Spletno spoznavanje: MOški obsedeni z avtom?
Lahko noč pamet, 05.04.2025 ob 20:24
iDesi
Lahko noč pamet, 05.04.2025 ob 18:33
iDesi
Lahko noč pamet, 05.04.2025 ob 15:08
iDesi
Tik tak, 05.04.2025 ob 14:34
Kvaliteten moški zelo hitro spozna in dobi drugo žensko.Isto velja za žensko. In sploh ni treba na noben portal.Gre vse v živo.Se hitro razve, kdo je ostal sam,pa ne mine dolgo, ko so spet poparčkani.
Po mojoh opažanjih lahko zgolj pritrdim.
Ej, iDesi, doslej sem te kdaj prebrala, potem ugotovila, da te raje preskočim, zdaj pa se že zares sprašujem, ali boš sploh kdaj začel odraščati.
Ja pa madona, no! Toliko filozofiranja, citiranja in modrovanja o izkušnjah, pa si še vedno na isti razvojni stopnji neandertalca?
Imajo prav. Kar je zabito, je zabito. Ti si res že davno dosegel svoj plafon umskih sposobnosti, zdaj pa samo še sramotiš samega sebe in polovico moških.
A veš ti sploh, kaka čmiga si? Porka motorka, po tolikih zvezah in otrokih, ti pa še kar na spoznavnih portalih fehtaš ženske? Kaj je s tabo? Si invaliden? Pa naj invalidi ne zamerijo.
Domnevam, da je ta izliv bil namenjen temu, da iz mene iztisne neko čustveno reakcijo. Pogosto prakticiraš tak pristop, kadar čutiš nelagodje?
Ne domišljaj si, da si postal psihoanalitik, če lepiš sem modrosti iz Cosmopolitana in Youtubea.
Ni nelagodje na moji strani, ampak na tvoji. Ne preneseš ogledala in takrat prideš s protivprašanjem. Ok, pohvalno, da se ne zatekaš v odkrito agresijo, ampak zdrava reakcija bi bila argumentirana samopohvala ali ignor. Dokler te zapis vznemiri, da moraš odgovoriti, pa demonstriraš obrambno držo.
Le zakaj, a? Poišči si odgovor v tvojih neštetih traktatih. Dejansko si točno tozadevno napisal par strani, pa se zdaj evidentno vidi, da ne verjameš v to, kar objavljaš, ampak filozofiraš v prazno. Pišeš eno, verjameš drugo in čutiš tretje. Po domače glumiš glivo.
Bolje je kot nič, ampak dalje od ideje, da se boš potrudil razumeti, še nisi prišel.
Zelo vseeno mi je zate, je samo fobronamerno opozorilo, ki rezultira iz opažanja, ki bi ga namenila vsakomur.
Razumem, da ti tako vidiš zadevo. Zanimivo je opazovati odzive, ko opozorim na nekonsistentnost ali poskus manipulacije. Redki obdržijo rdečo nit na diskusiji o dejanju. Zelo redki. Večina izkaže visoko čustveno reaktivnost in angažiranost z ad hominem pristopom. Na ta način se da precej zanesljivo sklepati na motive v ozadju. In prilagajati odzive. Saj to naj bi bil cilj komunikacije, mar ne?
No, ko se tako rad razgovoriš, pa povej, katere svoje meje si uspel premakniti v recimo enem letu vsakodnevne izmenjave mnenj o medsebojnih odnosih?
Zanimivo je tudi, kako nekaterih svojih prepričanj niti ne zagovarjaš direktno, kot bi se od moškega pričakovalo, ampak posredno, naokoli, neprepričljivo, bledo. Ali pa spelješ pogovor na sosednji tir.
Če na tak način komuniciraš tudi, kadar moraš razrešiti kak nesporazum, ne more s teboj nihče doseči dogovorov. Po domače takim rečemo mutibariči.
Stotine tvojih traktatov in razgaljanja preveč zasebnih zadev, pa niti enkrat nisi znal sebe predstaviti kot človeka. Samo zunanjo fasado. Neke splošne floskule ali pa jamranje in iskanje tisočih potrditev, da imaš prav, ti in samo ti, vsi drugi pa vidimo stvari narobe, enostransko ali nerealno.
