spletni portali za zmenkarije
Hoj,
rada bi prebrala vaše izkušnje na teh portalih. Sama sem prijavljena na dveh, pa imam v dveh mesecih kolikor sem gor same negativne izkušnje. Ali so poročeni, pa iščejo sex, pa lažejo da se kar kadi, ali mlajši samski, ki niso imeli nobene resne zveze, pa bi takoj imeli otroka. Cel kup jih je, ki si polnijo svojo praznino v življenju z raznimi čveki in klepeti. Ko konkretno predlagaš srečanje na kavi, se pa ustrašijo in izginejo.
No, če ima kdo izkušnje in voljo, ga z veseljem preberem. Lp
Tudi jaz podobne izkušnje.
Nekateri so celo za srečanje. Potem se srečaš z nekom, srečanje popolna katastrofa, verjameš, da je bilo tudi njemu totalno bedno. AMpak ne, on ti zateži, te zasuje z lepljivimi maili, sms, ves gori od ljubezni (tako pravi po enem soku), ne rešiš se ga kar tako. Ponavadi to doživiš pri takih, ki verjetno še nikoli niso imeli punce.
Ti portali, kupid, ona on, in podobni so katastrofa.
Pretežno vezani, potem obupani, ki bi takoj delali otroke, potem zapečkarski, brezposelni, zapiti, leni.
Bluzi ti recimo o resni vezi, ampak na službo pa še ni pomislil.
Seveda se najdejo tudi svetle zvezde, ampak preveč plevela, da bi si človek vzel čas vse to prebrati. Par let občasno preskušala pa zapraviš le čas in denar.
In če zavrneš seks oz. že če zavrneš virtualni seks, začnejo zmerjat, žalit z najbolj nesramnimi možnimi izjavami. Ga blokiraš pa ti začne težit pod drugim nikom in tako naprej.
Eni celo grozijo s smrtjo, klanjem in kaj vem kaj še vse.
Če neprevidno komu daš telefonsko, ker se ti zdi normalen, sledijo potem polnočni klici.
Jaz sem spoznala na OO nekaj ljudi, nekaj simpatičnih moških, ampak ne dovolj simpatičnih za resno zvezo, ostali pa smo s tremi kolegi, nekaj izkušenj je bilo v smislu kar neki, pa dve res zoprni izkušnji (psiho moška). Tako da kot je ena gor napisala – veliko plevela, je potrebno biti vztrajen, da najdeš svoj par. Ampak tako je tudi v realnem življenju, če gremo ven, a ni??