Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spletno nasilje

Spletno nasilje

Monovka je duševno motena, jo je vrag kar dobro zadel.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3796, 10.04.2025 ob 20:00

Monovka je duševno motena, jo je vrag kar dobro zadel.

A sam njegovo mnenje šteje? Kaj pa MOOOJE???!

crazyfrog, 10.04.2025 ob 19:59

monovka, 10.04.2025 ob 19:53

crazyfrog, 10.04.2025 ob 19:31

Eh ta tema je kr neki. Jok o nasikju potem se pa zaključi z dejmo se ga potamanit.  Monovka a nimaš svaka za vrečo?

Svaka ima za vrečo kar svakinja. Je ven z vraga babnica 😄 k meni pa potem prideta malo jokcat vsak posebej…

Tole tukaj pa se mi je zdelo več kot potrebno. Pa mi je vseeno, če gre komu v nos moralka ali me proglasi za dušebrižnico ali karkoli. Red mora bit pri bajti, saj veš 😉 grdega obnašanja jih nisva učili, kajne?

Ja res ne razumem kako je lh vse tak zbezljalo, ko pa naju je sama milina. 😆

Ah… se zgodi tudi v najboljših familijah. Črne ovce, bele vrane, zeleni psi… kaj se ne bi še midve znašli v kakem zanimivem cirkusu?

pinboks, 10.04.2025 ob 19:05

Dobro, o kraji avta so bila mnenja različna. Kaj pa tole?

Nekdo se spletno izživlja nad teboj – anonimno.
Poizveduješ, kdo bi lahko bil.
Dobiš nekaj namigov v zasebna sporočila.
Eden je pravi.
Ko se srečaš z osebo, se ne konča dobro.
Je lastnik namiga kriv za soudeležbo?

Kakšne to sprašuje 🤣🤣🤣 Pa saj to   ne moreš verjet, da je to menda odrasla, opravilna, samostojna oseba!

Najhuje pa je, da to bukselj sprašuje čisto zares, ni trol ali kaj takega!!

👍 marička, da ti je le končno potegnilo? Pa se že čez tri strani trudim to pokazati.
Ja, so mi rekli, da se je dobro družiti s sebi enakimi 😄

Saj sem prav tukaj, kajne?

Anonimno 10482, 10.04.2025 ob 20:16

Kakšne to sprašuje 🤣🤣🤣 Pa saj to   ne moreš verjet, da je to menda odrasla, opravilna, samostojna oseba!

Najhuje pa je, da to bukselj sprašuje čisto zares, ni trol ali kaj takega!!

Ja s tto je res brcnu v prazno. Sej pravim, da je sumljiv. A se res tk motim?

monovka, 10.04.2025 ob 20:19

👍 marička, da ti je le končno potegnilo? Pa se že čez tri strani trudim to pokazati.
Ja, so mi rekli, da se je dobro družiti s sebi enakimi 😄

Saj sem prav tukaj, kajne?

🤣 Vsi smo posebni.

crazyfrog, 10.04.2025 ob 20:21

🤣 Vsi smo posebni.

👍 ponosno različni. Prav je tako.

Ampak nesramnosti vseeno ne odobravam in neprevidnosti tudi nikomur ne priporočam.

Lahko se pa delamo norca iz samih sebe. Mislim, da imamo ogromno zaloge.

monovka, 10.04.2025 ob 20:26

👍 ponosno različni. Prav je tako.

Ampak nesramnosti vseeno ne odobravam in neprevidnosti tudi nikomur ne priporočam.

Lahko se pa delamo norca iz samih sebe. Mislim, da imamo ogromno zaloge.

Se strinjam monovka. Pr večini drugih sm smrtno resna, pa me drkajo, da jih jebem v glavo. Če se zezam to umetelno okrasim z emoji in celo pogosto pripišem hec. Ko smo resni smo pa resni kajne. In lepo je, da smo iskreni😉😆

crazyfrog, 10.04.2025 ob 20:29

Se strinjam monovka. Pr večini drugih sm smrtno resna, pa me drkajo, da jih jebem v glavo. Če se zezam to umetelno okrasim z emoji in celo pogosto pripišem hec. Ko smo resni smo pa resni kajne. In lepo je, da smo iskreni😉😆

