Spletne strani za spoznavanje
Taka stran ne obstaja. Vse so takšne, kot si jih tudi ti spoznala in še slabše.
Bile so dobre pred leti ene tuje strani, kjer so bili samo v redu ljudje, ampak če se ne nameravaš za zmeraj preseliti, odpadejo. Zdaj tudi teh ni več, ker so vsi na Facebooku in jih tovrstne strani ne zanimajo več. Dejstvo je, da je pri nas po 30 letu zelo težko dobiti partnerja, še bolj nemogoče pa dobrega. So izjeme, ampak tako redke, da ni za računati nanje. Kruta realnost pač.
Kake imate pa kaj izkušnje recimo z Netlogom, TWOO?
Brskam po netu pa nič pametnega na najdem.
Veliko sem zunaj, veliko hobijev imam, ampak tam so sami vezani.
Plus tega, da od kar sem samska (ja že kar dolgo, ne le par mesecev), nekak nisem več dobrodošla v prejšnji družbi. Nekako se vezane kolegice bojijo za svoje partnerje se mi zdi. Nekak samski in vezani očitno ne gremo preveč skupaj.
Kaj pa tiste, ki ste debele?
Jaz sem debela, sicer hujšam, ampak bo še trajalo. Na spletnih straneh vsi moški hočejo suhice. Ti že kar napiše, da hoče vedet koliko kg imaš, ker oni hočejo suhico.
Kje sploh naj iščemo debele?
Debele sploh nimamo šans najti moškega se mi zdi. Vsi hočejo suhice, čeprav so sami debeli.
Na več spletnih portalih sem že poskušala. V svoj profil napišem le višino, teže ne. Pa sprašujejo vedno ravno po teži in komentirajo, da je to pomemben poddatek, ker se z debelo ne bi dobili.
Če pa v profil vpišem težo (pa recimo 5kg manj kot jih imam res) pa se sploh ne zmenijo zame. Kliknijo, ko pa preberejo profil, jih pa ni več.
Saj sem veliko zunaj, med ljudmi, ampak tam ni samskih. zato se poslužujem teh portalov.
poglej to s pozitivne strani – tak, ki mu je to najpomembnejši kriterij, zate ni primeren in se mu hitro izogneš. debeluh, ki hoče neko popolno, pa sploh ni primeren – koliko kompleksov ima šele ta – je človek prav vesel, da se mu lahko izogne. če bi bila po njihovih merilih, bi se dobivali s tabo in potem bi dobila enega takega plitvega, ki bi ti najedal samozavest in te sekiral.
jaz sem pred mnogimi leti obiskovala te strani. takrat še nisem bila dovolj saozavestna, zdaj mi je pa kristalno jasno, da z nekom, ki začne pogovor s takimi temami, nimam čisto nič skupnega. naslednje vprašanje pa je: kako se pa kaj oblačiš. in potem on reče, da ima športno-eleganten slog. in potem te zanima, kaj je to.
lej, pravzaprav imaš spet srečo. zaznavam, da imaš zdajle precej nizko samozavest – in v takem stanju bi staknila kakšnega tipa, ki bi ti jo še znižal. tako da je to pravzaprav varovalka.
varianta je še, da ne daš slike in ne pišeš kil, ampak se samo pogovarjaš na chatu. tistih, ki jih zanima najprej ta podatek, se lepo odkrižaš po hitrem postopku, tu in tam pa se verjetno najde tudi kakšen sogovornik, s katerim se lahko sproščeno pomenkuješ. in od tam naprej nadaljuješ.
Ves veliko nas je takih kot ti smo na istem.Tudi sam sem poizkusil vse mogoce portale a to ni to kar iscemo si zelimo.Kdor isce zabave avanture se kaj dobi kdor hoce spoznati kaj resnega pa nima uspeha ce zelis kaj pisi pa se kako receva ales.pekovec72@gmail.com. l.p