Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spletni zmenki – prvo srečanje

Spletni zmenki – prvo srečanje

Tisti, ki ste 45+ in ste na spoznavnih portalih: kako se prvič srečate?

Meni je najbolj všeč sprehod. Moškim pa to ni ok, bi raje kak lokal.

Recimo sprehod ob jezeru, Reki…

Midva sva se prvič srečala pri njemu doma na večerji, ki jo je seveda pripravil on… Tako sem že na začetku videla kakšen človek je, ali ima počiščeno in urejeno hišo ter okolico hiše.. Večerja je bila res odlična, od takrat je že pet let in še vedno sva skupaj 😘.

Ne vem, zakaj ene tako komplicirate in hodite naokoli kot mačka okoli vrele kaše…? Potem se pa obnašate kot device in dobi prvi poljub čez pol leta 🤣

Odgovor na objavo uporabnika
Nina 49, 21.05.2025 ob 14:02

Midva sva se prvič srečala pri njemu doma na večerji, ki jo je seveda pripravil on… Tako sem že na začetku videla kakšen človek je, ali ima počiščeno in urejeno hišo ter okolico hiše.. Večerja je bila res odlična, od takrat je že pet let in še vedno sva skupaj 😘.

Ne vem, zakaj ene tako komplicirate in hodite naokoli kot mačka okoli vrele kaše…? Potem se pa obnašate kot device in dobi prvi poljub čez pol leta 🤣

Nina, ti imaš pač srečo, da je bilo obema takoj jasno, da sta za skupaj. Nekaj, kar je očitno njega pritegnilo, kdo si in kaj počneš v življenju, videl te je sigurno na večih fotografijah, on pa tebe. Velika neumnost je, da bi šel na prvi zmenek na večerjo k nekomu, ki ga poznaš le preko interneta.

Avtorica, če je tebi to všeč, to tudi predlagaj. Če ne za prvi zmenek, pa za drugi. Tako tudi oceniš nekatere stvari – ali upošteva tvoje mnenje ali ne, ali gre rad v naravo ali ne … Jaz si moškega, ki rad visi po barih ne želim za partnerja. Za prvo kavo je to sicer ok, ne pa za drugo, tretjo in tako naprej.

Jaz sem šla enkrat ven z nekom v trgovino s pohištvom. Iskala sem neko stvar za sobo in sem rekla, da se dobiva, ko preverim ponudbo. Pa je rekel, da gre z mano. Mi je bilo res lepo, sva šla čez celo trgovino, pri tem debatirala, nekaj mi je svetoval, tako da je bilo luštno. Potem sva šla še na kavico, potem drugi, tretji zmenek … Sva bila skupaj skoraj 10 let. Žal se nama ni izšlo (razdalja je bil problem, ker se nihče ni želel preseliti). So bila pa to luštna leta, res.

Prvi dejt je ponavadi v lokalu, kava, sok itd..na kakšni luštni lokaciji, ne lih v kakem vaškem bifeju. Tud sprehod je meni osebno zelo kul,al pa kak izi hribček. Če se poglobiš v osebo z katero si ponavadi prej dopisuješ, vidiš kaj mu paše oz mu ne. Enkrat sem triatlonko s katero sva si dopisovala, povabil na prvi zmenek na Kolezijo plavat. Verjetno 99% posto žensk na prvi dejt ne bi šlo plavat na bazen, midva sva pa šla. Sem dobu bonus točke za to potezo oziroma inovativnost 🙂

Sansapansa, 21.05.2025 ob 13:47

Tisti, ki ste 45+ in ste na spoznavnih portalih: kako se prvič srečate?

Meni je najbolj všeč sprehod. Moškim pa to ni ok, bi raje kak lokal.

Recimo sprehod ob jezeru, Reki…

Zelo fajn predlog, pa sem tudi 45+

Pred res davnimi leti je bil eden moj zmenek klopca na Ljubljanskem gradu, ob makadamski poti. Nič lokala, takrat še mobitelov ni bilo in interneta 😃 držanje za rokice in kak poljub in nato na avtobus pa domov. Tako je to zgledalo v zgodnjih ’90. Pa vseeno lepi spomini…

Pred leti sem tudi jaz šla na prvo srečanje na plavanje. Je bil pa to minus zanj. No sem pa vsaj takoj videla njegov karakter. Tip se je posmehoval in norčeval iz starejših: glede postave, okornosti. Mi je bilo nerodno z njim, totalni tepec.

