Spletna trgovina About you
Danes se pri “priznanih” znamkah že original razlikuje od originala. Odvisno pač ali je izdelan na Kitajskem ali v Bangladešu. Šteje samo ali je izdelek kvaliteten ali ne. To pa ni več nujno vezano ne na ime oz. znamko ne na certifikate o avtentičnosti.
Vse se pač dela v smeri nižanja stroškov proizvodnje.
Torej, če trgovina prodaja originale, predpostavi, da je vse original. Tudi če ni kvalitetno.
pred časom me je nekdo zafrkaval, da sem si izbrala čevlje za stare mame… in zdaj pa jih na tem novem modnem portalu oz. spletni trgovini vidim enake… https://m.aboutyou.si/p/tamaris/cevlji-s-peto-4587708?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=cct.rt_l.sl-si_f.VISITORS_ct.nc&utm_content=%C5%BDenske-Prilo%C5%BEnosti&utm_term=P7WTONDNDGWWW745E4BYG377UMTTEDRJVAHG6ZCF3TSLQCFZR2CQ
sem vesela, da sem se vedno modna ocitno :), v stilu z aktualno modo 🙂
narocevala tu se nisem, sem pa videla na Ig od indire, da ona je, pa Tjaša Kokalj tudi dela reklamo za to spletno trgovino.
Zdravo,
Jaz sem pred kratkim narocila cevlje Tommy jeans. In sicer bele barve. Cevlji so laneni.
Prvic ko sem jih obula, nosila 3urce… sem razocarana🙄 očitno niso nrjene tko kakor bi mogle bit. Nimajo zascite znotraj al kakorkol ze..
Noga v cevlju svica (normalno), in pojavil se je res grd flek na cevlju pri prstih.
Barva napisa znotraj cevlja se je razmazala, tako da sem imela na nogavici res grd moder flek.
Slisala pa sem tudi, da naj bi bile te stvari na tej strani ‘fejk’ 🥴
Sem jim pisala na gmail in poslala slike cevljev pa so mi pisali da jim je ‘zal da se je to zgodilo ravno meni’… cevljev ne zamenjujejo, ampak jih lahko posljem nazaj in mi vrnejo denar. Tako bom tudi naredila. Skoda res.. Mogoce sem edina s tako izkusnjo, pa nimam kej.. Tko je🙂
Jaz sem med vikendom, z dvomi o spletni strani, naročila znižane kavbojke Levi’s. Enak model imam že doma (kupljen v Levi’s trgovini).
Kavbojke iz About you sem dobila v 2 delovnih dneh. Primerjala sem jih z modelom, ki ga že imam, in so enake, so original (sem prepričana).
Vglavnem, pozitivne izkušnje s stranjo About you.
Pozdravljene,
Jaz sem že 3x naročila prek njihove spletne strani in lahko zagotovim da so originalne “stvari”, sem jih primerjala v trgovini. Moram pa reči, da niso neki ekstra ceneje kot v original trgovini. Uglavnem so neke znamke ampak ne višjega cenovneja razreda TH, Guees, all star….to ni višji cenovni razred….toliko muzike kolikor denarja…