spletna trgovina BESTSECRET
Hello, here is your personal invitation link to become a member of the exclusive fashion community BestSecret. Simply click to register and start shopping!
Tisti, ki veckrat nakupujete, obstaja trenutno kaksna koda za popust ali vsaj brezplacno postnino? Prejsnjic sem nekaj narocila je bilo na spletni strani objavljeno, da je 11% popust na vse in brezplacna dostava. Zdaj pa imam en visji nakup in se postnino mi hocejo zracunati. So veckrat te akcije se splaca pocakati? Je pa zadnja st. na zalogi, zato cakati ne morem dolgo…
Ali imajo to artikle iz preteklih sezon, ali zakaj so taksni popusti? Ali kdo ve, v aplikaciji kje vidis, tako kot na spletu pregled nad vso ponudbo, npr. da kliknes na zensko in lahko izbiras rubriko majice, hlace, itd.? Ce v aplikaciji kliknes na zensko ti nic ne pokaze, moram v iskalnik napisati znamko ali npr. majice, tako da niti ne vidim, kaj vse imajo v ponudbi za zenske.
Po moje, bo jutri nekaj kosov za vabo po smešnih cenah, ampak kake strašno ugodne ponudbe na veliko ne bo. Lahko, da se motim. Čisto po občutku ugibam.
Hello, here is your personal invitation link to become a member of the exclusive fashion community BestSecret. Simply click to register and start shopping!
Ali kdo ve, če lahko izdelke iz dveh naročil vrnem v eni škatli? Namreč pri enem naročilu sem prejela zelo veliko škatlo, vrnila pa bi iz tega naročila samo eno stvar ter iz drugega naročila eno stvar. Samo, kako je potem s to nalepko na škati za na pošto?
Jakne in bunde so bolj majhne velikosti. Drugače, če izbereš npr. L to je konfekcijska št. 40.