Jap. Niti si tukaj ne moreš dolgo privoščit biti preveč zlagan. Monovska strokovna služba te nemudoma prečita 😄

Če zdaj prav razumem, se moraš distancirat od mene. Sem uspela pasti v nemilost tukajšnjim poglavarjem in ne bi bilo prav, da te zaradi mene spredalčkajo med motence.
Saj za bajte še vedno velja 😉 psssssst!

monovka, 10.04.2025 ob 20:36

Jap. Niti si tukaj ne moreš dolgo privoščit biti preveč zlagan. Monovska strokovna služba te nemudoma prečita 😄

Če zdaj prav razumem, se moraš distancirat od mene. Sem uspela pasti v nemilost tukajšnjim poglavarjem in ne bi bilo prav, da te zaradi mene spredalčkajo med motence.
Saj za bajte še vedno velja 😉 psssssst!

Neeee💔 že tk morm vraga pogrešat. Obljubim, da bom bila tut js motena, sam ne zapusti me🥰🥰

Evo, zastonj se matral. Do pol prišel s špricanjem in zaradi vetra nehal. Nadaljujem eno uro pred sončnim vzhodom.

Ampak da vam jaz zdaj povem tako kot je.

Repla je možačasta feministka ekvivalent tisti nori babi, ki je blog pisala. Če ni celo ona. To ne vem. Pozabil sem kateri vzdevek je repla prej imela, bolj moško je zvenelo. Vem pa da ga je baba včasih oreng  cugala in imela ponoči take primitivne izpade, da je moral  Primož forum nekajkrat ugasnit ker bananje ni zaleglo. In takrat je vsak dan norela na moderatorko in jo napadala, da je moja oproda.☝️😁

Monovka ali grenivka. Ena izmed teh dveh je tista norica blizu Velenja, ki si je izmišljala smrti in samomore otrok. Skratka bolno.

Grenivka je depresivna na vseh možnih tabletih in se čuti žrtev celega sveta. In same zarote so proti njej. Na sploh, zemljo vodijo svetovni gospodarji in je ravna.☝️

Monovka je lažnivka, skrajno zlobno leno babše in prav tako igra žrtev namišljenih bolezni ipd.

Tako tako, tako ja.☝️😁

modrivrag, 10.04.2025 ob 21:01

Evo, zastonj se matral. Do pol prišel s špricanjem in zaradi vetra nehal. Nadaljujem eno uro pred sončnim vzhodom.

Ampak da vam jaz zdaj povem tako kot je.

Repla je možačasta feministka ekvivalent tisti nori babi, ki je blog pisala. Če ni celo ona. To ne vem. Pozabil sem kateri vzdevek je repla prej imela, bolj moško je zvenelo. Vem pa da ga je baba včasih oreng  cugala in imela ponoči take primitivne izpade, da je moral  Primož forum nekajkrat ugasnit ker bananje ni zaleglo. In takrat je vsak dan norela na moderatorko in jo napadala, da je moja oproda.☝️😁

Monovka ali grenivka. Ena izmed teh dveh je tista norica blizu Velenja, ki si je izmišljala smrti in samomore otrok. Skratka bolno.

Grenivka je depresivna na vseh možnih tabletih in se čuti žrtev celega sveta. In same zarote so proti njej. Na sploh, zemljo vodijo svetovni gospodarji in je ravna.☝️

Monovka je lažnivka, skrajno zlobno leno babše in prav tako igra žrtev namišljenih bolezni ipd.

Tako tako, tako ja.☝️😁

Name si pozabu?

Skratka. Nobena ni nova. Na monu je bilo 5 ali 6 ločenk, ki so harale in norele. Vsem je bilo skupno to, da so deset in več let norele po sodiščih proti bivšim, odtujevale otroke od očetov in preprečevale stike. Je katera pisala celo, da jo je sodnica pošiljala na psihiatrijo. Ali pa da je od bivšega zahtevala nenormalno visoko preživnino in ga hkrati prijavila za delo na črno. Ni da ni bilo. Katero je tudi csd obravnaval zaradi zanemarjanja otrok, ker je triletnega otroka cele dneve puščala samega doma…

Vse te nore babe so danes cca 10 let starejše in še vedno na monu pod drugimi vzdevki. Nekje pred desetimi leti sem namreč sam prišel na mon.

