spletna trgovina BESTSECRET
Vračila so zastonj, v primeru da je vračilo izdelkov isto ali manj 10% (število naročenih artiklov:število vrnjenih). Sepravi, če boš nazaj pošiljala vsak drugi izdelek ti bodo začeli zaračunavati poštnino, ki jo poravnaš, ko paket odneseš na pošto. Vrnila več izdelkov, še vedno imela zastonj vračila. Samo sprintas obrazec, ki ti ga pošljejo na mail in neseš na pošto.
Vračila so zastonj, v primeru da je vračilo izdelkov isto ali manj 10% (število naročenih artiklov:število vrnjenih). Sepravi, če boš nazaj pošiljala vsak drugi izdelek ti bodo začeli zaračunavati poštnino, ki jo poravnaš, ko paket odneseš na pošto. Vrnila več izdelkov, še vedno imela zastonj vračila. Samo sprintas obrazec, ki ti ga pošljejo na mail in neseš na pošto.
[/quote]
Aha, hvala, sploh mi ni bilo jasno …
[/quote]
Ne bi rekla, da je tako. Za vračilo je zmeraj brezplačna poštnina, če pa imaš return rate pod 10 %, imaš brezplačno poštnino v obe smeri. Torej – tudi če ni akcije, imam jaz zmeraj brezplačno poštnino, ker imam return rate recimo 6 %. Mi je ob plačilu ne zaračunajo. Na pošti se pa sigurno nič ne plačuje.
Ne bi rekla, da je tako. Za vračilo je zmeraj brezplačna poštnina, če pa imaš return rate pod 10 %, imaš brezplačno poštnino v obe smeri. Torej – tudi če ni akcije, imam jaz zmeraj brezplačno poštnino, ker imam return rate recimo 6 %. Mi je ob plačilu ne zaračunajo. Na pošti se pa sigurno nič ne plačuje.
[/quote]
Okej, zdaj mi je pa jasno. Jaz sem tiste shipping cost razumela, kot da ti jih zaračunajo, če imaš tako pa tako return rate, torej da preveč vračaš.
Po mojem preveč berem ocene spletnih trgovin, ker ameriške menda, če preveč vračaš, ne vrnejo celega zneska kupnine, kakšnega kupca pa tudi gladko blokirajo! Tako da se mi je zdelo nekako logično, da me bodo štrafal, če se bom preveč zmišljevala.
Hvala obema, zdaj mi je pa res jasno, sem še enkrat prebrala, kako je s to return rate in zdaj štekam.
Zivjo,posiljam vabilo.
https://invite.bestsecret.com/VGK-XYM-N5J
aa mogoce sem potem jaz narobe razumela. Moja napaka.
imam pa se 3 nova povabila: Hello, here is your personal invitation link to become a member of the exclusive fashion community BestSecret. Simply click to register and start shopping!
Vabilo na spodnji povezavi.