Je pa fajn , ko se je takoj razkril kakšen tepec je. Nesramni do starih so mi pač podn.

Zmenila sva se za srečanje v naravi med sprehodom. Zelo pazljiva je bila. Na drugem srečanju sva že bila dobra prijatelja in stopnjevalo je občutke. Na tretjem že ni bilo zadržkov in trajalo je lep čas. Po par letih je spoznala, da jo mož sumljivo opazuje in predlagala je prekinitev.

Sansapansa, 21.05.2025 ob 14:52

Pred leti sem tudi jaz šla na prvo srečanje na plavanje. Je bil pa to minus zanj. No sem pa vsaj takoj videla njegov karakter. Tip se je posmehoval in norčeval iz starejših: glede postave, okornosti. Mi je bilo nerodno z njim, totalni tepec.

Je pa fajn , ko se je takoj razkril kakšen tepec je. Nesramni do starih so mi pač podn.

pol si zdej že stara če je bilo to pred leti

Meni je bilo po 25 letih brez zmenkov mal čudno, kok je recimo neiskrenosti oziroma fejkanja. Dame mal goljufajo okoli let, slike pa itak iz maturantskega izleta ali spuščene skozi 100 in 1 filter. Jasno si potem na prvem dejtu mal presenečen. Men je bil to totalni red flag. Jest sem na svojem profilu imel 6-7 slik, vse stare max 6 mesecev. V 1 letu ko sem bil na cca 30-40 zmenkih, je bilo vsaj 1/3 deklet takih, ki niso bile iskrene. Pač spiješ kavo, se zahvališ in greš.

Je pa jasno da moški niso nič boljši, oziroma še hujši, vsaj po pripovedih mojih deklet iz zmenkov.

sprehod nad 2000m pa če začne jamrat kaj, ni za drugi zmenek.

😉

Jaz vsako povabim na Jalovec ali pa Razor. Do sedaj nisem naletel na pretiran odziv.

Fotr, to bi pa jaz bila takoj za 😀.

Wutang, 30-40 na leto?

Počneš še kaj drugega kot visis v lokalih in na netu?

Sansapansa, 21.05.2025 ob 15:22

Fotr, to bi pa jaz bila takoj za 😀.

Wutang, 30-40 na leto?

Počneš še kaj drugega kot visis v lokalih in na netu?

Seveda počnem še kaj drugega. Ampak po 25 letih zakona, pa 1 dobrem letu pavze oz časa zase, se mi je pa začel dogajat. Nisem hotu iskat v svojem krogu, hotel sem spoznat res eno čist izven mojega kroga poznanstev. Zato toliko dejtov, pač spoznavaš nove ljudi in širiš krog poznanstev. Jest v tem ne vidim čist nič narobe. Je pa to lih 1,3 zmenka na teden, če gledaš celo leto :), kar pa spet ni tako veliko.

Glede na to, da moraš kontaktirat veliko žensk preden ena reče ja zs srečanje.  Se mi zdi 30-40 na leto ogromno.

Si težko predstavljam, da poleg službe počneš še kaj drugega kot to.

Hobiji, športanje vzamejo veliko časa. Ne moreš potem toliko zmenkov imet.

Sansapansa, 21.05.2025 ob 15:53

Glede na to, da moraš kontaktirat veliko žensk preden ena reče ja zs srečanje.  Se mi zdi 30-40 na leto ogromno.

Si težko predstavljam, da poleg službe počneš še kaj drugega kot to.

Hobiji, športanje vzamejo veliko časa. Ne moreš potem toliko zmenkov imet.

