spletna trgovina BESTSECRET
Mene pa zanima, po kakšnem principu kupujete na Best Secret – gledate predvsem posebne (današnje) ponudbe? Ker se mi zdi, da je večinoma več ali manj isto gor, ne tako kot pri Asosu, ko je vsak dan kaj novega.
Kupila sem par stvari za nas, pa se mi zdi, da nimam kaj več kupit. Pa še to: cene nekaterih firm so na Best Secretu precej višje kot v kakšni drugi spletni trgovini, tako da preverite najprej na netu!
Kar sem jaz gledala, je bilo res znižano. Kako si pa preverila cene, če ne gre za aktualne sezone in teh stvari ni na spletu? Comma recimo je znižana vsa na pol napram polnim cenam.
Gledam, kar rabim. To na prvi strani je zelo okrnjeno, bolj teaser. Če iščeš prav pod dizajnerjem, je bistveno več. Ja, po kakšnih desetih paketih zmanjkuje. 🙂
Kar sem jaz gledala, je bilo res znižano. Kako si pa preverila cene, če ne gre za aktualne sezone in teh stvari ni na spletu? Comma recimo je znižana vsa na pol napram polnim cenam.
Gledam, kar rabim. To na prvi strani je zelo okrnjeno, bolj teaser. Če iščeš prav pod dizajnerjem, je bistveno več. Ja, po kakšnih desetih paketih zmanjkuje. 🙂
[/quote]
Ena obleka Diesel (ki je potem sicer nisem kupila), je bila recimo na Yooxu pol cenejša kot na BS. To sem bolj slučajno opazila, iskala sem neko drugo obleko.
Tudi jaz sicer gledam po firmah, pač kadar malo pobrskam, ampak vidim, da je stalno eno in isto. Hvala, si mi odgovorila 🙂
Mene pa zanima, kdo dostavlja njihove v Sloveniji. Na njihovi spletni strani pise, da se dostava vrsi preko GLS, vendar ko zelim slediti posiljko preko spleta slovenskega GLS, je tista stevilka posiljke, pod katero se vodi, neznana. Imam namrec tezavo, ker sem iz sledenja posiljke ugotovila, da so mi jo ze 4-krat poskusali dostaviti na domu, pa neuspesno, ker me takrat ni bilo doma. Dostava je namrec bila poskusano med mojim delovnim casom. To sem ugotovila iz sledenja posiljke na spletu, med tem ko mi na mojem naslovu ni bilo pusceno nobeno obvestilo, da so mi poskusali dostaviti posiljko in kdaj bo naslednja dostava. Zato ne vem, kam se naj obrnem, da bi se lahko dogovorila za dostavo ali kam naj pridem dvignit posiljko, saj se bojim da bodo tudi naslednjic dostavljali, ko me ne bo doma. Ima kdo kaksne izkusnje s tem. Hvala.
Jaz imam zlat status in prejemam provizijo, čeprav je trajalo zelooo dolgo, da se mi je aktiviral, kljub temu, da sem že zdavnaj izpolnila pogoje.
Super je to, da že ob 20.00 vidiš in lahko kupiš vse, kar pride gor komaj ob polnoči, kar je super predvsem zdaj, ko imajo to “adventno ponudbo”, in se ponavadi ta boljši kosi razprodajo že takoj. Dostava je pa tudi zdaj ekspresna, paket odpošljejo vedno isti dan, par ur po naročilu, na paketu je zato nalepka priority. Je kar v redu! 😊
takole, spet novih 5 vabil 🙂 Jaz nisem nikoli imela problemov s prejemanjem pošiljk. Pustijo listek, ko me ni doma in prevzamem potem na pošti. Vračilo sem pa tudi imela spet en mesec nazaj, mi je bil izdelek prevelik in je bilo rešeno v enem tednu. Traja pa občasno, da se nakažejo točke. Verjetno ravno zaradi vračil. Včasih je dostava hitrejša, včasih malo dlje traja, ampak mene to niti malo ne moti. Razumem, da imajo trenutno naval.
Zdravo! Zanima me, ce se lahko ta staus tudi posharea, sama bi namrec rada nardila vecji nakup in bi mi 20% popusta super prav prislo 🙂
Lp Nina
(V primeru, da mi lahko pomagate, me prosim kontaktirajte na 041352271.
[/quote]
Žal ne, saj je vezan na moi profil in ni v obliki kode, kot npr. da bi vpisali BEST20 ali kaj podobnega. 🙁 Sicer bi z veseljem dedlila…