Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spletno spoznavanje: MOški obsedeni z avtom?

Spletno spoznavanje: MOški obsedeni z avtom?

SOS lizing, bingo, točno tako.

8409, ja, dobro napisano. Zdravniki so na strani svetlobe, odvetniki na strani teme. Ok, so tudi slabi zdravniki pa tudi ok odvetniki, ampak pišem tako na splošno na kaj najprej pomislim.

Drugače pa res, kar se raznih doktorjev, znanstvenikov, univ. profesorjev tiče: ponavadi ne kaj prida avto. Večina ne kaže na ven, da kar spodobno zaslužijo. Znanec je univ. profesor. Ko pogledaš njegov avto pa njegova oblačila, bi človek rekel: tale pa zelo slabo zasluži. Ampak hiša polna knjig, bil že po celem svetu, ima športne hobije. Žena podobno.

Pa en drug znanec, sicer ni doktor, je samo univ. dipl., ampak že desetletja na vodilni poziciji. Tudi en star avto. Ampak z ženo že od mladih let vsako leto dolgo potovanje. Bila po celem svetu. Ker sta brez otrok, imata še več denarja zate. Žena tudi fajn plača.

pa s temi hobiji interesi …kolk skupnega imava,to je včasih komplicirano…včasih je blo tko ,da ti je bil človek všeč,kemija ,normalna komunikacija…zdej je pa pomembno kako se moški izraža,enako potuje,premetava kovčke po letališčih…kup neumnosti…inteligentni  ljudje se znajo prilagajat in dopolnjevat…

Po eni strani res zanimivo. Sam nimam profila na zmenkarskih portalih, imam ga pa na FB.
In v profilni sliki nimam avta, imam pa svoje letalo. Očitno je nekaj na tem plehu (čeprav letalo ni v celoti iz pleha). 🙂

Meni je zanimivo, da po petnajstih letih neuspehov nekdo pride na portal za zmenkarije in ugotovi, da algoritem ugotavlja, da je interes enak, kot pred petnajst leti – za tistih 20 – 30 % (za različne portale so različni podatki, a tu nekje) moških, ki pozirajo v družbi avta in njej preostalih 70 – 80 % drugačnih sploh ne pride v fokus.

Taki zapisi so sila zanimivi, saj ogromno povedo o avtorici, njenih preferencah, latentnih in/ali podzavestnih težnjah, itd. Pri kriminalistiki v prvem semestru učijo: opazuj, kako se oseba želi predstaviti in nato sprašuj po motivih, ter opazuj impulze ob izjavah, ki direktno vplivajo na izločanje dopamina, endrofinov, serotonina in/ali oksitocina in boš izvedel, kaj je tisto, kar želi skriti. 😉

Kvaliteten moški zelo hitro spozna in dobi drugo žensko.Isto velja za žensko. In sploh ni treba na noben portal.Gre vse v živo.Se hitro razve, kdo je ostal sam,pa ne mine dolgo, ko so spet poparčkani.

Odgovor na objavo uporabnika
Tik tak, 05.04.2025 ob 14:34

Kvaliteten moški zelo hitro spozna in dobi drugo žensko.Isto velja za žensko. In sploh ni treba na noben portal.Gre vse v živo.Se hitro razve, kdo je ostal sam,pa ne mine dolgo, ko so spet poparčkani.

Po mojoh opažanjih lahko zgolj pritrdim.

ni samo kvalitetna oseba ,ženska…, dosti njih  je  zakompliciranih ,neprilagodljivih ,vse je red flag,ne vejo kaj bi …

iDesi 🏍, 05.04.2025 ob 14:48

Po mojoh opažanjih lahko zgolj pritrdim.

Ej, iDesi, doslej sem te kdaj prebrala, potem ugotovila, da te raje preskočim, zdaj pa se že zares sprašujem, ali boš sploh kdaj začel odraščati.

Ja pa madona, no! Toliko filozofiranja, citiranja in modrovanja o izkušnjah, pa si še vedno na isti razvojni stopnji neandertalca?
Imajo prav. Kar je zabito, je zabito. Ti si res že davno dosegel svoj plafon umskih sposobnosti, zdaj pa samo še sramotiš samega sebe in polovico moških.

