Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style spletna trgovina BESTSECRET

spletna trgovina BESTSECRET

Pozdravljeni,
imate mogoče kakšno kodo za povabilo prosto?
Najlepša hvala.

BestSecret je Nemški Outlet, ki pod črto ponuja bolj ali manj enake cene, kot drugi. Roba je, kot povsod… 20-30% je šrot, 40-60% je “gre nekak” in 20-30% je boljših kosov. In slednji niso nikoli ravno poceni.

Če kdo potrebuje vabilo, je koda: https://invite.bestsecret.com/VRD-RJD-JZA?c=de&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Ima prosim še kdo kodo za vstop 🙂 bi tudi jaz malo pogledala pa kaj naročila, da se sama prepričam na lastne oči kako to zgleda, hvala.

VTJ-GMT-YRB

Najlepša hvala, sem prijavljena. 🙂

Ni za kaj. Uspešno nakupovanje ;)!

Ima še kdo kakšno prosto vabilo? Prosim in hvala že vnaprej 🙂

Ima se kdo invitation link? 😀

Zgoraj napisano (VTJ-GMT-YRB) se lahko uporabi večkrat 😉

Ni res, je ze bila preveckrat uporabljena Andreja.. napise tole: You were invited by Andreja Izak, but unfortunately the invitation code has expired.

Lp

Zdravo,

tudi jaz bi prosila za kodo, če ima kdo?

Tega pa nisem vedela. Potem pa žal ne morem pomagati…

Tega pa nisem vedela. Potem pa žal ne morem pomagati…
[/quote]

Žal je tako. Če poznate koga ki ima še prosto kodo, se priporočam.

https://invite.bestsecret.com/VVX-A2D-AM3

zivjo
jaz bi tudi imela kodo za dostop, prosim.
hvala:)

Tudi vaša koda je bila že prevečkrat uporabljena in ne deluje 🙁

Morda še kdo drug?

Zdravo,

ta bi še morala delovati VYA-Z6K-LU4

Uspešen šoping.

Tudi ta je žal pretečena. Poznate morda koga drugega, ki bi imel?

Ne razumem tega s kodami. A, če je nimaš, se ne moreš registrirati in naročati?

Da. Poslovni model temelji na pogoju “velikih”, da odprodaja preteklih kolekcij ne sme vplivati na cene novih. In tako so se dogovorili za sistem, ki ni vsem na oceh.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Sem dala svoja in mozeva vabila.

Ko spet dobim, objavim.

Se priporočam 🙂

Prosim če mi kdo zdaj pošlje povabilo za to spletno stran, da se lahko registriram. Hvala.

Ker sem izkoristila kodo, ki jo je nekdo prilepil sem gor, zdaj jaz lepim svojo. Enjoy.

V8Q-LEQ-9WQ

Smo dobili prvi paket in niso nobeni ponaredki. Pa verjemi, da vem, kako izgleda roba z Aliexpressa. 🙂

New Report

Close