spletna trgovina BESTSECRET
Ker sem pač firbčna, sem se registrirala in si že večkrat ogledala njihovo ponudbo.
Naj povem, da sem brskala po malo bolj dražjih blagovnih znamkah in videla, da so cene višje kot pri outletih in znižanih izdelkih, ki jih te blagovne znamke ponujajo na svojih spletnih platformah. Torej, bolj se splača kupovati pri njih kot na tem portalu. Govorim za kolekcije 2019/2020.
Kar se tiče njihovega pristopa h kupcem, je “Bestsecret” našel že malo pozabljeno “zanimivo” tržno nišo, navidezno nedosegljivo tistim, ki “niso pravi”, ampak jasno je, da se kode delijo vsevprek in da lahko nakupuje večina ljudi. Zadeva je bila zastavljena podobno kot pred leti Gmail, tudi tam te je nekdo moral povabiti, da si lahko odprl email.
Skratka, nič od nič. Roba, ki ni starejša od dveh let, je predraga v primerjavi s cenami na uradnih straneh prodajalcev.
Mnja, kolikor sem jaz gledala, te robe na uradnih straneh sploh našla nisem, ker očitno ne gre za aktualno kolekcijo. Kar pa poznam cene, je vse NAJMANJ 50 % ceneje kot ob izidu kolekcij. Najmanj. Meni je vseeno, za katero kolekcijo gre, bistveno mi je, da imam na voljo ogromno izbiro v primerjavi z revščino v naših trgovinah. Seveda je pa zmeraj pametno preveriti cene, če se da kje dobiti še ceneje. Ampak v ceno oblačil je treba všteti tudi še brezplačno vračilo, kar ni kar samoumevno, vavčerje za dodatne popuste, 5 % nakupa ljudi, ki kupujejo prek tvoje kode. To kar nanese. Ko sem nazadnje kupovala drugje, sem samo za vračilo plačala 10 evrov. Best secret ti za oblačilo, za katerega se izkaže, da ni na voljo (čeprav je na spletni strani), izda 10 evrov dobropisa … In podobno. Meni se zelo splača kupovat.
BestSecret je neke vrste “outlet” in novih kolekcij na njem ni. Cel koncept temelji na temu, da prodajajo robo, ki se je “veliki” zelijo znebiti (menjave kolekcij, prevelike zaloge). Pogoj “ekskluzivnosti” je namenjem temu, da se stvar dogaja “v ozadju” in posledicno ne niza cen originalnih ponudnikov.V principu gre torej za nekaksen “lidl” za priznane blagovne znamke.
Evo, posebej zate: Best secret povabilo 😉
Stvar je taka…ta trgovina je pristna, saj sem že večkrat iz nje naročeval stvari zase in za mojo “prijateljico”. Naročil sem že kondome (nebi priporočal saj sta se mi 4 od 10 strgali), spolne igračke (vse od malih do velikih, črnih in belih, tudi steklenih), ter kakšne posebne oblekice za mojo “prijateljico”, z vsem sma bila zelo zadovoljna zato res priporočam vse razen kondomov.
Pa Lp.
Stvar je taka…ta trgovina je pristna, saj sem že večkrat iz nje naročeval stvari zase in za mojo “prijateljico”. Naročil sem že kondome (nebi priporočal saj sta se mi 4 od 10 strgali), spolne igračke (vse od malih do velikih, črnih in belih, tudi steklenih), ter kakšne posebne oblekice za mojo “prijateljico”, z vsem sma bila zelo zadovoljna zato res priporočam vse razen kondomov.
Pa Lp.
BestSecret je neke vrste “outlet” in novih kolekcij na njem ni. Cel koncept temelji na temu, da prodajajo robo, ki se je “veliki” zelijo znebiti (menjave kolekcij, prevelike zaloge). Pogoj “ekskluzivnosti” je namenjem temu, da se stvar dogaja “v ozadju” in posledicno ne niza cen originalnih ponudnikov.V principu gre torej za nekaksen “lidl” za priznane blagovne znamke.
[/quote]
Jp, Desi, točno tako, to sem tudi napisala (mogoče malce nerazumljivo), povedati hočem, da je večina robe na Bestsecret predlanska ali še starejša kolekcija, seveda outlet, ampak zelo star (nekaj modelov imajo sicer tudi winter 19-20 – znižanje artiklov ki ne gredo v prodajo – so pa dražji kot trgovinah).
Ma ne vem, če se v resnici stvar dogaja v ozadju….. Bi prej rekla, da gre za robo, ki je originalni ponudniki niti v svojih outletih ne morejo prodati ali pa imajo veliko vračil zaradi zgrešenega modela ali materialov…. Ekskluzivnost preko povabil je samo marketingški trik.
