spletna trgovina BESTSECRET
Vse to (razen očal) sem že kupila na spletu, tako “na daljavo” kupujem še iz časov katalogov Neckermann in Quelle (več kot 20 let nazaj). Tu pa tam se zgodi, da kakšna zadeva ni v redu in vrnem, večinoma pa vse štima. Meni je muka letat po štacunah in vse, kar se da, kupim preko spleta.
[/quote]
Enako. Izbiram pa trgovine brez poštnine ali čim nižjo in brezplačnimi vračili. Za znamke, ki jih ne poznam, poguglam, kakšne cifre imajo (večje ali manjše), večinoma kar najdem.
Hello, here is your personal invitation link to become a member of the exclusive fashion community BestSecret. Simply click to register and start shopping!
Hello, here is your personal invitation link to become a member of the exclusive fashion community BestSecret. Simply click to register and start shopping!
Ja, moje tri niso (še) ničesar naročile 🙁
No, prisilit ne moreš nikogar, če daš kodo na net, jo izkoristi tisti, ki jo prej prekopira. Pa še, ker ne moreš vnaprej preveriti ponudbe, niti ne več, kaj te čaka. Čeprav glede na to, da so nekatere kvalitetne stvari res ugodne (volnene jopice po 20, 30 evrov, in celo gumbe imajo!), se mi zdi, da se komot najde kaj lepega.
Naslednjič bom vseeno najprej vprašala prijateljice, če katera rabi.
Eh, sama sem vpisala kodo, ki je že zasedena in sedaj ne morem vpisati proste, ker moram čakati, da se preko vpisanega zopet sprosti možnost prijave.
Ker pač moja registracija je že vpisana in na novo kodo ne gre.
Kdaj se bo sprostila na tem in poslano vabilo, pa vprašanje.
In vprašanje, kaj in kako je tudi s tistimi, ki “niso še nič kupili”…
Tole nima nobenega smisla. Če si registrirana, pravice do kode sploh nimaš. In kako bi bila registrirana, če koda ni bila veljavna? So ti to oni napisali? Ker več jih je že vpisalo napačne kode, pa nihče ni napisal, da mora zdaj karkoli čakati. Ker bi bilo tudi neumnost. Človek dobi na leto tri možnosti referrala, pa še to potem, ko doseže bronze status. Boš zdaj čakala eno leto?
Tole nima nobenega smisla. Če si registrirana, pravice do kode sploh nimaš. In kako bi bila registrirana, če koda ni bila veljavna? So ti to oni napisali? Ker več jih je že vpisalo napačne kode, pa nihče ni napisal, da mora zdaj karkoli čakati. Ker bi bilo tudi neumnost. Človek dobi na leto tri možnosti referrala, pa še to potem, ko doseže bronze status. Boš zdaj čakala eno leto?
[/quote]
Prijava preko uporabnika s tu, ki pa je imel v trenutku moje prijave že izpolnjeno kvoto povabljencev, tako, da so me obvestili, da moram počakati, da zopet dobi novo kvoto.
Na drugo kodo so me obvestili, da je moj mail že v registru.
Tako bi se morala prijaviti na drug mail.
Saj je povsem razumljivo, mar ne? Ne vem, če bom čakala tako dolgo.
Itak nikoli ne veš, če je koda še prosta, če se prijavljaš takole z neta, ko je naval.
Hec je v tem, da se s tem mailom ne morem več prijaviti, četudi je koda še prosta.
Prijava preko uporabnika s tu, ki pa je imel v trenutku moje prijave že izpolnjeno kvoto povabljencev, tako, da so me obvestili, da moram počakati, da zopet dobi novo kvoto.
Na drugo kodo so me obvestili, da je moj mail že v registru.
Tako bi se morala prijaviti na drug mail.
Saj je povsem razumljivo, mar ne? Ne vem, če bom čakala tako dolgo.
Itak nikoli ne veš, če je koda še prosta, če se prijavljaš takole z neta, ko je naval.
Hec je v tem, da se s tem mailom ne morem več prijaviti, četudi je koda še prosta.
[/quote]
Jaz sem te že razumela, ampak ne vem, če si ti. Sigurno ni mišljeno, da moraš čakati kodo od tistega, ki ti jo je dal prvič. Če bi imeli tak nor sistem, bi to gotovo že napisal kdo pred tabo ali pa bi se našlo kaj podobnega na netu, pa ni ničesar.
Jaz sem te že razumela, ampak ne vem, če si ti. Sigurno ni mišljeno, da moraš čakati kodo od tistega, ki ti jo je dal prvič. Če bi imeli tak nor sistem, bi to gotovo že napisal kdo pred tabo ali pa bi se našlo kaj podobnega na netu, pa ni ničesar.
[/quote]
Verjetno so še ujeli prosto kodo.
Sem se potem prijavila z novo, pa so me potem zavrnili, da je mail že v registru.
Kaže, da je mail usoden, saj ni le tu. Brez njega, da bi le poskusil vnovčiti ali preveriti kodo, se pa ne da.
Z novim mejlom pa mi ni. Vsaj trenutno ne.
Zapisano je bilo, da dobim vstop, ko ta moj kontakt zopet dobi možnost deliti povabila. Kdaj bo to, pa ne. Verjetno je čez leto dni le malce preveč, se ti ne zdi?
Nisem pa šla brat njihovih pravil.
Verjetno so še ujeli prosto kodo.
Sem se potem prijavila z novo, pa so me potem zavrnili, da je mail že v registru.
Kaže, da je mail usoden, saj ni le tu. Brez njega, da bi le poskusil vnovčiti ali preveriti kodo, se pa ne da.
Z novim mejlom pa mi ni. Vsaj trenutno ne.
Zapisano je bilo, da dobim vstop, ko ta moj kontakt zopet dobi možnost deliti povabila. Kdaj bo to, pa ne. Verjetno je čez leto dni le malce preveč, se ti ne zdi?
Nisem pa šla brat njihovih pravil.
[/quote]
Jaz sem jih brala pravila in v njih ne piše nič takega. Ne, tukaj je ogromno ljudi pisalo, da so poskusili vpisati kode, pa so bile že izkoriščen, nihče pa nič o tem, da se ne more vpisati z drugo. Mogoče je samo trenutna strežniška težava. Ker je nemogoče, da si z napačno kodo zablokiraš vstop, razen če je glitch v sistemu. Kje boš sploh našla osebo, ki ti je dala prvotno kodo?
Jaz sem jih brala pravila in v njih ne piše nič takega. Ne, tukaj je ogromno ljudi pisalo, da so poskusili vpisati kode, pa so bile že izkoriščen, nihče pa nič o tem, da se ne more vpisati z drugo. Mogoče je samo trenutna strežniška težava. Ker je nemogoče, da si z napačno kodo zablokiraš vstop, razen če je glitch v sistemu. Kje boš sploh našla osebo, ki ti je dala prvotno kodo?
[/quote]
Ok, bom poskusila čez kak dan s svežo ponudbo. Pa javim. Hvala ti za razlago.
Še moje vabilo (vračam, ker sem ga dobila tu)