….sem sla gledat, kje je sedez pa mi je takoj zasmrdelo. Kje se pa to lahko prijavi? Sicer mene niso oskodovali, ker nisem placala. Se da kaj narediti, da se jih ujame in kaznuje?

Stran je iz vzhodne Evrope. Sedež na Češkem, drugače Romunija in ostale vzhodne države. Izdelki so iz Azije in Kitajske. Čez carinsko pošto gre vse nad 22 dolarjev. Slike artiklov so lepe, kaj pa pride, če sploh pride, pa ne vem. Verjetno zelo dolgo traja dobava. Pa številke kartice jim jaz ne bi nikoli dala.

Pozdravljene,

tudi jaz sem nekaj tednov nazaj zasledila, da je na moj mail priletelo sporočila, da moram nemudoma plačati 25€, za prevleke za stol, katerih sploh nisem naročila. Še huje, za to spletno stran sem slišala prvič.
Medtem sem jim tudi sama pisala na njihov mail, vendar odgovora do danes še ni bilo.

Kaj pa trgovina Andelco? Ta so podobne stvari kot na shipgratis…ima kdo izkušnje z njimi? Sem nekaj naročila, plačilo je po povzetju…

Če ne pride, pač ne bom plačala…

Mnejna?

Kako je bilo z naročilom na strani Andelco?

Zdravo, Kakšna je bila izkušnja nakupa pri Andelco ?
Hvala vnaprej za odgovor
lp

Glede Andelco.si – naročila sem čevlje 25.2.2021 – strašno dolgo traja, da so izdelki odpremljeni, itak potujejo čez polovico sveta…no moja pošiljka je danes nekje na Madžarskem, tako da mislim da bo nekje do konec aprila ravno prispela do mene….kako pa bo z artikli pa javim….

Jaz sem prejela jakno, vendar ko sem odprla je bila čisto drugačne barve kot na sliki! Takoj sem jo vrnila pi pošti nazaj, pri tem pa sem bila oškodovana za stroške poštnine itd.. Za sam izdelek pa sem dobila vračilo kupnine! Ja pa dolgo ni bilo poslano. Tudi kopalke, so bile drugačnega vzorca kot sem jih naročila. Nisem jih vrnila, seveda pa s takim načinom nisem zadovoljna!

New Report

Close