Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spletno spoznavanje: MOški obsedeni z avtom?

Spletno spoznavanje: MOški obsedeni z avtom?

Odgovor na objavo uporabnika
zeloodvisno02, 05.04.2025 ob 10:23

res,pametna ženska na začetku pisanja niti o šolanju svojih otrok ne mara govorit,to pride na vrsto v kasnejšem spoznavanju…Imaš pa na portalu rubrike kjer napišeš da je tvoje veselje  motor in so ženske ,ki jim je to všeč…

Da, res je. Ljudje se osredotočamo na tisto, kar nam predstavlja priložnost za zadovoljevanje naših potreb.

Prefilmajo lahko kvečjemu mlade naivnice z nizkim IQ, ostalih ne.

Pa saj potem lahko na monu jokajo, da jih ženske ignorirajo. En je pisal, da je polajka več sto žensk na dan pa nič odziva. Verjetno je nalimal fotko z avtom :).

badujka, 05.04.2025 ob 10:25

Prefilmajo lahko kvečjemu mlade naivnice z nizkim IQ, ostalih ne.

Pa saj potem lahko na monu jokajo, da jih ženske ignorirajo. En je pisal, da je polajka več sto žensk na dan pa nič odziva. Verjetno je nalimal fotko z avtom :).

Verjamem, da obstaja dober razlog za to, da mnogi ne pritegnejo pozornosti drugih na način, kot hrepenijo. Se strinjaš?

Sej, tolk je moških gor da tudi soliden moški ostane neopažen,,,samo top 5 procentov jih je v igri …potem tipi spustijo kriterije in lajkajo vse po vrsti…eni postanejo pa tudi nesramni …tko je

zeloodvisno02, 05.04.2025 ob 10:30

Sej, tolk je moških gor da tudi soliden moški ostane neopažen,,,samo top 5 procentov jih je v igri …potem tipi spustijo kriterije in lajkajo vse po vrsti…eni postanejo pa tudi nesramni …tko je

Teh nekaj procentov na vrhu ne ostaja v igri. Vsaj ne dolgo. 😉

Ja ogromno tipov je gor, ampak primernih pa bolj malo.

Recimo, da daš na ignore vse nesamske (beri: tiste, ki niso dovolj spretni, da bi prekrili, da niso samski – drugačen povedano: še vedno gre veliko vezanih skoz, ker spretno lažejo)

pa ignoriraš vse z avti

pa vse, ki imajo otroke gor nalimane

pa vse, ki starostno niso ok

vse žaljive, nesramne,  zlobne

To so nekak osnovne stvari in že ostane zelo, zelo malo moških.

badujka, 05.04.2025 ob 10:33

Ja ogromno tipov je gor, ampak primernih pa bolj malo.

Recimo, da daš na ignore vse nesamske (beri: tiste, ki niso dovolj spretni, da bi prekrili, da niso samski – drugačen povedano: še vedno gre veliko vezanih skoz, ker spretno lažejo)

pa ignoriraš vse z avti

pa vse, ki imajo otroke gor nalimane

pa vse, ki starostno niso ok

vse žaljive, nesramne,  zlobne

To so nekak osnovne stvari in že ostane zelo, zelo malo moških.

Če prav razumem, se pritožuješ nad tem, da je premalo moških, ki bi tebe doživljali kot primerno? 🤔

iDesi 🏍, 05.04.2025 ob 09:58

Anonimno408, 05.04.2025 ob 09:55

Tip, ki za fotko izbere avto oz sebe z njim, je nedorasel fantek. Moški, ki nekaj da naše, tega ne počne.

In kaj išče ženska, ki moške poimenuje “tipi” drugega, kot sebi primeren match? 🤔

Jao idesi, pejt na asfalt ne pa da tle visiši, eni smo že furo zjutri nardil na obalo.

ti pa z motorjem u garaži visiš na monu, a so ti izpit vzel?

v glavnem, ful ste grdi nepomembni male tiče imate pa kup podrekanega frocovja, ko vas jebe vas in ‘spoznavne’ portale, smell of gasoline, navit gas do konca in ovinke polagat like crazyyyyyy, sam da ropota pa po ridah do konca in elegantno, ga ni moškega, da bi bil kos men vključno s tabo, sem carica in marica, zadostna sama sebi, ne rabim vaše tiče, mam močen motor, ducati, vi pa ene pičkice od pleha.

ko vas jebe poročeni pavšalisti in nalizing lastniki nepomembnih majhnih avtov, mam najjači ducati panigale v4 z njim se ne more primerjat nobeno vaše plehovje štirkolesno in grdo pokozlano frocovje da vaših debelih bab ki bi me pol ganjale z motiko ko bi me našle v aferi z vašimi majhnimi kurci, kot opica poraščenimi dlakavimi hrbti in kratkimi pingivanstimi nogami, sploh ne omenjam tle.

spizidte ker rabim cesto prazno za svoje vragolije. še dobr da ste vsi na monu, vas vsaj ni na cesti.

ajd nimam cajta več kot za to kratko poročilo, drvim naprej.

frišen zrak u pluča vi pa goltajte moj dim in prah kuzle.

