Spletne klepetalnice
Pozdravljeni..
V bistvu sploh ne vem, kaj bi rada s tem, ko pisem sem gor. Mogoce bi si zgolj rada uredila misli, prejela kak nasvet.
Sem porocena, imam majhnega otroka. Ugotovila sem, da ima moz profile na razlicnih portalih za avanture in klepeta z zenskami. Z mozem sem se pogovorila, pravi, da se z nobeno ni videl. Mi pa ni dal nobenega konkretnega odgovora, zakaj to pocne, zakaj sploh hodi gor. Sama mislim, da mu v spolnosti ponujam vse, kar si je kdaj zelel, tudi zatrdil mi je, da ga privlacim in da ne rabi nic vec. Ampak ne dobim odgovora, kaj potem isce na taksnih spletnih straneh.
Odlocila sem se, da ne bom delala panike, ampak v meni pa me razzira, ker ne razumem, zakaj, kaj mu manjka. On pa pravi, da nic.
Tezko mi je, ker mu to tezko pripisem, malo se pocutim izdano, kot da ga ne poznam. Mislila sem, da sva srecna, vsaj tako je delovalo (in on se vedno zatrjuje).
Vprašaj ga direktno: zakaj imaš profil? in tiho počakaj na odgovor. Naslednje vprašanje je: Kaj se pogovarjaš z njimi?
Od tu dalje boš pa videla kaj in če sploh še želiš izvedeti.
Vsaj ene stvari v spolnosti zagotovo ne morete nuditi:
Povečano spolno zanimanje ljudi (in živali) ob novih spolnih partnerjih.
Je pa to efekt poimenovan po ameriškemu predsedniku Coolidgeu, ki ga najbolje pojasni anekdota. Z ženo sta tisti dan obiskala farmo. Vsak zase.
Predsednikova žena opazi, da petelin z veliko vnemo naskakuje kuro in vpraša farmerja ali se to pogosto dogaja.
In farmer ji prikima.
Žena predsednika zato zaprosi: “Prosim povejte to predsedniku, ko bo prišel tod mimo.”
In res čez nekaj časa pride mimo predsednik in farmer izpolni obljubo in pove, kar je predsednikova žena zaprosila.
Predsednik Coolidge pa zgolj mirno vpraša: “Ali petelin vedno naskakuje isto kuro?”
Farmer mora priznati, da ne.
Zato predsednik hudomušno izjavi: “Prosim, povejte TO moji ženi.”
P.S. Glede na to, da portali in dating app-i niso namenjeni intelektualnim klepetom, pa gre torej za najmanj čustveno varanje, če ne celo kakšno spolno dopisovalno varanje.
Ampak, ker na teh portalih je več moških ter botov (umetna inteligenca se pretvarja, da je ženska), je velika verjetnost, da vas čustveno in dopisno seksualno vara z drugim moškim ali botom 🙂
Izgleda, da lažeta drug drugemu, to se pa zgodi zato, ker vsak po svoje laže samemu sebi.
Če misliš, da je bistvo zveze/življenja, da se imaš fajn in da si srečna potem moraš odrasti.
Pa človeku je pač dolgčas … po lovu, po brezskrbnih nočelih flirtanja, zanima ga kako delujejo tele nove IT metode preganja pišk preko ekrana (nam revežem ki smo to pijani v zakajenih diskačih morali počet se zdi to ja zanimivo). Ti samo poskrbi da dobi tek drugje pomalca pa doma.
Forum je zaprt za komentiranje.