Spletno razmerje
Pozdravljeni, prosim za vaša mnenja, nasvete. Torej, pred mesecem dni sem pričela spletno razmerje z 20 let mlajšim moškim iz tujine. Začelo se je nedolžno, v bistvu mi je šel na živce. A bil je vztrajen, namenjal mi je besede, ki mi jih doslej noben moški ni. Popolnoma zatrapana sem, cel dan se vrti samo okoli gledanja na telefon in čakanja na njegova sporočila. Vsak dan se tudi slišiva. Vsaka misel, ki mi jo nameni, v meni sproži gomazenje, tisto tako zaželjeno, a žal pozabljeno. Ko z njim chatam ali govorim, postanem potrebna. Noro. Z njim je podobno. Pošiljava si fotografije in si izrekava ljubezen. V februarju celo namerava priti v Slovenijo. Vse lepo in prav, a jaz živim z moškim, ki me ljubi, z nama je tudi otrok v puberteti. Takoj bi odšla z njim, a otroku tega ne bom storila. Nikoli in nikdar.
Kaj mi je storiti? Prekiniti enostavno ne morem, preveč si ga želim čutiti ob sebi, se ga dotakniti, poljubiti, se z njim ljubiti. Zares sem zaljubljena, še nikoli tako. Naj upam, da me kmalu mine?
Hvala za vaše komentarje.
ne razumem, v kaj si zaljubljena?
Enim se res odfu*** ko pridejo v zrela leta. Se najbrž nisi izživela ko bi se lahko, pa ti seka na polno.
zaljubljena si v kaj? V tipa s katerim samo četaš? Bog si ga vedi čigave fote ti je poslal.
Zberi se ženska! Imaš partnerja in otroka, pa se zaljubiš v nek privid s spleta! Niti v živo ga ne poznaš, pa bi šla kar z njim. Taki, ki znajo z besedami saditi rožice, ponavadi niso nič prida. In kako veš, da si edina, s katero si dopisuje? Kako veš, da nima žene, pa za sprostitev po spletu flirta z drugimi?
Pa še 20 let mlajši je! Najbrž mu je zabavno mešati glave neznanim ženskam. Vem, da mi ne boš verjela, ampak ne naredi usodne napake!
Avtorica, prav bi nam prišel podatek, od kod ta fant je, pa tudi njegova starost, ima 20 let, 25 let? jaz sem enkrat imela en primer, ko se mi je nekdo iz Alžirije začel javljati na fb, sem sprejela prošnjo za prijateljstvo, ker me je zanimalo, kaj hoče. Pa se je izkazalo, da hoče imet kakšne poznane v Evropi, saj bi rad prišel živet v Evropo. je tudi začel nekaj z osvajanjem, ampak sem prekinla kontakt. Tako, da nam ne bi bil odveč podatek od kje je, koliko let ima, kaj dela, morda študira, dela ali ima prostega časa 24/7. Potem bi ti lažje svetovala.
mobi na vibro pa v fračo ☺
če te tudi to “poštima” si pečene …
tako nekako ja 🙂
Veliko takih spletnih zaljubljenosti je že imelo hude posledice. Si mu že posodila kaj denarja?
Eni res niste normalni.
Ljudje se zgražajo, kakšna je današnja mladina … Ma proti marsikateremu odraslemu in zrelemu po letih je vzorna!
Mati in poročena ženska se goni po netu z 20 let mlajšimi bogve kakšnimi kadri … Vprašaj za nasvet svojega pubertetniškega otroka, mislim, da ima bistveno več pameti in zrelosti kot ti.
Ta človek sploh ni človek, verjetno je to skupina študentov – psihologov / psihiatrov, ki te imajo namesto poskusne miške oz. rezus opice. Ali pa kdo dela doktorat iz spletnih prevar in te ima za vzorčni primer. V katerem jeziku pa komunicirate, glede na to, da se predstavlja, kot da je iz tujine?
Pa on ve za to, da imaš možda in otroka? Te vabi, da prideš živet k njemu ali si tega le ti želiš? Vsekakor imam občutek, da so čustva z njegove strani lažna in ima nekaj za bregom.
No no….Goni se po spletu za 20 in več let mlajšimi puncami predvsem ogromno moških. Na žalost se kakšna takšna traparija zgodi tudi nekaterim ženskam – avtorici, na primer. Vseeno pa je ni treba zdaj dati na sramotilni steber in udrihati po njej z vsemi možnimi izrazi.
Seveda sem se pa tudi jaz vprašala, kako vezan človek sploh pride v situacijo, da si začne vroče, intimno dopisovati z neznanci. Hm… :-/
si sama tak primer ☺
pa ti privoščim ♥
si sama tak primer ☺
pa ti privoščim ♥[/quote]
Naka, nisem. 🙂
Srčka tudi tebi, he he.
Nujno kondom. Tudi 2 čez
No no….Goni se po spletu za 20 in več let mlajšimi puncami predvsem ogromno moških. Na žalost se kakšna takšna traparija zgodi tudi nekaterim ženskam – avtorici, na primer. Vseeno pa je ni treba zdaj dati na sramotilni steber in udrihati po njej z vsemi možnimi izrazi.
Seveda sem se pa tudi jaz vprašala, kako vezan človek sploh pride v situacijo, da si začne vroče, intimno dopisovati z neznanci. Hm… :-/[/quote]
Kako pa ti to veš?
In ja, 20 in 30 let stare ženske komaj čakajo, da se lahko po netu rajcajo s starci.
Itak zajebancija, .. možno pa, da je avtorici fensi, ko komunicira v angleškem jeziku, če bi bilo res to, kar je napisala. Če pa vse to povežeš, je pa možno, da je Sveti Valentin glih njo izbral za svojo tarčo, saj se bodo zaključna dejanja dogajala glih februarja. Avtorica, gledamo te, ne nas pustiti brez konca te ljubezenske zgodbe.
Ma pusti, provocira.
Ko vidiš na koncu posta napisano, hvala za odgovore, ali pa vaše mnenje veš kje si.
Ena ima čas.
Je pa res da sem ko sem prebral naslov pomislil nate.
Žal je vse res. Res je tudi vse, kar ste mi povedali brez dlake na jeziku. Nikomur ne privoščim česa podobnega. Zelo boli.
Haha, Štajerc je očetovsko zaskbljen za svojo someščanko – ali pa je ljubosumen?
Haha, Štajerc je očetovsko zaskbljen za svojo someščanko – ali pa je ljubosumen?[/quote]
Čuj kapicaaaaaa mi je vredi deklina. Kaj bom te ljubosumen.
Saj sem že napisal, da sva se enkrat dobila na pijači in ugotovila da sem ji pred leti prodal avto. Ker je bila v rdečem in avto je bil rdeč.
Ti si pa tudi vredi ded, koliko berem. Malo nepriljubljen ker poveš kar je res direktno. Robato.
Sem pa že toliko časa na svetu, da sem razbral da si v srcu poštenjak.
Poštenost in delo pa cenim.
Se mi zdi tukaj lep primer, ko ima otrok otroka. Pomoje je še tvoj otrok bolj zrel, zato se obrni nanj, kaj naj mamica naredi v tem primeru. Daj no, pomisli malo. En tujec, bog ve iz katere Sirije, 20 let mlajši.
Forum je zaprt za komentiranje.