Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spletno razmerje

Spletno razmerje

Veš, marsikje Evropa še vedno velja za obljubljeno deželo in so ljudje za EU vizo ali pasoš pripravljeni narediti marsikaj. Pihanje na dušo eni mamci je pri tem še najmanj 🙂
To sklepam po tem, da namerava priti v Slovenijo.
Drugi scenarij je pa seveda ta, da te bo kmalu prosil, da mu posodiš par stotakov ali tisočakov.

Je pa res da sem ko sem prebral naslov pomislil nate.[/quote]

mi2 s Pacotom boma zaj naredla probo, če deluje veza na daljavo … vidla se neoma, le čutla 🙂

Je pa res da sem ko sem prebral naslov pomislil nate.[/quote]

mi2 s Pacotom boma zaj naredla probo, če deluje … vidla se neoma, le čutla :)[/quote]

Potem bosta sexala z zavezanimi očmi?

_________________ [sub]Življenje je prekratko, da bi ga jemali resno[/sub]

Zelo dem razocarana nad vasimi odgovori. Pismo v vsem vidite samo slabo in samo izkoriscanje. Tip je izobrazen, dobro situiran, ne ni me prosil za denar, ker ga ne potrebuje. Pa tudi musliman ni, ce se tega bojite. Skratka, nikoli vec na ta forum po nasvet. Sem sem se zatekla zgolj in samo zato, ker o tem ne morem govoriti z nikomer. Vasi odgovori samo izrazajo vaso primitivnost, saj so skrajno zaljivi. Lahko noc.

Pa saj si dobila nasvet, da ga čimprej pozabi. Kaj bi zdaj rada?

Zelo dem razocarana nad vasimi odgovori. Pismo v vsem vidite samo slabo in samo izkoriscanje. Tip je izobrazen, dobro situiran, ne ni me prosil za denar, ker ga ne potrebuje. Pa tudi musliman ni, ce se tega bojite. Skratka, nikoli vec na ta forum po nasvet. Sem sem se zatekla zgolj in samo zato, ker o tem ne morem govoriti z nikomer. Vasi odgovori samo izrazajo vaso primitivnost, saj so skrajno zaljivi. Lahko noc.
——————————————————-

haha, mi smo primitivni :)))))))

Pol se pa pač dol rukni z njim, samo pazi, da boš izražala pri tem visoko izobraženost in prefinjeno eleganco.

Tale dokumentarec je zanimiv na to temo 🙂
Paradies “Liebe”
https://www.youtube.com/watch?v=o_E5Pf3LipE

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

“Poznaš” ga nesec dni. Kaj sploh veš o njemu in kako veš, da ni zlagano… Sedaj si zaljubljena, gledaš skozi rožnata očala lubica, kaj pa, ko padejo maske, mine vzhičenost. Scenarij je jasen. Če ne prekineš in poiščeš stika z možem boš razočarana.

Dolgčas. Spet ena tema, ki so jo ruknli sem, ker nikjer drugje ne najde mesta:)).

glej zaskrbljena,zafurat life in družino z nekom,ki je 20 let mlajši od tebe nima smisla.glede na to,da imaš otroka v puberteti si verjetno ženska v nekih srednjih letih in ti tko kot tebi paše tudi drugim ženskam v teh letih paše,da jim kakšen mlad piha na dušo.razlika je samo to da si ti preveč resno vzela to pihanje na dušo,pomisli malo logično kaj boš ti z nekom ki je 20 let mlajši od tebe,parkrat bo sexu z tabo ali pa nekaj časa,potem te bo pa skenslu in si najdu žensko svojih let.zato dobro premisli kaj delaš,preden se spustiš v take bedarije,ki ti ne bojo prinesle nič dobrega.vsi mi ko smo bili mladi so nas privlačile starejše ženske,tak je verjetno tudi on,ali ma pa kakšne druge namene u vezi papirjev ali državljanstva,definitivno pa nima namena z tabo živeti do konca svojega ali tvojega življenja.pamet v glavo in pozabi to.

Zaljubljenost mine, vprašati se moraš, kaj bo po njej ostalo.
Iz tvojega pisanja lahko sklepam, da je tip iz severne Afrike ali bližnjega vzhoda. Izobraženost teh ljudi je dokaj dvomljiva, njihove šole so bolj tako. Imajo pa fantje iz onega konca izreden dar govora in so napram povprečnim evropskim fantom neverjetno spretni.
Znančeva žena je prav takemu sluzavcu podlegla in familija se je razletela kot kozarček iz tankega stekla, ko ga vržeš po tleh. Tip je iskal “shugar mamo” pa je po tem, ko se je ženska ločila ugotovil, da je denar odšel z njenim bivšim možem in jo je po nekaj mesecih lepo počasi, na obroke odklopil.
Moje mnenje: Ženska, ki ni sposobna takih reči premislit in se zadržat, ko je to za dobro njene družine potrebno, pač ni vredna družine in partnerjeve ljubezni, spoštovanja, niti njegovega časa.
V celi zgodbi pa so, kot vedno v rakih primerih, največ pretepeli njeni trije otroci….
Beda duha nima meja.

Đabe je karkoli razlagat ali pa opozarjat zaljubljeno “staro” trapo, ki se nima toliko pod kontrolo, da bi se zapletla s tretjo osebo ali pa da niti sama ne ve, kaj ji več pomeni, družina ali neznanec o katerem ne ve nič “resničnega”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ma kakšen neznanec neki … Ne vem kako ženske ne dojamejo, da se ne pogovarjajo s seksi neznancem ampak da je na drugi strani celo podjetje, ki se profesionalno ukvarja s proizvodnjo laži, ki jih te trape hočejo slišati, z enim samim namenom: izvabiti denar od njih.

Pošilja ji slikice in ji izreka ljubezen. O đizs. Pa saj je prav, naj ji pobere vse, če je taka trapa. Pravzaprav sem jim kar fouš. Pa saj sem imela tudi jaz veliko možnosti. Lahko bi omedlevala od ljubezni in jim sproti pobirala denar. Kdo mi je pa kriv, da nisem.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Avtorica,, ma tebi se je strgalo… Mal so ti hormoni prevec podivjali. Glej, ce je tip iz Afrike, Bliznjega vzhoda ali kaksne podobne drzave, ima prav gotovo kak namen, ki pa ni ljubezenski. Defenitvno te bo zelo mocno izkoristil. Financno pa tudi za vizo, da bo ostal v Evropi. Kolk neumnih Slovenk obstaja, ki podlezejo kaksnemu Africanu iz ljubezni. Oni pa jih imajo samo za papirje in ne za ljubezen.
Daj pojdi pod tus, ne pojdi pod kak slap in bodi kaksno uro tam. Ti bo pomagalo, da bos spoznala, da imas pravo ljubezen doma. Ni vredno. Ali pa si raje najdi ljubimca iz sosednje ulice, bo lazje in ceneje 🙂

Saj ni cudno, da ravno zenske politicarke najbolj podpirajo “begunce”… Hormoni so prevec podivjali in se tako razumni ljudje ne znajo odlocati oziroma mislijo le na lastne uzitke s temi fanti, ha ha ha.. Najbolj pa me presenecajo objave fotografij mladih razgretih fantov (“beguncev”) in potem komentarji deklet, koliko so ti fantje bogi. A pod fotografijami starih beguncev, zensk in otrok pa ni teh komentarjev, hn. Le kako ne? Ok, mal sem sla ven iz teme…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close