spletne knjigarne
Halo vsem!
Po danasnjem surfanju, sem odkrila, da je celo Vale-Novak prisel v 21.stoletje! :))
Ce koga zanima: http://www.vale-novak.si
Baje so knjige brez carin in postnin?!!
ja, no, meni je jasno, da oni dobijo noter svoje stroske, saj so konec koncev vezani tudi na pogoje distributerjev, sem si pa ogledala stran in je se kar ok.
fajn je, da so svojo ponudbo razsirili na net in omogocili narocanje ‘biznis’ knjig – da ni treba iskati po vseh linkih za tovrstno literaturo.
sama sem namrec precej nezaupljiva in, ce se le da ne narocam sama s kartico preko amazona in podobnih…
pa-pa!
Včeraj sem poslala poizvedbo preko njihove internet strani za dve knjigi – odgovor na email je bil hiter. Eno knjigo imajo na zalogi in stane nekaj več kot 6 tisočakov. Zanjo bi na angleškem amazonu odštela 3.900 sit, plus poštnina cca 5 funtov (kar je nadaljnih 1.800 sit) in seveda še naši pošti nekaj ob dostavi na dom – skratka mislim da ni nobene računice kupovati preko amazona če rabiš samo eno knjigo. Za drugo knjigo, katere nimajo na zalogi je ocenjen rok dobave 30 dni. Meni se tole zdi kar korektno. Je pa fajn da so končno prišli v 21. stoletje tudi Vale – Novakovi ;-)).