Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style spletna trgovina BESTSECRET

spletna trgovina BESTSECRET

Koda za povabilo: VMW-T2C-RPS

Se ena koda, ce katera rabi:

VMG-NC8-ATZ

Hello, here is your personal invitation link to become a member of the exclusive fashion community BestSecret. Simply click to register and start shopping!

https://invite.bestsecret.com/VXR-JZF-QCX?c=si&utm_campaign=app_invitation&utm_medium=app&utm_source=invitation&utm_content=registration

Tisti, ki veckrat nakupujete, obstaja trenutno kaksna koda za popust ali vsaj brezplacno postnino? Prejsnjic sem nekaj narocila je bilo na spletni strani objavljeno, da je 11% popust na vse in brezplacna dostava. Zdaj pa imam en visji nakup in se postnino mi hocejo zracunati. So veckrat te akcije se splaca pocakati? Je pa zadnja st. na zalogi, zato cakati ne morem dolgo…

Ja, splača se počakat, vsakih par dni je kakšna akcija.

Hvala za info.

Akcije so vedno objavljene na vstopni strani?

Ce je res na par dni, bom pa vsak dan na novo dodajala artikel v kosarico, da me bo pocakal.

In na mail dobiš.

Sem se prijavila se na novice, da bom prejela na mail. Hvala.

Danes imajo brezplacno postnino. Kako pogosto pa imajo dodatni popust na nakup, tedensko, mesecno?

Bi rekla, da parkrat na mesec. Mogoče bo decembra več tega.

Ali imajo to artikle iz preteklih sezon, ali zakaj so taksni popusti? Ali kdo ve, v aplikaciji kje vidis, tako kot na spletu pregled nad vso ponudbo, npr. da kliknes na zensko in lahko izbiras rubriko majice, hlace, itd.? Ce v aplikaciji kliknes na zensko ti nic ne pokaze, moram v iskalnik napisati znamko ali npr. majice, tako da niti ne vidim, kaj vse imajo v ponudbi za zenske.

Spodaj imaš znakec shop, kjer se pojavijo kategorije.

Tocno to sem iskala, nikoli ne bi nasla, hvala.

VQH-MR4-VJU

Danes je 12% na vse + brezplacna postnina.

[attachment=0]ei.jpg[/attachment]

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Res je, ali bo jutri isto ali kaj vec, ko je prav crni petek?

Po moje, bo jutri nekaj kosov za vabo po smešnih cenah, ampak kake strašno ugodne ponudbe na veliko ne bo. Lahko, da se motim. Čisto po občutku ugibam.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Ja danes je vse še 12 % dol.

Koda, če katera rabi

VN9-5BA-TA5

A mi lahko kdo razloži kako se meri oblačila npr jakne ali bunde. Bolj kot tuhtam razpredelnico mer manj mi je jasno. Hvala vam za odgovore.

Če kateri pride prav:

VMG-NC8-ATZ

Cel vikend imajo 12% znižanje na nakup in zastonj poštnino.

https://invite.bestsecret.com/VJY-CG6-SWT?c=si&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Če še kdo rabi kodo.

Hello, here is your personal invitation link to become a member of the exclusive fashion community BestSecret. Simply click to register and start shopping!

https://invite.bestsecret.com/VU7-6ZE-UQN?c=si&utm_campaign=app_invitation&utm_medium=app&utm_source=invitation&utm_content=registration

Ali kdo ve, če lahko izdelke iz dveh naročil vrnem v eni škatli? Namreč pri enem naročilu sem prejela zelo veliko škatlo, vrnila pa bi iz tega naročila samo eno stvar ter iz drugega naročila eno stvar. Samo, kako je potem s to nalepko na škati za na pošto?

Jakne in bunde so bolj majhne velikosti. Drugače, če izbereš npr. L to je konfekcijska št. 40.

New Report

Close