Pa niti ne. Kolesarim, plavam, tenis, tek. Je pa res da sem si po ločitvi vzel pavzo,  delo splaniral drugače, in prepustil glavne stvari drugim. Prišel do spoznanja, da edin časa ne moreš kupit. Tko da ne delam več toliko kot včasih. Kar se pa tiče žensk, jest nisem vsepovprek všečkal in tipkal, da bi dobil  zmenek. Sem pa, če bi zdej statistično gledal, na 10 poslanih všečkov, jih dobil 7 nazaj. Tko da prov težko do dejta ni prit. Ključ vsega je pa v spoštljivi in odprti komunikaciji. In mi ni jasno ko se ljudje pritožujejo , da ne dobijo oz ni nikogar za zmenek. Mogoče bi mogu kako knjigo napisat o tem 🙂

wutang, 21.05.2025 ob 16:06

Pa niti ne. Kolesarim, plavam, tenis, tek. Je pa res da sem si po ločitvi vzel pavzo,  delo splaniral drugače, in prepustil glavne stvari drugim. Prišel do spoznanja, da edin časa ne moreš kupit. Tko da ne delam več toliko kot včasih. Kar se pa tiče žensk, jest nisem vsepovprek všečkal in tipkal, da bi dobil  zmenek. Sem pa, če bi zdej statistično gledal, na 10 poslanih všečkov, jih dobil 7 nazaj. Tko da prov težko do dejta ni prit. Ključ vsega je pa v spoštljivi in odprti komunikaciji. In mi ni jasno ko se ljudje pritožujejo , da ne dobijo oz ni nikogar za zmenek. Mogoče bi mogu kako knjigo napisat o tem 🙂

Hm,super statistika…

Mene ne bi motilo da bi se dobila v lokalu, lepo se usedeta ,imata možnost pogovora . Sprehod meni ne bi bil všeč.

wutang, 21.05.2025 ob 15:13

Meni je bilo po 25 letih brez zmenkov mal čudno, kok je recimo neiskrenosti oziroma fejkanja. Dame mal goljufajo okoli let, slike pa itak iz maturantskega izleta ali spuščene skozi 100 in 1 filter. Jasno si potem na prvem dejtu mal presenečen. Men je bil to totalni red flag. Jest sem na svojem profilu imel 6-7 slik, vse stare max 6 mesecev. V 1 letu ko sem bil na cca 30-40 zmenkih, je bilo vsaj 1/3 deklet takih, ki niso bile iskrene. Pač spiješ kavo, se zahvališ in greš.

Je pa jasno da moški niso nič boljši, oziroma še hujši, vsaj po pripovedih mojih deklet iz zmenkov.

Zakaj dajejo slike stare 30 let ?  Sploh ženske Potem jo pa ne prepoznas v živo, kdo je ta ženska ki se je prisedla. Čist mim in mene bi to močno odbilo. Poznam eno tako, prijetna ženska drugače, čist simpatična, nič ji ne fali,  ampak slike na Facebooku pa 30 let stare. Faak, a je to treba?

Pijača in jedača.

tud men bolj tko odgovarja,vsi bi sm po nkafičih viseli

Meni se ne da več. Na stotine moških, ampak ej, samo po barih bi se dobivali.

Nima profila izpolnjenega, nič ne pove o sebi. Bi kar takoj v en bife.

Brezeveze. Veliko časa gre in sami bife-jci.

Se mi ne da, 21.05.2025 ob 20:31

Meni se ne da več. Na stotine moških, ampak ej, samo po barih bi se dobivali.

Nima profila izpolnjenega, nič ne pove o sebi. Bi kar takoj v en bife.

Brezeveze. Veliko časa gre in sami bife-jci.

se strinjam. In itak jih vecina ne ve, kaj bi radi. Oz niti ne poslusajo, vprasajo oz preberejo, cesa si ti zelis. Online zmenkarije so vecinoma samo za en hiter skok med rjuhe, ceprav tudi na tem podrocju moski precej pesajo. Posebej tisti nad 40. In ravno ta starostna skupina kar isce in isce. Na koncu pa … Ni vazno

Drugace pa ja, navelicas se teh kavic pa sprehodov. Se bomo morali vsi malo bolj potruditi in hoditi na ornk dejte z ornk ljudmi. In ne na hitre kavice z instant lubcki oz z nekom, ki se pri 48ih se kar isce

Jaz sem se naveličala. Ne vejo a bi se dobili ali ne, nimajo ideje, kam. Čakajo, da jaz predlagam vse. Večina nimajo nič ustvarjenega. Eni še avta niso imeli. Nič ne skrbijo zase. Trdijo, da športajo a že na slikah vse mlahavo. Eni še živijo pri mami. Nekateri sploh ne vejo, kaj bi se pogovarjali. Ne znajo niti vprašat nič.  Večina bi samo seks.
Govorim o skupini 50 do 55 let. Res ful žalostno.

New Report

Close