Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spletno spoznavanje: MOški obsedeni z avtom?

Spletno spoznavanje: MOški obsedeni z avtom?

Sem na spletnem zmenakarskem portalu pa imam občutek, da so moški totalno obsedeni z avti. Kup tipov, ki ima v profilni fotki avto.

V čem je fora?

Samski monovci tudi radi poudarjajo, da imajo dober avto. Kot, da bi bilo to pomembno.

Zakaj se ne fotkajo s starimi kripami? A to pa ne? Imajo pa drage kripe gor.

Ko vidim fotko tipa v avtu, poleg avta – ignoriram.

Ne kupujem avta.

MOški zakaj to počnete? Ste res sami pleharji?

Odgovor na objavo uporabnika
badujka, 05.04.2025 ob 09:16

Sem na spletnem zmenakarskem portalu pa imam občutek, da so moški totalno obsedeni z avti. Kup tipov, ki ima v profilni fotki avto.

V čem je fora?

Samski monovci tudi radi poudarjajo, da imajo dober avto. Kot, da bi bilo to pomembno.

Zakaj se ne fotkajo s starimi kripami? A to pa ne? Imajo pa drage kripe gor.

Ko vidim fotko tipa v avtu, poleg avta – ignoriram.

Ne kupujem avta.

MOški zakaj to počnete? Ste res sami pleharji?

Kaj bi pa ti dala zase? Rožice? Meni je čisto normalno, da se pokaže z avtom.Bi imela tipa s čisto majhnim avtom? S takim še na morje ne moreš.Kam boš dala pa vse oblekce in sandalce, pa vso kramo?  Sicer se pa fanta in moškega NE išče na spletu, ampak v živo.

Kot prvo: ne iščem fanta, ampak moškega.

Seveda, zakaj pa ne, če ima mali avto? Ne vidim problema v tem. Verjela ali ne, imam svoj avto.

Predvsem pa: večina dražjih avtov je na kredit. Pameten bo kupil manjši avto z denarjem, bebec bo kupil drag avto na kredit in potem lepil sliko avta v profil.

poglej,mlad fant je itak normalno bolj nastopaški ,zrel moški ,pa čudno da kaže svoj avto,sej to je samoumevna stvar…

Mogoče pa rabi sopotnico, ki bi mu tankala tisto kripo?

Al pa samo kaže dejansko telesno višino? Če je poravnan s streho avta, je mali pizdek. Če štrli preko strehe terenca, je štor.

Mogoče pa je tudi, da ne more sam stati na nogah in ima avto namesto bergle?

Ha, ha, ja to bo: rabi eno, da mu bo tankala avto.

Jaz sem vedno pomislila, da je tip totalno zakreditiran, da zato išče žensko, da ga bo financirala :).

Veliko jih sedi v avtu, ti so verjetno čisto obnemogli :). Še bolj kot oni, ki se opirajo na avto – ti vsaj stojijo.

Dobra ideja tole za ocenjevanje višine. Bom morala povprašat po modelu avta potem poguglat kako visok je avto, da bom lahko ocenila tipa :).

Ja, ti z avti so itak en velik NO GO. Meni je fajn, da imajo take fotke, da takoj veš, da ni ok.

Še hujši so mi oni, ki nalimajo fotke svojih otrok gor.

Ampak ja, po svoje fajn: takoj veš, da so eni in drugi podn in jim ne odgovoriš.

Zdi se, da je namen dosežen. Pri vseh možnostih osredotočanja, si izbrala natanko tisto, kar najbolj pritegne tvojo pozornost.