In ta desi na monu je vajenec v primerjavi z njimi. Sicer ga že dolgo ne berem. Je pa toliko o sebi napisal, da je jasno, da tu je pa on tisti ta slab…

crazyfrog, 10.04.2025 ob 21:06

Name si pozabu?

Nisem. Ti si brihtna in glih prav čoknjena.☝️😁

Hello everyone, this is a fantastic website for online earning, and you can earn real money through this site so easily. I’ve been using this site for the last three years.  deposit money by following this website 

modrivrag, 10.04.2025 ob 21:22

Nisem. Ti si brihtna in glih prav čoknjena.☝️😁

Pri vsakmu si kaj posolil, popopral, po svoje začinil in naredil čorbo iz vsega. Pr men pa čist prekratko, da bi blo vsaj mal sladko🤣🤣

Meni je Monovka super – ravno prav odštekana za ta forum.

Grenivke, tako kot ostalih teoretikov, sploh ne berem.

Taprave mogoče malce preresne so mi Takle in Plava vila.

Moških ne ocenjujem.

Kdo je povratnik, se je ločil, tožil, se zdravil – to me sploh ne zanima.

Ne prenašam dobro žaljenja in pljuvanja, zato se tega tudi sam izogibam.

Kdo je povratnik,se ločil,tožil,se zdravil to me ne zanima sploh.

ne prenašam dobro žaljenja,pljuvanja,zato se tudi sam izogibam tega

crazyfrog, 10.04.2025 ob 21:37

Pri vsakmu si kaj posolil, popopral, po svoje začinil in naredil čorbo iz vsega. Pr men pa čist prekratko, da bi blo vsaj mal sladko🤣🤣

Lej tako je. Ti ne moreš vedet, ker te takrat še ni bilo na forumu. In sploh ni bil starševski čvek, ampak vzporedni enostarševski. Potem so se šele vzdevki jalur, histerija, včeraj in podobne začele selit na starševski, ko je tam zamrlo. Zamrlo je pa ko sem jaz potegnil črto.☝️😁

Primož kot lastnik takrat je ob izbruhu teh bab za veliko noč moral forum zapret in so morali pregledat 10 tisoč strani ročno, ker niso hoteli vsega brisat. Je dogajalo žvauca. To danes res ni ničemur podobno, ampak je bilo dostikrat še huje in bolj zares.☝️😂

heh…, avtorica odpre temo o spletnem nasilju…, pa v temo uleti dolgoletni, tam nekej od leta 2017/18, ko sem kreleta, okuženo opico prvič videl, ne spomnim se točno pod katerim nikom, viharni kup d***a, se mi zdi.., (zamenjal jih je ene 1000 v teh letih) celo nedeljo bovskal o otrocih, kako ga zajebava ženska….., jebo te, katera munjena ženska je buzurantu dovolila da so jo pipne, adijo pamet…, verjetno kakšna iz umo  bolnice kjer opica misli, da hodi v službo, ma pa terapijo da more hodit v v krogu., pa misli, da dela, klošar…. ..

tudi v tej temi ima vsaj tri anonimne nike.., saj tukaj preživlja 25 ur od možnih 24 dnevno…, sirota boga….

@modro
polarna viharna diska.., ščene smrduh trolovsko, čombe  je prec zasmrdel v temi na prvi strani, golazen trolovska….

Evo ga. Forumski zalezovalec Popej se je spet našel poklicanega da napada in zmerja. Viš, to pa je zrel in mentalno urejen človek. Ta bi bil za slovenca leta.☝️😁

Menda sem dolžna tole zaključiti.

Modrivrag, hvala za demonstracijo, sama ne bi znala našteti vseh disciplin nezaželjenega forumskega obnašanja, ki si jih uspel prikazati tukaj.

Žaljenje, intrigantstvo, napletanje izmišljotin, menjavanje nikov sebi v podporo, podtikanje, neokusno primerjanje, pametnjačenje o ljudeh, ki jih ne poznaš, posredno priznavanje zalezovanja in zbiranja podatkov o uporabnikih, mešanje nepovezanih vsebin in tematik mimo aktivne teme, serviranje nekih zasebnih umazanij, kazanje s prstom na lastnosti ljudi, šovinizem… vse si uspel predstaviti v enem zamahu.