Ja, res. Na portalih je 10x več moških kot žensk. Si kot ženska misliš: vau, pa to je super, to bo komot kaj najti.

Pa ugotoviš, da kvantiteta je res ogromna, kvalitete pa ni.

Kot da bi v tovornjaku skoraj samih gnilih jabolk iskal tiste redke zdrave. Obupaš preden najdeš kako zdravo jabolko.

kvantiteta je ni kvalitete, 05.04.2025 ob 10:40

Ja, res. Na portalih je 10x več moških kot žensk. Si kot ženska misliš: vau, pa to je super, to bo komot kaj najti.

Pa ugotoviš, da kvantiteta je res ogromna, kvalitete pa ni.

Kot da bi v tovornjaku skoraj samih gnilih jabolk iskal tiste redke zdrave. Obupaš preden najdeš kako zdravo jabolko.

Če nadgradim tvojo prispodobo: to je največ kvalitete, kar lahko dobiš za vloženi denar.😉

Badoo in Twoo sta polna raznih tujcev: Srbi, Črnogorci, Bosanci…. ti so šele nesramni, vsiljivi. Blokiram vse po vrsti. Tipičen pristop: ves slinast ti izlije ljubezen (čeprav te ne pozna) in kar priselil bi se k tebi. Zadnje čase pa tudi razni Turki, Afričani.

Jaz tujce takoj blokiram.

Tujce tudi jaz kar blokiram. Drugače pa ja, kvantiteta ja, kvaliteta pa ne. Škoda. Sem bila pred kakimi 15 leti tudi gor pa sem bila razočarana. Sem zdaj še enkrat probala pa še slabše kot takrat.

Škoda. Sem mislila, da je to ok prilika za spoznati kake zanimive moške. Pa sem se motila.

Prvič zato, ker jih je nekdo nafopal, da se ženske palijo na avte, drugič, ker avto dojemajo kot enega svojih najjačih adutov, in tretjič zato, ker je mnogim avto integralni del njihove identitete, če bi tazga vprašali, kdo si ti, bi odgovoril, moški, Slovenec, po poklicu tapetar, voznik BMWja.

Izbira znamke in modela pove nekaj o človeku, npr. spuščen, črn BMW serije 5 na litih feltnah, stavim da lastnik ni ravno univerzitetni profesor, uspešen profesor bo vozil npr. Teslo, odvetnik ali zdravnik bo vozil luksuzen, ampak nevpadljiv Volvo XC90…

badujka, 05.04.2025 ob 10:47

Tujce tudi jaz kar blokiram. Drugače pa ja, kvantiteta ja, kvaliteta pa ne. Škoda. Sem bila pred kakimi 15 leti tudi gor pa sem bila razočarana. Sem zdaj še enkrat probala pa še slabše kot takrat.

Škoda. Sem mislila, da je to ok prilika za spoznati kake zanimive moške. Pa sem se motila.

15 let je kar dolga doba. Precej boleče mora biti to spoznanje. Leta minevajo, ženska pa še kar išče. In pravega odziva kar ni. Misliš, da je res težava zgolj v ponudbi in povpraševanju? 🤔

Mogoče bi moral bit pa tko, da izpolniš vprašalnik in se ti oblikuje osebnostni profil, potem te pa AI kar sam poparčka s tipom, ki ustreza tvojim predispozicijam in preferencam, potem pa, da si morata izmenjati vsaj 10 sporočil v obdobju 24 ur, da se vsaj okvirno spoznata, če ne, te ne spusti naprej do naslednjega kandidata.

8409, kar nekaj tem je na monu, kjer normalne ženske pišemo kako ne palimo na avte. Tako, da to je moška domislica. Res pa je, da poleg normalnih žensk, obstajajo tudi tu pa tam kaka glupača, ki pada na pleh. Menda so pa redkost.

Ja, to pa verjemem, da je bebcem največji adut avto in del njihove identitete. To smo že ugotovili, da tako prepoznaš bebca :).

Poznam kar nekaj univ. profesorjev, nihče ne vozi Tesle. Niti ne vozijo kakega dragega avta, večinoma neke stare gare :). Pa ko kupijo novega, če sploh kupijo novega, je to nekaj, kar ni predrago.

Par zdravnikov poznam, ne jih primerjat z lopovskimi odvetniki. Hecno meni poznani zdravniki vozijo tudi precej slabe avte. Precej se jih vozi kar s kolesom  v službo in jim je avto čisto nekaj nepomembnega.

8409, 05.04.2025 ob 10:54

Mogoče bi moral bit pa tko, da izpolniš vprašalnik in se ti oblikuje osebnostni profil, potem te pa AI kar sam poparčka s tipom, ki ustreza tvojim predispozicijam in preferencam, potem pa, da si morata izmenjati vsaj 10 sporočil v obdobju 24 ur, da se vsaj okvirno spoznata, če ne, te ne spusti naprej do naslednjega kandidata.

