Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Spletne strani

Spletne strani

Ali mi lahko kdo svetuje,katere dobre spletne strani v Sloveniji sploh obstajajo za razne intimne zmenke in avanture.Katere so trenutno najbolj aktualne?Vem da so bile nekatere strani ukinjene(poljub recimo).

a tle ti pa ni všeč?;-)

al meniš, da ni rezultatov?

nikar živet v zmoti;-)

pa lep vikend vsem … naj bo vroč!

…………….IMAŠ TEGA KOLKO ČEŠ NA NETU!

uh, ti pa si založena 😉

kolk ur še?;-)

uh………..še 2 uri! hahahahahah

do konca šihta? to ne šteje;-)

še …. kakih pet ur … do … mmm

A ŽE SPET?!?!?!?!?!?!?!?!

če pa paše…žensko je zdej zgrablo, pa se ustavt ne more;-)

lunca, pa menda nisi fouš? če bomo pohlevni(e), bo za vse dost;-)

urgenca.com, ona-on.com, prostitucija.net, pa nek eskort (glej moj post malo nižje!) No ja, če nič drugega, si boš krajšal čas z branjem 😉

Neeeeeee, iz srca ji privoščim.
Sem pa mislila, da bosta to razdaljo ne glih nonstop premagovala, no… Sem naivno pomislila, da bo punca kak vikend fraj!
Bog ji požegnaj za ves tisti stradež prej….

A pohlevni da bi bili?!?!?!?!?
Hm… meni se pa zdi, da več dobim, če nisem pohlevna, ampak poredna….

Hihi, na katerem si pa ti bejbe rihtaš?

(Da se prijavim, pa da te spoznam, hihi….)

aja, to te matra … kak babji večer z njo ti manjka;-)

porednost … pridnost … thja, ne vem – kaj porečeš na sms: “Bo, če boš pridna…”
Kaj nej si zdej mislm? Me hoče pridno al “pridno”?;-)

zdej pa tečem … se mudi na lepše;-)

ne, do konca šihta! :)))
še 20 minut, pa je pri meni.

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
:)))))))))))))))))))))

Vse tiste strani so brezvezne, tipi ne dobijo ponudb, punce toliko in tako obupnih da ni nič od vsega skupaj.

Raje se zapelji do prvega lokala in se nasmehni prvi prikupni neznanki/neznancu.

Teh strani je veliko od strani ki so zgolj za dopisovanej, do strani namenjene swingerskim užitkom.ž

Na teh zmenkarskih straneh nisem prisoten, sva pa z punco prisotna na strani namenjenih swinger tematiki kot je kupid.com ter smokva .com

Kaj je potrebno paziti pri teh stvareh:

– veliko oz ogromno profilov je zblefirani. se pravi da se z avečino ženskih profilov te rtudi profilov parov skrivajo solo moški ki uživajo v pogovoru oz fantaziranju kaj bi vse počeli, radi bi videli fotke ipd.

– če si resen je dobro da objaviš v profilu vsaj eno fotko, katero “zavaruješ” z anapisom preko fotografije. Se pravi z določenim programom zapišeš svoje uporabniško im ečez sliko, tako bleferji ne bodo interesirani, da bi fotografijo “ukradli” in jo uporabljali v svoje namene kot njihovo fotko.

– če želiš imeti nek uspeh, je dobro, da si vzameš čas in v profilu zapišeš točno to kar iščeš. po profilu lahko tudi vidiš koliko časa si je kdo vzel za profil, če hoče res nekoga spoznati ali je tam zgolj iz zajebancije.

itd, itd.

Če te kaj zanima vprašaj 😀

zanimivo je pa meni to, da ko sploh ne iščeš, ko nimaš nobenega namena, je polno ponudb, priložnosti, samo pomigaš s prstkom:)

Zgleda da ko pa rabiš, pa nikjer več tistega pravega, kar iščeš:)
Res folk potem postane obupan in ….so katastrofe…

New Report

Close