Sreča za forum, da si tukaj ti, ki znaš korektno in dobronamerno morebitne naivneže opozarjati na pasti mona. Pravi dobrodelnik in vsekakor vzor forumašem.

Hvala za tvoje sodelovanje!

modrivrag, 10.04.2025 ob 16:51

Je tako. Sem že prijavil grenivko in replačo na ljudsko milico zaradi spletnega nasilja.☝️

Hahahah bele roke jim dajmo na vrata narisat

pinboks, 10.04.2025 ob 21:45

Meni je Monovka super – ravno prav odštekana za ta forum.

Grenivke, tako kot ostalih teoretikov, sploh ne berem.

Taprave mogoče malce preresne so mi Takle in Plava vila.

Moških ne ocenjujem.

Kdo je povratnik, se je ločil, tožil, se zdravil – to me sploh ne zanima.

Ne prenašam dobro žaljenja in pljuvanja, zato se tega tudi sam izogibam.

Kdo je povratnik,se ločil,tožil,se zdravil to me ne zanima sploh.

ne prenašam dobro žaljenja,pljuvanja,zato se tudi sam izogibam tega

Je s tvojo glavo vse v redu?

Pišeš kot pošteno umsko zaostal.

iDesi 🏍, 10.04.2025 ob 19:07

monovka, 10.04.2025 ob 18:49

iDesi 🏍, 10.04.2025 ob 18:28

Se strinjam s skrbjo za varovanje lastne zasebnosti, kar pa po mojem mnenju ne pomeni, da deljenje določenih informacij opravičuje nadlegovanje in/ali nasilje.

Odprtost o nekaterih vidikih življenja ni enako kot dovoljenje za napad. Problem ni v zgolj deljenju informacije, temveč je tisto zares problematično namerno izkrivljanje in zloraba. Veliko informacij o vseh nas je javno dostopnih, kar pa ne pomeni, da so legitmne vse interpretacije.

V izmenjavi v oni temi pa gredo komentatrji še korak dlje in reinterpretacijo postavijo kot univerzalno resnico, vsak poskus dialoga ali izražanja dvoma pa obravnavajo kot moralno inferiornega in posledično kaznujejo predrzneža s poniževanjem, razčlovečenjem.

Sem prebrala del tiste tvoje teme in moram ponoviti svoje stališče: najprej moramo sami znati ravnati s svojo zasebnostjo, ker smo zanjo tudi odgovorni izključno sami. Če jo damo na razpolago, nas odzivi ne smejo presenečati.
Odzivi so pa tako različni, kot so različni ljudje. Tudi tega se odrasel človek mora zavedati in znati prenesti tudi neprijetna mnenja.

Absolutno ni prav, da se te napada. Predvidevam, da ti je to bila dovolj nazorna šola in poziv, da se ti v prihodnje več ne bo zahotelo deliti svoje zasebnosti z neznanci, sploh pa na forumu, kjer je ljudem omogočeno neprimerno komentiranje.

Ne moreš vedeti, kakšne osebnostne primanjkljaje imajo tukajšnji uporabniki. Si pa že dolgo tukaj in si najbrž glede na zapisano tudi sam opazil, da je precej ljudi tukaj zelo posebnih.
Zakaj se potem daješ taki publiki v zobe? Ta del odgovornosti je tvoj. Naivno pričakovati splošno empatijo in podporo je pa misija nemogoče.
Zasebnost se ne imenuje tako brez razloga. Je ZASEBNA, ne javna.

Upam, da bo ti tudi ta izkušnja kamenček v mozaiku spoznanj o življenju. Vsi jih kdaj dobimo po piksni. Pomembno je, da se iz tega nekaj naučimo in v prihodnosti upoštevamo, če damo kaj nase.

Kaj praviš?

Se bolj kot ne strinjam s teboj. Bom dodal še nekaj v premislek, nadgradnjo. So določene stvari, ki jih jaz lahko prepoznam, naključni opazovalec pa ne. In to so “interne informacije”. In tam je bilo tega precej. So stvari, o katerih tudi jaz ne pišem, niti ne govorim. Očitno so pricurljale iz nekega drugega vira.

Ali pa so samo logična posledica vsega, kar SI napisal o sebi in svoji družini. eni znajo sešteti dva plus dva.

New Report

Close