spletna trgovina BESTSECRET
Jaz sem bedak, ki je ze sestim omogocil vpis, pa sem registriran. Lahko bi objavil se eno kodo za troje posameznikov, ce bi bil interes za nakup.
Hello, here is your personal invitation link to become a member of the exclusive fashion community BestSecret. Simply click to register and start shopping!
Koda za vabilo
https://invite.bestsecret.com/VGK-XYM-N5J
Lep pozdrav
Hello, here is your personal invitation link to become a member of the exclusive fashion community BestSecret. Simply click to register and start shopping!
Iščeš lahko po firmah ali tipu oblačila. Recimo, da bi rada kupila puhasto jakno, greš pod clothing, jackets and coats, down jackets. Razvrstiš lahko po ceni ali priljubljenosti.
Potem imaš vsakodnevne posebne ponudbe in če ti kaj pade v oči, pobrskaš. V zadnjih dnevih enkrat so imeli posebno ponudbo sončnih očal, npr.
Če te zanima posebej neka firma, v iskalniku odtipkaš njeno ime in potem lahko iščeš tudi po kategorijah oblačil.
Kvaliteta je odvisna od firme, tako kot če greš v fizično trgovino. Ne moreš reči, da imajo Nama, Maxi, Sportina same kvalitetne stvari, ker prodajajo ogromno firm.
Jaz sem kupila jakno, čevlje, nakit, od firm, ki jih poznam, eno jakno od firme, ki je ne poznam, in sem vrnila, ker mi ni bila všeč.
Če ti je všeč neki kos od firme, ki je ne poznaš, jo pač poguglaš, da dobiš občutek. Jaz preverim tudi ceno.
Je pa res ogromno robe, priznam.