Prav zanima me, kako ti opišeš svoj značaj.
Če prav razumem tvoj zapis, lahko rečem, da imaš zanimiva pričakovanja do moških. Pri meni je tako, da sam odločam o tem, kako smiselno se mi čuti spuščati v dialog. To verjetno ne ustreza tvojim pričakovanjem. Kakor najbrž tudi to ne, da ne zbiram izidov. Zbiram spomine.
iDesi
Če prav razumem tvoj zapis, lahko rečem, da imaš zanimiva pričakovanja do moških. Pri meni je tako, da sam odločam o tem, kako smiselno se mi čuti spuščati v dialog. To verjetno ne ustreza tvojim pričakovanjem. Kakor najbrž tudi to ne, da ne zbiram izidov. Zbiram spomine.
Čemu ti praviš zanimiva pričakovanja? Temu, da od odraslega moškega pričakujem trdna stališča, odločnost, zmožnost presoje in nenazadnje jasne komunikacije? Zanimivo, da se ti zo zdi zanimivo, ne pa samoumevno.
Da te pomirim, od tebe ne pričakujem ničesar razen čveka v tej temi, ko sva se že pač v njej znašla. Pa tudi to je postalo nezanimivo. Kot bi se pogovarjala z najstnikom.
Imej se lepo in zberi čimveč dobrih spominov.
badujka, 05.04.2025 ob 09:16
Sem na spletnem zmenakarskem portalu pa imam občutek, da so moški totalno obsedeni z avti. Kup tipov, ki ima v profilni fotki avto.
V čem je fora?
Samski monovci tudi radi poudarjajo, da imajo dober avto. Kot, da bi bilo to pomembno.
Zakaj se ne fotkajo s starimi kripami? A to pa ne? Imajo pa drage kripe gor.
Ko vidim fotko tipa v avtu, poleg avta – ignoriram.
Ne kupujem avta.
MOški zakaj to počnete? Ste res sami pleharji?
Ker imajo majhne onete
Lahko noč pamet, 05.04.2025 ob 22:13
Čemu ti praviš zanimiva pričakovanja? Temu, da od odraslega moškega pričakujem trdna stališča, odločnost, zmožnost presoje in nenazadnje jasne komunikacije? Zanimivo, da se ti zo zdi zanimivo, ne pa samoumevno.
Da te pomirim, od tebe ne pričakujem ničesar razen čveka v tej temi, ko sva se že pač v njej znašla. Pa tudi to je postalo nezanimivo. Kot bi se pogovarjala z najstnikom.
Imej se lepo in zberi čimveč dobrih spominov.
Razumem. Sem opazil, da ti potrebuješ “čvek”, v katerem bi predstavila svoje videnje mene.
iDesi
Razumem. Sem opazil, da ti potrebuješ “čvek”, v katerem bi predstavila svoje videnje mene.
Tako narobe razumeš? Ne dajem si opravka s tabo. Pač imam čas čvekat in ti se sam ponujaš s tvojimi analizami in postavljanjem vprašanj. Samo to in nič več. Kot človek bi mi bil morda zanimiv, če bi se znal predstaviti, tako si pa le virtualni sogovornik.
Sam sebi se zdiš toliko zanimiv, da bi postala ženska nate pozorna in bi postala radovedna?
Lahko noč pamet, 05.04.2025 ob 22:47
Tako narobe razumeš? Ne dajem si opravka s tabo. Pač imam čas čvekat in ti se sam ponujaš s tvojimi analizami in postavljanjem vprašanj. Samo to in nič več. Kot človek bi mi bil morda zanimiv, če bi se znal predstaviti, tako si pa le virtualni sogovornik.
Sam sebi se zdiš toliko zanimiv, da bi postala ženska nate pozorna in bi postala radovedna?
Lahko rečem, da pri vseh razpoložljivih čvekih tu, si si ti izbrala samogovor o tvojem videnju mene.
badujka, 05.04.2025 ob 22:59
Desi se zdi tako pomemben sam sebi, da je spet zavzel celo temo s svojimi blodnjami.