A veš ti sploh, kaka čmiga si? Porka motorka, po tolikih zvezah in otrokih, ti pa še kar na spoznavnih portalih fehtaš ženske? Kaj je s tabo? Si invaliden? Pa naj invalidi ne zamerijo.

badujka, 05.04.2025 ob 10:56

8409, kar nekaj tem je na monu, kjer normalne ženske pišemo kako ne palimo na avte. Tako, da to je moška domislica. Res pa je, da poleg normalnih žensk, obstajajo tudi tu pa tam kaka glupača, ki pada na pleh. Menda so pa redkost.

Ja, to pa verjemem, da je bebcem največji adut avto in del njihove identitete. To smo že ugotovili, da tako prepoznaš bebca :).

Poznam kar nekaj univ. profesorjev, nihče ne vozi Tesle. Niti ne vozijo kakega dragega avta, večinoma neke stare gare :). Pa ko kupijo novega, če sploh kupijo novega, je to nekaj, kar ni predrago.

Par zdravnikov poznam, ne jih primerjat z lopovskimi odvetniki. Hecno meni poznani zdravniki vozijo tudi precej slabe avte. Precej se jih vozi kar s kolesom  v službo in jim je avto čisto nekaj nepomembnega.

[/quote

Profesorjem avti res ne pomenijo  veliko. Drug dilerji mladeniči imajo ponavadi BMW drag, 100.000 eur pa dneve delovne dobe ne. Zdravniki pa tudi niso cepljeni na zelo drage avte. Soliden,zanesljiv. Odvisno za kakšne potrebe. Najbolj počeni na dobre avte so gostinci. Vsi lastniki lokalov imajo zelo drage avte, seveda na leasing.  Nisem še videla obratno. Potem lastniki gradbenih podjetij isto, zelo dragi avti. Samo mogoče manj vpadljivi kot jih imajo gostinci

Jap, 05.04.2025 ob 15:12

[/quote

Profesorjem avti res ne pomenijo  veliko. Drug dilerji mladeniči imajo ponavadi BMW drag, 100.000 eur pa dneve delovne dobe ne. Zdravniki pa tudi niso cepljeni na zelo drage avte. Soliden,zanesljiv. Odvisno za kakšne potrebe. Najbolj počeni na dobre avte so gostinci. Vsi lastniki lokalov imajo zelo drage avte, seveda na leasing.  Nisem še videla obratno. Potem lastniki gradbenih podjetij isto, zelo dragi avti. Samo mogoče manj vpadljivi kot jih imajo gostinci

Zelo dragi avtomobili na poslovni leasing so nekaterim podjetnikom poslovna nuja zaradi zniževanja davka na dobiček. Sem prepričana, da sicer svojega denarja ne bi brezumno metali v pločevino, ampak vozili nekaj zanesljivega in ne preplačanega.
Leasing za avto za 100k nekomu s povprečno plačo je pa finančni samomor.

Lahko noč pamet, 05.04.2025 ob 15:08

Ej, iDesi, doslej sem te kdaj prebrala, potem ugotovila, da te raje preskočim, zdaj pa se že zares sprašujem, ali boš sploh kdaj začel odraščati.

Ja pa madona, no! Toliko filozofiranja, citiranja in modrovanja o izkušnjah, pa si še vedno na isti razvojni stopnji neandertalca?
Imajo prav. Kar je zabito, je zabito. Ti si res že davno dosegel svoj plafon umskih sposobnosti, zdaj pa samo še sramotiš samega sebe in polovico moških.

A veš ti sploh, kaka čmiga si? Porka motorka, po tolikih zvezah in otrokih, ti pa še kar na spoznavnih portalih fehtaš ženske? Kaj je s tabo? Si invaliden? Pa naj invalidi ne zamerijo.

Domnevam, da je ta izliv bil namenjen temu, da iz mene iztisne neko čustveno reakcijo. Pogosto prakticiraš tak pristop, kadar čutiš nelagodje? 🤔

Kako prepoznati Desija in njemu podobne na portalih?

Zgonjen do kraja, otroci po celi Evropi, beži pred preživninami.

Desi je kot star, zdelan avto. Zgonjen, samo za odpad še.

Kako prepoznati, 05.04.2025 ob 17:05

Kako prepoznati Desija in njemu podobne na portalih?

Zgonjen do kraja, otroci po celi Evropi, beži pred preživninami.