Jaz sem kupila artikel kao na zalogi, pa ni bil na zalogi. Čeprav je še vedno na njihovi strani. Ampak ker so mi dali 10 evrov dobropisa, se ne pritožujem. 🙂
[/quote]
Sprasujem o artiklih, ki so bili se pred kratkim na zalogi in lahko kliknes, da te zanima, ce pride artikel, da dobis mail. Ali komu to deluje? Namrec nekateri artikli res pridejo nazaj na zalogo, ker jih ima nekdo le v kosarici, ni pa jih se kupil.
Jp, Desi, točno tako, to sem tudi napisala (mogoče malce nerazumljivo), povedati hočem, da je večina robe na Bestsecret predlanska ali še starejša kolekcija, seveda outlet, ampak zelo star (nekaj modelov imajo sicer tudi winter 19-20 – znižanje artiklov ki ne gredo v prodajo – so pa dražji kot trgovinah).
Ma ne vem, če se v resnici stvar dogaja v ozadju….. Bi prej rekla, da gre za robo, ki je originalni ponudniki niti v svojih outletih ne morejo prodati ali pa imajo veliko vračil zaradi zgrešenega modela ali materialov…. Ekskluzivnost preko povabil je samo marketingški trik.
[/quote]
Verjetno drži tudi to, imajo pa recimo Espritove bunde iz lanske sezone (torej 2018/19), ki so bile na spletni strani Esprita razprodane še pred razprodajo. Torej si jih lahko kupil le po polni ceni, zdaj so na Best Secret s popustom. Zagotovo to ni trgovina za ljudi, ki jim je pod častjo kupovati na razprodajah in artikle, ki so stari več kot pet minut. Moja hči ima prijateljico, ki recimo stvar od Abercrombija neha nosit, ko/če jo dajo na znižanje.
Verjetno drži tudi to, imajo pa recimo Espritove bunde iz lanske sezone (torej 2018/19), ki so bile na spletni strani Esprita razprodane še pred razprodajo. Torej si jih lahko kupil le po polni ceni, zdaj so na Best Secret s popustom. Zagotovo to ni trgovina za ljudi, ki jim je pod častjo kupovati na razprodajah in artikle, ki so stari več kot pet minut. Moja hči ima prijateljico, ki recimo stvar od Abercrombija neha nosit, ko/če jo dajo na znižanje.
[/quote]
Sama sem opazila precejšnjo razliko med cenami v DE trgovinah in našimi. Že na začetku sezone, torej začetek septembra 2018 so bile v Münchnu vse za fix 30 € znižane. Novi modeli, direkt iz tovarne v trgovino…. Potem, v oktobru 2018 so jih prodajali dražje in spet znižali decembra. Pri nas pa so bile ves čas dražje kot pri njih.
Imajo starejše kolekcije in pa tudi novejše. Primer, lansko leto je TH izdal novo kolekcijo Hilfiger x CocaCola. Puloverji so bili na njihovi spletni strani razprodani skoraj takoj, ta kolekcija pa se pri njih še vedno prodaja po redni ceni. Začetek decembra, ko sem že obupala, da bom sploh kdaj dobila ta pulover (tudi v Noventi di Piave samo se XL) so ga objavili na Bestsecretu z vsemi možnimi številkami in barvami. Kolekcijam “prestižnim” znamkam pa ne sledim, ampak meni osebno je vseeno iz katere sezone in leta so oblačila. Če mi je stvar všeč in ugodna, si občasno kaj kupim. Dajem raje na kvaliteto kot kvantiteto.
Ja, vendar dobim kar obvestilo na telefon, ne na mejl … je pa res, da najprej dobi obvestilo tisti, ki ima zlat status, nato stebrni in na koncu bronasti ter tisti brez statusa. Tako, da če nimaš ravno zlatega statusa, je verjetnost, da bo artikel na zalogi ko (in če) te sploh obvestijo, zelo majhna.
Imam zlat status in skoraj v 90% dobim artikel, ki ga trenutno “ni na zalogi” s tem sistemom.
Sprasujem o artiklih, ki so bili se pred kratkim na zalogi in lahko kliknes, da te zanima, ce pride artikel, da dobis mail. Ali komu to deluje? Namrec nekateri artikli res pridejo nazaj na zalogo, ker jih ima nekdo le v kosarici, ni pa jih se kupil.
[/quote]
Hello, here is your personal invitation link to become a member of the exclusive fashion community BestSecret. Simply click to register and start shopping!