Spletna trgovina VidaXl
Naročila rač mizo. Nategovali okrog dobave, zamujali več kot mesec. Miza nič posebnega, da bi upravičilo zamudo. Potem ko odpremo, kvaliteta v podnu – že odrgnjene poličke, stranice, slabo zvrtane luknje, nenatančne itd. Po vsem doživetjem se za reklamacijo nisem odločila, miza je v uporabi ampak ne kot sem načrtovala. Od njih nikoli več, tudi če mi vrže ven najnižjo ceno. Sploh večina spletne prodaje pri nas ne dosega enih osnovnih standardov za leto 2018. Odsvetujem.
https://www.vidaxl.si/e/8718475996675/vidaxl-tv-omarica-s-3-predali-120x40x36-cm-rjava
Pozdravljeni,
vedno več forumov berem, vedno bolj sem skeptična glede nakupa izdelka v spletni trgovini VidaXL. Naročila bi ta TV regal, iz lesa… izkušnje številnih so, da so leseni izdelki bili vidno poškodovali… Prosim za mnenje. Je res cenejša varianta… Ali imate mogoče kaki drugi predlog glede podobnega izdelka?
Hvala že vnaprej za pomoč.
ma kakšen ZDA, no – iz Nizozemske so….samo malo je treba pobrskat po spletu…..
https://sl.wikipedia.org/wiki/VidaXL
Avtor-ica, smo kupovali 2x – nekaj za vrt in okolico – prišlo brez težav, dostavii do vrat nepoškodovano, smo sestavili- nič ni manjkalo, funkcionira brez težav. Za dosti manj denarja, kot v Merkurju ali Rutarju, skoraj enako zadevo….
Se strinjam. S punco sva naročila zakonsko posteljo, ki sva jo po enem mesecu in pol pregovarjanja preko maila, ker telefonske številke ne podajo, končno vrnila.
Problem je bilo v sami konstrukciji letvenega dela in zadeva ni bila vredu. Sva zahtevala kupnino nazaj vendar so oni dejali, da nama bodo poslali isti novi izdelek, ki bo sigurno imel enako težavo. Skratka če ima kdo njihovo številko bi bil hvaležen, ker da mi na vsake 48ur odgovarjajo na mail se mi bo samo še zmešalo.
Tudi sam čakam ogledalo že dva meseca, čakam, če mi bodo kaj odgovorili, ne vem koliko se mi bo dalo “jajcat” s tem…. še posebej ker jim ne morem po telefonu nič povedat na moj način.
Čakam in mogoče do drugega leta bo…
PRejel sem le sponji mail mesec nazaj…
Vaše naročilo …… je pripravljeno za pošiljanje
Spoštovani / Spoštovana
Vaš vidaXL izdelek oz. izdelki, ki ste ga ste naročili preko vidaXL.si, bo danes odposlan prevozniku.
Z uporabo spodnjega spletnega mesta si lahko ogledate vse informacije o odposlanem naročilu:
Sledi naročilu
V prilogi vam pošiljamo račun za vaše naročilo. Datoteko PDF lahko odprete s programom Adobe Acrobat Reader. Prepričajte se, da ta račun shranite za poznejšo uporabo.
Vračilo
Z naročilom niste zadovoljni? Na vidaXL vam nudimo 30 dnevno preizkusno dobo od dneva prejema naročila.
•Priporočamo, da takoj po prejemu naročila preverite vsebino paketa.
•V primeru, da želite izdelek vrniti, mora biti le ta v originalni embalaži.
Uživajte v izdelku!
Lep pozdrav,
Ekipa vidaXL
Ni mi jasno, kako lahko sploh kupujete stvari kot so postelja, regal, miza … brez da bi fizično videli zadevo? Sploh posteljo. Treba je sesti in leči nanjo in jo malo preizkusiti, treba je z roko prečekirati material, sestavo, stabilnost … Ne pa da pol dobiš konstrukcijo iz iverke in plastike.
Vem, da je poceni, ampak na koncu te pride zelo drago, če ti ni všeč. Dobra, kvalitetna roba NIKOLI ni poceni, dajmo to že enkrat razumet.
Jaz sem pri njih kupil samostoječi inoks nabiralnik. Izdelava je zelo slaba najhuje pa je, da luknje ne pašejo in je zamika za par centimetrov. Po prerekanju so rekli, da vrnejo 20€ (cena celotnea je bila 70€). Zaenkrat se še prerekamo, saj želim izdelek vrniti oni pa mi naj vrnejo kupnino. Ve kdo za kakšno inštitucijo, kamor bi jih lahko prijavil?
narocil sem ta izdelek, ker sem dobil dražbo:
https://www.vidaxl.si/e/8718475945321/rdec-delavniski-vozicek-za-shranjevanje-orodja-s-7-predali
dobil v 4ih dneh,
vse po pričakovanjih
Katastrofa od katastrofe. Dobili smo cisto unicen izdelek, telefona nimajo!!!, sam neki splosni mail, od katerega prihajajo odgovori naj posljemo sliko (smo ze 2x) in stevilko izdela (3x). Postopka kako vrniti, ce zadeva pride unicena, poskodovana – nimajo! zdaj niti tega ne odpisujejo vec, zavili so se v molk, izdelek pa stane skoraj 200 evr. Zadeva se vlece ze ene 3 tedne. Jaz ne vem drugace resiti, kot, da jih prijavim. To so moje izkusnje.
Lani smo naročili paviljon 4x3m za na teraso. Streha je prišla v napačnih (premajhnih dimenzijah) na kar smo jih opozorili takoj po prejemu paketa, a ker smo naročili kot podjetje, so odklonili možnost uveljavljanja 14-dnevne garancije.
Streho smo zato morali ročno zašiti, da smo jo sploh lahko napeli na njihove grede. A to je bilo še najmanj.
Po manj kot 1 sezoni je nosilna greda zarjavela in počila, cela konstrukcija pa se je ves čas zvijala, saj je izjemno površno in poceni narejena. Nadomestnih delov nimajo, čeprav gre za njihov izdelek pod VIDAXL znamko.
160eur vrženih stran, absolutno odsvetujem nakup. Support sicer imajo, a odgovarjajo s pomočjo Google Translate-a in večinoma dajejo samo generične odgovore, s katerimi si ne moreš pomagati, tole je komentar na naš dogodek: