Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style spletna trgovina BESTSECRET

spletna trgovina BESTSECRET

Se priporočam 🙂
[/quote]

Še ena koda 🙂

VYA-Z6K-LU4

in še ena: V7U-ZA7-Y7L

Evo se moja koda. Stvari niso ponaredki!

https://invite.bestsecret.com/VCU-VD6-SH7?c=si&utm_campaign=app_invitation&utm_medium=app&utm_source=invitation&utm_content=registration

So vedno tako hitri. Narocila v sredo in danes ze dobila. Zadovoljna. Upam, da se lastniku kode ze kaj pozna pri bonusu >

Ima se kdo kodo prosim?

VYA-Z6K-LU4

Tudi sama narocila ze veckrat in sem super zadovoljna z njimi (isto moja sestra, ki kupuje za moza in otroka). Imajo pa zdaj halloween popuste. Zadnjic bila v Noventa di Piave in kar nekaj oblacil je bilo istih, a tukaj obcutno cenejsih. Imela do zdaj eno vracilo, ker si bili cevlji prevelki in se je porihtalo ena dva tri brez kakrsnih koli problemov.

imam kodo za 1 povabilo
VP2-KRR-TGN

Se od sestre koda za 3 povabila:
VXR-JZF-QCK

Ali ima še kdo prosto kodo?

Uporabila in vpisana

Hvala

Že ne velja več.
Hitre ste 😉
Hvala vseeno.

Eno vprašanje, pošiljajo tudi po povzetju?

https://invite.bestsecret.com/VJY-CG6-SWT?c=si&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Evo še koda iz moje strani.

Ne. Zakaj sploh bi?

Zdravo
Ima se kdo kaksno kodo? Se priporocam 🙂

Evo, posiljam se mojo kodo, ce komu pride prav. 🙂

VMG-NC8-ATZ

Še ena koda:

VFQ-W5E-U85

V5U-QX7-L6V

V5U-QX7-L6V

V5U-QX7-L6V

V5U-QX7-L6V

Hvala ☺️

Hvala ☺️

V5U-QX7-L6V

Nekateri ste očitno “srečkoti”.
Jaz si samo ne znam predstavljati, da kupim hlače in jih pred tem ne probam. Ali pa jopico. Ali pa čevlje. Ali pa očala.
[/quote]
Vse to (razen očal) sem že kupila na spletu, tako “na daljavo” kupujem še iz časov katalogov Neckermann in Quelle (več kot 20 let nazaj). Tu pa tam se zgodi, da kakšna zadeva ni v redu in vrnem, večinoma pa vse štima. Meni je muka letat po štacunah in vse, kar se da, kupim preko spleta.

New Report

Close