Desi je kot star, zdelan avto. Zgonjen, samo za odpad še.

Zanimivo. Zdi se, da ne glede na našteto ti več zavidaš meni, kot jaz tebi. In če malo premislim, zagotovo obstaja dober razlog za to.

Tako se obnašajo samo primitivci. Ker so intelektualno omejeni je avto edina tema njihovih pogovorov. S takim tipom nimaš kaj početi.

Ora Lipa, 05.04.2025 ob 18:19

Tako se obnašajo samo primitivci. Ker so intelektualno omejeni je avto edina tema njihovih pogovorov. S takim tipom nimaš kaj početi.

Je to tvoj predsodek ali izkustvo? 🤔

iDesi 🏍, 05.04.2025 ob 15:42

Domnevam, da je ta izliv bil namenjen temu, da iz mene iztisne neko čustveno reakcijo. Pogosto prakticiraš tak pristop, kadar čutiš nelagodje? 🤔

Ne domišljaj si, da si postal psihoanalitik, če lepiš sem modrosti iz Cosmopolitana in Youtubea.

Ni nelagodje na moji strani, ampak na tvoji. Ne preneseš ogledala in takrat prideš s protivprašanjem. Ok, pohvalno, da se ne zatekaš v odkrito agresijo, ampak zdrava reakcija bi bila argumentirana samopohvala ali ignor. Dokler te zapis vznemiri, da moraš odgovoriti, pa demonstriraš obrambno držo.
Le zakaj, a? Poišči si odgovor v tvojih neštetih traktatih. Dejansko si točno tozadevno napisal par strani, pa se zdaj evidentno vidi, da ne verjameš v to, kar objavljaš, ampak filozofiraš v prazno. Pišeš eno, verjameš drugo in čutiš tretje. Po domače glumiš glivo.
Bolje je kot nič, ampak dalje od ideje, da se boš potrudil razumeti, še nisi prišel.

Zelo vseeno mi je zate, je samo fobronamerno opozorilo, ki rezultira iz opažanja, ki bi ga namenila vsakomur.

Lahko noč pamet, 05.04.2025 ob 18:33

Ne domišljaj si, da si postal psihoanalitik, če lepiš sem modrosti iz Cosmopolitana in Youtubea.

Ni nelagodje na moji strani, ampak na tvoji. Ne preneseš ogledala in takrat prideš s protivprašanjem. Ok, pohvalno, da se ne zatekaš v odkrito agresijo, ampak zdrava reakcija bi bila argumentirana samopohvala ali ignor. Dokler te zapis vznemiri, da moraš odgovoriti, pa demonstriraš obrambno držo.
Le zakaj, a? Poišči si odgovor v tvojih neštetih traktatih. Dejansko si točno tozadevno napisal par strani, pa se zdaj evidentno vidi, da ne verjameš v to, kar objavljaš, ampak filozofiraš v prazno. Pišeš eno, verjameš drugo in čutiš tretje. Po domače glumiš glivo.
Bolje je kot nič, ampak dalje od ideje, da se boš potrudil razumeti, še nisi prišel.

Zelo vseeno mi je zate, je samo fobronamerno opozorilo, ki rezultira iz opažanja, ki bi ga namenila vsakomur.

Razumem, da ti tako vidiš zadevo. Zanimivo je opazovati odzive, ko opozorim na nekonsistentnost ali poskus manipulacije. Redki obdržijo rdečo nit na diskusiji o dejanju. Zelo redki. Večina izkaže visoko čustveno reaktivnost in angažiranost z ad hominem pristopom. Na ta način se da precej zanesljivo sklepati na motive v ozadju. In prilagajati odzive. Saj to naj bi bil cilj komunikacije, mar ne? 🤔

Zakaj neki je propadel portal, ki se je najbolj trudil v smeri uspešnega parčkanja ljudi, match.com?  Zato, ker srečno poparčkani niso dobre stranke.  S tem, da recimo temu nek kvazi znanstveni indijski model parčkanja zahodnjakinj tako niti zanima ne.  One bi na krožniku serviranega lepega ravno prav starega servilnega supermana brez kriterijev, ki mu dol visi za njeno lepoto, kilograme, je brez pričakovanj in komaj čaka, da ji izpolni vse sanje.  Pri tem pa jo ima za enakovredno, če ne kar sebi enako.

