spletna trgovina BESTSECRET
Ok, bom poskusila čez kak dan s svežo ponudbo. Pa javim. Hvala ti za razlago.
[/quote]
Sem poskusila z zadnjo kodo, ki jo je prijazna uporabnica pustila tukaj (je že izrabljena). Stisnila si continue in se s tem vpisala na čakalno listo za kodo te uporabnice, zato se ne moreš več prijaviti s tem naslovom.
Naredi si nov naslov in potem, če je koda že izrabljena, ne klikni spodaj continue, ampak samo zapusti stran.
Jaz sem jih brala pravila in v njih ne piše nič takega. Ne, tukaj je ogromno ljudi pisalo, da so poskusili vpisati kode, pa so bile že izkoriščen, nihče pa nič o tem, da se ne more vpisati z drugo. Mogoče je samo trenutna strežniška težava. Ker je nemogoče, da si z napačno kodo zablokiraš vstop, razen če je glitch v sistemu. Kje boš sploh našla osebo, ki ti je dala prvotno kodo?
[/quote]
Mogoče še čakajo je spodaj kliknila continue in se tako vpisala na waiting listo nakupovalke, ki je pustila kodo.
Hello, here is your personal invitation link to become a member of the exclusive fashion community BestSecret. Simply click to register and start shopping!
Please can you sent me one invitation to my personal email account:
[email protected]
Tnx
Hello, here is your personal invitation link to become a member of the exclusive fashion community BestSecret. Simply click to register and start shopping!
Narocam ze zelo dolgo vedno zadovoljen ce je stevilka premajhna lahko vrnes brez problema vse pise na strani kako in kaj in je 100% legit. 90% pride v 7 dneh enkrat se mi je zgodilo da sem cakal 10 dni. Lp
Povabilo
VUS – CWX – P5B