Spletna trgovina Merkur.
Obveščam vas in ne priporočam spletnega nakupa ali pa v njihovi aplikaciji Merkur. Zadeva je taka, da sem naročil artikle ki so na zalogi na spletni strani vendar so po petnajstih dneh se spomnili sporočiti, da teh artiklov nimajo nikjer a so artikli se vedno dostopni na njihovi sp. strani. Dvakrat sem toleriral, ker je bilo več artiklov poškodovanih, tokrat pa sem se odločil deliti z vami iskusnje . V prvem naročilu je bilo poškodovanih več izdelkov tako tudi v drugem naročilu na kar so kot opravičilo navedli, da artikle zbirajo po vseh poslovalnicah Merkurja in ne vedo kaj jim v paketu naložijo. Vsak izdelek je bil posebej ovit zaščiten, transportna embalaža je prispela nepoškodovana. Torej so zaposleni zavestno poslali poškodovane artikle. Tretje naročilo sem čakal od nakupa dva tedna in spet sporočili da polovico naročenih izdelkov nimajo na zalogi. Torej državljani se trudimo porabit denar za nakup v Sloveniji a smo prisiljeni zaradi takih spletnih nakupov in samega odnosa se odločit za nakup v tujini.
Ne vem, no, jaz sem ravno prejšnji teden nekaj naročala, naj bi prišlo 12. 03., pa je bilo že 08. 03., v trgovini. Ker pa ni bilo to to, kar sem želela (premajhno), sem včeraj, to je 11. 03. odnesla nazaj. Vse sem uredila v 15 minutah, tako da jaz slabe izkušnje nimam (s spletnim nakupom), druga zgodba je pa fizični nakup, tam pa ošpice dobim, ker prodajalce iščem z lučjo pri belem dnevu.
V trgovini sem tudi bil pa kot pravite nikjer nobenega potem ko preiščes trgovino greš na blagajno povprašat, ko ti pošljejo zaposlenega ki je neprijazen kot opravičilo se izjasni da samo dva delata ostali so na bolniški in vse morajo sami.. Mogoče pa sem naletel na spodleteli spletni nakup ampak se nebom odločil ponovnega, ker mi niso odgovorili niti poklicali kaj se dogaja z naročilom v treh tednih.