Ja res mamo. Če ne avto, kar nas ima večina,tut moj je kuplen na lizing se slikamo pa pred pavšalno prikolo na cresu ker mislimo da slovenke česa več tud niso vredne, avto za 20 jurjev pa prikola na pvašal ob morju kaj hočte kurbe cenene, za večji izmet bi morale bit ve Fransozinje z dobro ritjo čvrstimi jozli in blešečim slpaom od las, ne  pa ene zribane kure slovenske, niste vredne več kot tok pa pika.

lp s Cresa, kjer že prenavlam rpikolo, če hoče kera potrebna Slovenka mi dol pizdo prinest naj mi piše na hornyfranci@gmail.com, ajd nejbe uletite častim morsko pico in do tja vas peljem s Hyundai i30. Dost za kokoši vašega kova.

mam isti profil tud na ona on mimgrede franci17, 17 je dolžina moja kurca. Ni dolg, je pa vsaj tenek.

Ja, tisti z otroci so še hujši. Sem radovedna kako bodo otrokom odgovorili, če bodo ti zvedeli, da jih foter vlači po fu.fehtarskih portalih.

Jp, če ima avto, otroke na fotki: take ignoriram. Potem jih pa samo malo še ostane :).

badujka, 05.04.2025 ob 09:47

Ja, tisti z otroci so še hujši. Sem radovedna kako bodo otrokom odgovorili, če bodo ti zvedeli, da jih foter vlači po fu.fehtarskih portalih.

Jp, če ima avto, otroke na fotki: take ignoriram. Potem jih pa samo malo še ostane :).

Kako pa ti svojim bližnjim razložiš, zakaj se vlačiš po fukfehtarskih portalih? 🤔

A to prav zanalašč iščete stvari, ki vas motijo?

sploh so pa te fotke smešne in sfejkane vse..,dovolj je dobra fotka obraza ,realna ,še ena z nasmehom ,da pokažeš zobe ,to je dovolj ,potem pa čim prej v živo…

takle, 05.04.2025 ob 09:52

A to prav zanalašč iščete stvari, ki vas motijo?

Ti portali delujejo na podlagi t.i. pametnih algoritmov, ki sledijo interesom obiskovalca.

Tip, ki za fotko izbere avto oz sebe z njim, je nedorasel fantek. Moški, ki nekaj da naše, tega ne počne.

Anonimno408, 05.04.2025 ob 09:55

Tip, ki za fotko izbere avto oz sebe z njim, je nedorasel fantek. Moški, ki nekaj da naše, tega ne počne.

In kaj išče ženska, ki moške poimenuje “tipi” drugega, kot sebi primeren match? 🤔

Desi, jaz sem polnoletna oseba, ne rabim nikomur račune polagat na katerem portalu sem.  Nikoli pa ne bi dajala gor fotk na katerih so druge osebe. Ne odraslih, ne otrok. Vem, da ti je to težko dojeti, ampak poskusi.

Res je, fantki lepijo gor avte. Odrasli, zreli moški pač ne.

Takle, slabo ti poznaš situacijo, ampak naj ti bo: ko se ženska prijavi na portal, navalijo moški na polno. Ne izbereš kdo bo navalil. Imaš pa seveda opcijo, da iščeš in potem nastaviš starost, hobije in podobno. Ne moreš pa nastaviti, da naj izloči bebce z avti.

Fantkom tudi ni jasno, da ni primerno lepit gor svojih otrok in potem sprašujejo bedarije v tej temi.

Badoo je sploh poznan po tem, da imajo moški v svojem profilu pogosto objavljene fotke svojih otrok. Za kozlat.

Mislim, da ni to na vseh portalih. Eni portali to blokirajo. Badoo pa Twoo pa očitno vse dovolita. Prijavit bi bilo treba take. Upam, da jih vsaj kaka bivša zahakla in potem bo rompompom.

Drugače pa ja, avti, motorji? Takoj veš, da ima IQ na nivoju sobne temperature. Niso vredni, da jim odgovoriš.

badujka, 05.04.2025 ob 10:03

Desi, jaz sem polnoletna oseba, ne rabim nikomur račune polagat na katerem portalu sem.  Nikoli pa ne bi dajala gor fotk na katerih so druge osebe. Ne odraslih, ne otrok. Vem, da ti je to težko dojeti, ampak poskusi.

Res je, fantki lepijo gor avte. Odrasli, zreli moški pač ne.