Saj probližno tako delujejo ti portali. Le da niso osebni. Analizirajo atribute posameznika in potem predlagajo matche, ki na podlagi analiz najbolj ustrezajo določenemu tipu profila.

badujka, 05.04.2025 ob 10:56

8409, kar nekaj tem je na monu, kjer normalne ženske pišemo kako ne palimo na avte. Tako, da to je moška domislica. Res pa je, da poleg normalnih žensk, obstajajo tudi tu pa tam kaka glupača, ki pada na pleh. Menda so pa redkost.

Ja, to pa verjemem, da je bebcem največji adut avto in del njihove identitete. To smo že ugotovili, da tako prepoznaš bebca :).

Poznam kar nekaj univ. profesorjev, nihče ne vozi Tesle. Niti ne vozijo kakega dragega avta, večinoma neke stare gare :). Pa ko kupijo novega, če sploh kupijo novega, je to nekaj, kar ni predrago.

Par zdravnikov poznam, ne jih primerjat z lopovskimi odvetniki. Hecno meni poznani zdravniki vozijo tudi precej slabe avte. Precej se jih vozi kar s kolesom  v službo in jim je avto čisto nekaj nepomembnega.

Zdi se, da zdravnikov in profesorjev ne pritegne ženska, ki bi bila normalna po tvojih kriterijih. Kako to? 🤔

8409, saj izpolniš profil zase in tudi kaj iščeš. Samo moški večinoma ne izpolnijo profila, niti ne preberejo profilov od žensk in klikajo vsepovprek.

Pa žal te aplikacije ne izločajo tepcev z avtomobilskimi profilkami, s fotkami otrok v profilu in podobno.

Ogromno bi že bilo, da bi avtomatsko lahko nastavil, da te ne morejo kontaktirati tisti, ki si niso izopolnili profila in ki niso prebrali tvojega.

Lahko kar direkt napišejo, da rabijo zastonj bivanje in hrano, ker gre ves ostali keš za lizing.
A veš, ko se dec fotka s plehom namesto z urejeno dnevno sobo…

Pa resno vas je taka množica nesposobnih samskega življenja?

Desi, vsi profesorji, ki jih osebno poznam, imajo normalne ženske.

Kar se zdravnikov tiče, poznam le tri povsem osebno. Vsi normalne partnerje, partnerke.

Tako, da ne vem od kje ti, da jih ne pritegne normalna ženska? Seveda jih. Saj jih imajo doma.

iDesi 🏍, 05.04.2025 ob 10:56

Saj probližno tako delujejo ti portali. Le da niso osebni. Analizirajo atribute posameznika in potem predlagajo matche, ki na podlagi analiz najbolj ustrezajo določenemu tipu profila.

Nope, ne predlagajo ti matchev, predlagajo ti kandidatke, ona mora potem tebe lajkat nazaj, da rata match. Ko ena tebe prva lajka, ti jo pokaže pa v posebni sekciji.

Ampak jaz sem neki druzga predlagal, da te AI že kar poparčka, da AI sam match naredi in sta prisiljena v interakcijo, neko naključnost bi vpeljalo v proces, faktor “usode”, pa mogoče bi povečalo število interakcij za tipe, ki jih redko kera lajka.

S stališča biznisa razmišljam, kaj bi blo treba narest, da uporabniki ne bi bili tako frustrirani z dejting appi.

badujka, 05.04.2025 ob 11:02

Desi, vsi profesorji, ki jih osebno poznam, imajo normalne ženske.

Kar se zdravnikov tiče, poznam le tri povsem osebno. Vsi normalne partnerje, partnerke.

Tako, da ne vem od kje ti, da jih ne pritegne normalna ženska? Seveda jih. Saj jih imajo doma.

Praviš, da oni so v zvezi z normalnimi ženskami. Torej praviš, da so normalne ženske v zvezi z normalnimi moškimi, če prav razumem tvoje pisanje?

8409, 05.04.2025 ob 11:04

Nope, ne predlagajo ti matchev, predlagajo ti kandidatke, ona mora potem tebe lajkat nazaj, da rata match. Ko ena tebe prva lajka, ti jo pokaže pa v posebni sekciji.

Ampak jaz sem neki druzga predlagal, da te AI že kar poparčka, da AI sam match naredi in sta prisiljena v interakcijo, neko naključnost bi vpeljalo v proces, faktor “usode”, pa mogoče bi povečalo število interakcij za tipe, ki jih redko kera lajka.

S stališča biznisa razmišljam, kaj bi blo treba narest, da uporabniki ne bi bili tako frustrirani z dejting appi.

To velja za Tinder, kar opisuješ. Ona-on, Badoo, ipd. pa po mojem vedenju uporabljajo podobne algorotme, kot npr. banke za oceno bonitete kreditojemalca. Na podlagi stotin atributov izračunavajo verjetnost “match”-a.

V bistvu imate prav, to je bolj v filmih, da profesorji luksuzne avte vozijo.

In dobra poanta, da ne gre zdravnikov in odvetnikov v isti koš metat, prvi so sila dobrega, so na strani svetlobe, drugi niso.

New Report

Close