Družbeno poveličevanje univerzitetnih profesorjev ni ravno univerzalni fenomen.  Vsakega slovenskega profesorja bi bilo dobro za kakšno leto poslati v ZDA, da si prepotenten teoretik brez stika z realnostjo neha domišljati kak car da je.

Problem velike večine ljudi je, da se preprosto ne znajo tržiti.  Velja tako v profesionalnem smislu kot na področju MŽ odnosov.  Dober avto je seveda plus.  Tako kot je plus ostalo kar imaš.  Seveda pa je to treba znati lokalni kulturi primerno “plasirati”.  Kako se to počne pa sem že konkretno opisal.  Samo kaj ko je domet mon publike retardirano podjebavanje.

Meni je pa Desi po svoje kar bog revež.

Pred  davnimi leti sva se tu gor zapela. On je lajnal kako je to pametno, da je ženska doma, za štedilnikom, brez službe. Jaz sem poudarila, da to vsekakor ni ok za žensko, ker se lahko zgodi, da gresta narazen. Napisal je nešteto strani kako sta ona dva super par in oh in sploh in me tudi žalil, ker sem zagovarjala nujo, da ženska poskrbi sama zase, čeprav je poročena. V glavnem on je bil vzorni mož, ona vzorna žena. Sama hvala. Aja, hvalil se je tudi kako hudo uspešen je finančno.

Lajnal je tudi o ženski, ki jo je oplodil in se ni čutil skrbeti za otroka, ker je pač ona kriva, da je zanosila. On, ki je nezaščiten seksal okrog in okrog, ni bil nič kriv.

Potem pa spet berem ene romane tu gor. Ne kaj veliko, ampak en del je bil dovolj. Pranje umazanega perila tu gor. Lajnal kako je njegova žena grozna kaj vse mu je slabega naredila. Iskal načine kako se ogniti preživnini in podobno. Nekaj se je celo govorilo, da naj bi mu grozila s tožbo, ker je zvedela kaj počne na monu?

Potem so se te lajne končale. Verjetno res, ker so ga začeli njeni odvetniki preganjat, kar jo je javno blatil, njo in otroke.

Potem so sledile lajne kako ima on super novo žensko.

Potem včeraj berem cele lajne kako on svetuje drugim, da mora na portalih viseti in iskati partnerje. Hvalil se je kako je on tam gor in kako ima ogromno ponudbe.

Danes odprem tole temo in se mu spipa, ker mi niso všeč tipi, ki imajo fotke avtov v profilih. Le zakaj ga je ta tema tako vrgla s tira? Pa še včeraj se je hvalisal kako ogromno ponudbe ima na portalih?

Se pravi tip je seksal nezaščiten okrog in naredil otroke, ki jih noče. Ločenec, ki je pobegnil iz Nemčije in v Sloveniji joka kako bi se ognil preživninam.

Vlači se raznimi ženskami okrog, visi na portalih.

Na monu pa blebeče kot, da je on iskana roba :).

Ej, Desi, Desi. Sumim, da ti hidravlika nagaja. Zdaj pa panično iščeš eno, da bi spet skrbela zate kot je skrbela Lepooka. Samo Lepooka te je spregledala. Zdaj rabiš eno bolj neumno.

A je tt prehud avto 😂

badujka, 05.04.2025 ob 20:01

Meni je pa Desi po svoje kar bog revež.

Pred  davnimi leti sva se tu gor zapela. On je lajnal kako je to pametno, da je ženska doma, za štedilnikom, brez službe. Jaz sem poudarila, da to vsekakor ni ok za žensko, ker se lahko zgodi, da gresta narazen. Napisal je nešteto strani kako sta ona dva super par in oh in sploh in me tudi žalil, ker sem zagovarjala nujo, da ženska poskrbi sama zase, čeprav je poročena. V glavnem on je bil vzorni mož, ona vzorna žena. Sama hvala. Aja, hvalil se je tudi kako hudo uspešen je finančno.

Lajnal je tudi o ženski, ki jo je oplodil in se ni čutil skrbeti za otroka, ker je pač ona kriva, da je zanosila. On, ki je nezaščiten seksal okrog in okrog, ni bil nič kriv.