Takle, slabo ti poznaš situacijo, ampak naj ti bo: ko se ženska prijavi na portal, navalijo moški na polno. Ne izbereš kdo bo navalil. Imaš pa seveda opcijo, da iščeš in potem nastaviš starost, hobije in podobno. Ne moreš pa nastaviti, da naj izloči bebce z avti.

Fantkom tudi ni jasno, da ni primerno lepit gor svojih otrok in potem sprašujejo bedarije v tej temi.

Irelevantno. Kar je zgovorno, je tvoj fokus. In kolikor opažam, je ta na avtih in ottocih. Kar je za večino žensk povsem pričakovano. Status in odnos do otrok. Tvoje vihanje nosu pa je tudi bolj povedno, kot si misliš. 😉

Hm, bi znalo biti res, da je to značilnost Badooja. Mogoče bi bilo pa potrebno take profile prijavljat, ker zame je to dejansko kaznivo, da objavljajo gor fotke drugih oseb, sploh mladoletnih.

Drugače pa ja, IQ test.

Zraven pa kup tem na monu, kjer moški jokajo, ker ni odziva s strani žensk na portalih :). Jaz mislim, da večina žensk da take bebce samo na ignore.

kazensko preganjat, 05.04.2025 ob 10:05

Badoo je sploh poznan po tem, da imajo moški v svojem profilu pogosto objavljene fotke svojih otrok. Za kozlat.

Mislim, da ni to na vseh portalih. Eni portali to blokirajo. Badoo pa Twoo pa očitno vse dovolita. Prijavit bi bilo treba take. Upam, da jih vsaj kaka bivša zahakla in potem bo rompompom.

Drugače pa ja, avti, motorji? Takoj veš, da ima IQ na nivoju sobne temperature. Niso vredni, da jim odgovoriš.

Iz tvoje perspektive zveni to povsem smiselno. Velja tudi obratno. Primer: sam vozim motor. To predstavlja določen življenjski slog. Misliš, da take, kot sem jaz, vleče izgubljati čas s predstavnicami drugega spola, ki tega ne čutijo kot priložnost? 🤔

Saj nimajo kaj drugega za ponuditi kot avto. Pod havbo 200 konjev, v glavi pa luft. Pa pri mamici v sobici. Mamica kuha, pere, lika, čisti…oni se pa kažejo s “hudimi” avti. Za vse ostalo poskrbi hotel Mama.

Zato pa vidimo trend 45 letniki in mlade punce.

Desi je že en tak, ki vlači svoje otroke po javnosti. Ne vem, če je limal fotke na kak portal, je pa na monu pral svoje in njihovo umazano perilo. Večkrat se ga je opozorilo, da ni primerno, da vlači otroke po monu, da vlači bivšo tu gor, ampak nič ni zaleglo. Zato ga je tako s tira vrglo tole o otrocih na badoo, ker njemo je pač to normalno. Zrelim ljudem pa je to zloraba otrok.

kazensko preganjat, 05.04.2025 ob 10:18

Desi je že en tak, ki vlači svoje otroke po javnosti. Ne vem, če je limal fotke na kak portal, je pa na monu pral svoje in njihovo umazano perilo. Večkrat se ga je opozorilo, da ni primerno, da vlači otroke po monu, da vlači bivšo tu gor, ampak nič ni zaleglo. Zato ga je tako s tira vrglo tole o otrocih na badoo, ker njemo je pač to normalno. Zrelim ljudem pa je to zloraba otrok.

Kolikor jaz opžam, je edina oseba, ki vpleta v pogovor moje otroke in nekdanjo soprogo, oseba, ki piše za tvojim psevdonimom. Misliš, da je ta oseba zrela za kazenski pregon zaradi zlorabe? 🤔

res,pametna ženska na začetku pisanja niti o šolanju svojih otrok ne mara govorit,to pride na vrsto v kasnejšem spoznavanju…Imaš pa na portalu rubrike kjer napišeš da je tvoje veselje  motor in so ženske ,ki jim je to všeč…

New Report

Close