spletna trgovina GLAMIRA
Lepo pozdravljeni,
zanima me, če je kdo že kdaj kupoval nakit, predvsem prstane, iz spletne trgovine GLAMIRA ( https://www.glamira.si )? Kakšne so vaše izkušnje? Ali imajo kvalitetno zlato/srebro ? Zanima me, ker bi punci rad kupil prstan in seveda ne bi rad, da srebro/zlato takoj počrni…
Lp,…
Glamira tretjerazredna? Ocitno niste prebrali nic o njih. “Prva trgovina je bila ustanovljena leta 1999 v Heilbronnu v Nemčiji, kjer se še vedno nahaja sedež podjetja in središče vseh podružnic. V osmih letih uspešnih izkušenj v visoko razvitem sektorju proizvodnje nakita je podjetje šlo skozi velike poslovne spremembe, v želji, da bi razvilo svojo lastno ponudbo in povečalo svojo bazo strank. Trgovsko ime GLAMIRA, ki se je razvilo iz majhnega draguljarne v enega ključnih akterjev v sektorju proizvodnje nakita, je bilo ustanovljeno leta 2011. Do konca leta 2011 je GLAMIRA poleg Nemčije dosegla fascinanten razvoj tudi na trgih Združenega kraljestva in Španije.
V letu 2012 je GLAMIRA pričela z načrtovanjem in razvojem lastnih izdelkov. Ta sprememba strategije je omogočila aktiven vstop na širše mednarodno prizorišče. Istega leta je GLAMIRA začela poslovati tudi v Avstriji in Švici. V letu 2013 je družba uspešno vstopila na nadaljnje mednarodne trge, in sicer je v svoj rastoči portfelj vključila Finsko, Italijo, Dansko, Švedsko in Francijo.
Tekom leta 2014 je GLAMIRA okrepila svojo korporativno strukturo, kar ji je omogočilo vstop na trge zahodne Evrope in hiter razvoj na ključnih evropskih trgih. V letu 2016 je GLAMIRA nadaljevala širitev poslovanja na trge Vzhodne Evrope in Daljnega vzhoda, ter ZDA, Pacifika in Južne Amerike.
Leta 2020 je GLAMIRA postala pionirski draguljar, ki dobavlja v več kot 65 držav s sedeži v 8 državah – Nemčiji, Švici, ZDA, Veliki Britaniji, Norveški, Avstraliji, Bolgariji in Turčiji.
V Glamiri neumorno delamo, da bi učinkovito in profesionalno zadovoljili potrebe naših cenjenih strank – v skladu s korporacijskimi vrednotami integritete in zaupanja. GLAMIRA je razvila E-Commerce infrastrukturo svetovnega ranga, da bi z zagotavljanjem hitre in kakovostne storitve ter uporabo najnovejše tehnologije, zadovoljila potrebe današnjih globalnih potrošnikov.
Tema morda ni več zanimiva, a vendar morda lahko komu prepreči razočaranje. Nič ne pomaga spremljati veličasten vzpon firme, če stvari v praksi ne delujejo v zadovoljstvo strank. Kupila sem prstan iz belega zlata z osrednjim modrim safijem in dodatnimi 6 briljantki. Na sliki je čudovit, ko pa je prišel, se je izkazalo, da je safir temno siv. Najprej sem ga pomerila, strgala plastično vrvico okrog, ga gledala pod različnimi osvetljavami (na oblačen dan), nato pa začela razmišljati, da bi prosila, naj mi kamen zamenjajo. Tega ne delajo, ko strgaš vrvico (šele v posebnem zavihku je listek, kjer piše, da s strgano vrvico prstana ni mogoče vrniti), si zapečaten. Pišeš firmi, kjer te zavedejo. naj prstan vrneš, plačaš še 1o Eur za povratno pošiljko in na koncu ti povejo (služba za stranke operira v srbščini za celoten Balkan), da se ne da storiti nič, pri čemer ponavljajo prijazne besede. Skratka, dobro premislite, preden se odločite za nakup nakita po spletu. Prelepe slike so zavajajoče. Tudi če boste prsta le pomerili in pri tem strgali plastično etiketo, ga ne boste mogi zamenjati oz. dobiti povrnjeno kupnino. In še to, 15% popust velja vsakič, ko doprete stran, ne le pred novil letom ali valentinovim.
Tudi jaz imam povsem enako izkušnjo!
I am 100% UNsatisfed with the GLAMIRE Amberly ring as well with the treat of the company GLAMIRA with the coustomer. The costumer is for company not important when you got the ordered shipment. For sure I will not recommend you company Glamira to anybody. Better to order in jawellery and try the item!
I would like to prevent buyers from becoming disapponted. It’s no use following the glorious rise of a company if things don’t work in practice to the satisfaction of the customers. I bought a white gold ring with 19 sapphire stones. It is really beautiful in the picture, but when it arrived, the sapphire turned out to be dark gray not BLUE.
On the web of the store is written that you can return the item within 60 days but they do not tell you that you can not take away the stamp of the item. The ring for my wife came too late and we were already on vacation. So when the ring came I asked my son to took the picture of it and send us a photo. Unfortunatly he also took (accidently) off the white paper (stamp). When I and my wife came back from holiday the wife as welll as I, were not satisfield with the ring because it is not like on the picture. So we wanted to return it and here bacame the huge problem.
You write to a company where they mislead you. You should return the ring, pay another 10 Euro for the return shipment and in the end they tell you (customer service operates in Serbian for the entire Balkans) that nothing can be done, while just repeating kind words again and again if you wrote them many times… When you wrtite diretly to Germany they do not respond you. They send your e-mail again to Serbian operater and you get again and again the some answer. They don’t want to give you money back for the order if you tear the cord off. It is NOT written at all on the invoice or on the order that you can return the item only with a torn cord. So they misslead you!!
In short, think carefully before you decide to buy jewelry online. Beautiful pictures are misleading. Even if you just measure your finger and tear off the plastic label, you will not be able to replace it or get a refund!
I belive that is not normal forthiny buy online and the case is ready to apply for the Office for the Protection of Consumers.
Nadaljevanje sage Glamira. Po treh tednih, odkar sem prstan vrnila, in izvedela, da ga ne bodo ne zamenjali ne vrnili kupnine, še vedno ne vem, kje se je prstan zataknil. Pred dvema tednoma so mi po e-mailu napisali, da bom v kratkem dobila številko za spremljanje pošiljke prek DHL iz Bolgarije v Slovenijo, pa še je danes nimam. Pisca anonimno 7971 prosim, da napiše, ali je končno dobil nazaj svoj prstan, ki ni tak, kot si ga je želel. LP
Da še jaz deljim svojo izkušnjo z Glamiro, kjer sem pred skoraj 2 leti naročil in kupil moški prstan z diamanti in modrim safirjem. Ko sem prejel izdelek in ga pomeril sem ugotovil, da mi je velikost prevelika. Le tega sem po njihovih navodilih in postopku poslal nazaj, nakar sem prejel pravilno velikost. S prstanom kot tudi storitvijo in načinom sem zadovoljen. Res ne vem kako vi pošiljate oz. so vam pošiljali, da niste prejeli obvestil za zledljivost pošiljke. V mojem primeru je bilo vse kot mora biti.