Potem pa spet berem ene romane tu gor. Ne kaj veliko, ampak en del je bil dovolj. Pranje umazanega perila tu gor. Lajnal kako je njegova žena grozna kaj vse mu je slabega naredila. Iskal načine kako se ogniti preživnini in podobno. Nekaj se je celo govorilo, da naj bi mu grozila s tožbo, ker je zvedela kaj počne na monu?

Potem so se te lajne končale. Verjetno res, ker so ga začeli njeni odvetniki preganjat, kar jo je javno blatil, njo in otroke.

Potem so sledile lajne kako ima on super novo žensko.

Potem včeraj berem cele lajne kako on svetuje drugim, da mora na portalih viseti in iskati partnerje. Hvalil se je kako je on tam gor in kako ima ogromno ponudbe.

Danes odprem tole temo in se mu spipa, ker mi niso všeč tipi, ki imajo fotke avtov v profilih. Le zakaj ga je ta tema tako vrgla s tira? Pa še včeraj se je hvalisal kako ogromno ponudbe ima na portalih?

Se pravi tip je seksal nezaščiten okrog in naredil otroke, ki jih noče. Ločenec, ki je pobegnil iz Nemčije in v Sloveniji joka kako bi se ognil preživninam.

Vlači se raznimi ženskami okrog, visi na portalih.

Na monu pa blebeče kot, da je on iskana roba :).

Ej, Desi, Desi. Sumim, da ti hidravlika nagaja. Zdaj pa panično iščeš eno, da bi spet skrbela zate kot je skrbela Lepooka. Samo Lepooka te je spregledala. Zdaj rabiš eno bolj neumno.

Zanimiv zapis. Težko komentiram, ker mi to, o čemer pišeš ni poznano. Povej več.

Desi, kateri del ti ni poznan? A tisti o Lepooki in tvoje hvalisanje o vajinem ultra super zakonu?

A zlivanje gnojnice po Lepooki?

A tisto tvoje špricanje sperme v kar ene ženske ?

iDesi 🏍, 05.04.2025 ob 18:42

Razumem, da ti tako vidiš zadevo. Zanimivo je opazovati odzive, ko opozorim na nekonsistentnost ali poskus manipulacije. Redki obdržijo rdečo nit na diskusiji o dejanju. Zelo redki. Večina izkaže visoko čustveno reaktivnost in angažiranost z ad hominem pristopom. Na ta način se da precej zanesljivo sklepati na motive v ozadju. In prilagajati odzive. Saj to naj bi bil cilj komunikacije, mar ne? 🤔

No, ko se tako rad razgovoriš, pa povej, katere svoje meje si uspel premakniti v recimo enem letu vsakodnevne izmenjave mnenj o medsebojnih odnosih?

Zanimivo je tudi, kako nekaterih svojih prepričanj niti ne zagovarjaš direktno, kot bi se od moškega pričakovalo, ampak posredno, naokoli, neprepričljivo, bledo. Ali pa spelješ pogovor na sosednji tir.

Če na tak način komuniciraš tudi, kadar moraš razrešiti kak nesporazum, ne more s teboj nihče doseči dogovorov. Po domače takim rečemo mutibariči.

Stotine tvojih traktatov in razgaljanja preveč zasebnih zadev, pa niti enkrat nisi znal sebe predstaviti kot človeka. Samo zunanjo fasado. Neke splošne floskule ali pa jamranje in iskanje tisočih potrditev, da imaš prav, ti in samo ti, vsi drugi pa vidimo stvari narobe, enostransko ali nerealno.

Prav zanima me, kako ti opišeš svoj značaj.

badujka, 05.04.2025 ob 20:19

Desi, kateri del ti ni poznan? A tisti o Lepooki in tvoje hvalisanje o vajinem ultra super zakonu?

A zlivanje gnojnice po Lepooki?

A tisto tvoje špricanje sperme v kar ene ženske ?

V bistvu, kolikor vidim, niti ni važno, da meni to ni poznano. Verjamem, da si ti ta zapis potrebovala. In to je dovolj. Meni se ne rabiš pojasnjevat.

He, he, točno, mutibarič :). Odličen zapis.

Drugače pa: Dolgo je Lepooka zdržala preden te je nagnala. Je bilo treba kufre spokat in it v Slovenijo. Le zakaj?

Aja, saj res, tisto jokanje kako ne plačevat preživnine pa to.

New Report

Close