Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek spletno nakupovanje

spletno nakupovanje

Ali kdo od vas kupuje garderobo preko spleta? Za razliko od večine žensk, meni kupovanje oblačil predstavlja eno veliko grozo. Poskusila bi z nakupovanjem preko spleta. Zdaj me pa zanima, ali kdo pozna kakšne dobre strani, ki so tudi cenovno ugodne in kolikotoliko kvalitetna oblačila? In kako je s poštninami, carinami itd..??

V kolikor kupuješ znotraj EU, ni carine.

Jaz kupujem precej na strani ebay in sem izredno zadovoljna.
Je pa res, da sem najprej morala ugotoviti (predvsem pri znamkah, ki jih ne poznam), kakšna je moja velikostna številka. Najlažje je seveda, če si izbereš kos oblačila, ki ga imaš in ti dobro paše, pogledaš na nalepko (mogoče piše gor velikost v različnih variantah, npr. EU, UK, USA, …) in se potem po tem orientiraš.

Kupujem preko spleta pri raznih kataloških prodajah in sem zadovoljna, no ja včasih imajo res predolge dostavne roke in mutijo z naročili ampak zanimivo se mi zdi, da si preko spleta kupim zase boljše stvari kot v trgovini kjer pogosto kupim nekaj na hitro,ker pač potrebujem ali pa mi je nekaj zelo všeč na prvi pogled potem pa ugotovim, da je povsem neuporabno oblačilo za vsak dan. Pametno je prebrati razne komentarje glede velikosti, nekateri imajo te komentarje kupcev za vsako oblačilo posebej, spet drugi le za znamke na splošno, nekje pa sploh ni komentarjev kupcev. V naših trgovinah me moti, da je večina trgovk tam samo zato, da ti kupljeno zaračuna in pospravi tisto kar si probal kaj drugega se jim pa ne da.

kupujem na veliko-po slo, aliexpress, itd. za otroke, in naju. povsod se zmenim za plačilo od dostavi, le na aliexpressu moraš dati št bančne kartice. nakupujem tudi diske, material,itd

Jaz sem tudi že gledala kaj, samo na koncu nisem naročila nič. Mere iz tabel mi ne pomagajo, dolžina hlač, obseg pasu, bokov, to zame ni zadosti podatkov, ker rabim več čez stegna (teh mer še nisem zasledila v nobeni tabeli), rit imam bolj pokončno in izbočeno, pa mi potem zadaj hlače pridejo nižje kot spredaj.
Imajo katere strani tudi te mere?

Že v trgovini moram probati cel kup hlač, da najdem ustrezne. Celo pri isti znamki imam lahko glede na kroj št.34 ali 36. Da ne rečem, da mi je pa tudi kakšna 36 lahko ozka, pri drugi znamki in isti številki pa lahko hlače slečem kar zapete.

Jaz bi si na spletu upala kupovati samo trenirke.

Jaz kupujem na nemškem ebayu in včasih na Guessovi spletni strani (samo tam ni ravno ugodno). Carine ni, ker je vse v EU.

Www asos. Com, http://www.soliver.eu

New Report

Close