Včeraj je pa pametoval v eni drugi temi, čisto mimo teme.
Tip sploh ne razume o čem so teme. On se zasidra in gone neke svoje teorije.
Zgleda, da je res hidravlika težava-
Če prav razumem, naj bi jaz sedaj začel branit pozicijo “potentnega moškega” ki nima težav s hidravliko. Ali pa ti užaljeno metati pod nos, da je ironično, da mi po tem, ko napišeš domišljijski spis o meni, očitaš blodenje.
Predstavljam si, da je najbrž precej boleče na tak način gemblati za drobtinice čustvenih reakcij. Pomisli in mi opiši… kako se počutiš, ko pišeš te zapise?
iDesi
Lahko rečem, da pri vseh razpoložljivih čvekih tu, si si ti izbrala samogovor o tvojem videnju mene.
Samogovor bi bil, če ne bi ti pridno odgovarjal. Sedaj je dvogovor ali dialog samo toliko, da boš ločil pojma.
Ja, o moških in avtomobilih pač imam kaj za povedat. Ne morem debatirati o Osenarci, če se mi ne sanja, kdo je to.
Po tvojem preusmerjanju pa sodim, da kljub moji težavnosti ali problematičnosti očitno hlepiš po mnenjih o sebi. Celo mojem
No, saj to je kar zgovorno.
Lahko noč pamet, 05.04.2025 ob 23:45
Samogovor bi bil, če ne bi ti pridno odgovarjal. Sedaj je dvogovor ali dialog samo toliko, da boš ločil pojma.
Ja, o moških in avtomobilih pač imam kaj za povedat. Ne morem debatirati o Osenarci, če se mi ne sanja, kdo je to.
Po tvojem preusmerjanju pa sodim, da kljub moji težavnosti ali problematičnosti očitno hlepiš po mnenjih o sebi. Celo mojem
No, saj to je kar zgovorno.
Imaš prav. Hvala za popravek. In kaj čutiš glede moških in avtomobilov?
Lahko noč pamet, 06.04.2025 ob 00:45
Obojne obožujem, če so zmogljivi, elegantni, močni, vznemirljivi, adrenalinski in izvenserijski.
Wow. Zanimiv kontrast. Skoraj diametralno nasprotno temu, kar občuti @badujevka, za katero se vsaj navzen zdi, da izraža prezir. Kaj misliš ti, kakšne vrste odziv bi pa njej dobro del?
iDesi
Wow. Zanimiv kontrast. Skoraj diametralno nasprotno temu, kar občuti @badujevka, za katero se vsaj navzen zdi, da izraža prezir. Kaj misliš ti, kakšne vrste odziv bi pa njej dobro del?
Se ti zdi, da se najino mnenje razlikuje? Napisala sem, ČE so zmogljivi itd.
Pomeni tudi, da me NE navdušujejo nefunkcionalni, nepraktični, pokvarljivi in neprepričljivi.
Kar se pa teme tiče: moški, ki povdarja, kaj ima, namesto kakšne so njegove osebne kvalitete (predvsem značajske), zna biti zanimiv materialistkam, torej točno tistim, ki se jih tukaj množično obsoja.
Portali za spoznavanje mi ne pomenijo nič, vidim pa, da se način reklamiranja samih sebe ne razlikuje veliko od tega, kar vidim v reali. Nastopač v BMWju je pač nastopač. Privlači točno določen tip žensk.
Enako, kot našemljene razgaljenke privlačijo točno določene moške. O tem pa je bilo prav tako tukaj napisanega kilometre modrosti in enako brez premika v miselnosti.
Tebe sem nagovorila zato, ker tukaj samega sebe skušaš prikazati z dodatno opremo-razmišljanjem, nadgradnjo kvalitete odnosa na temelju poglabljanja vase in analize izkušenj. Vsaj tako si deloval meni.
Sem mimo pihnila? Možno. Ljudje nismo nezmotljivi.
Lahko noč pamet, 06.04.2025 ob 09:02
Se ti zdi, da se najino mnenje razlikuje? Napisala sem, ČE so zmogljivi itd.
Pomeni tudi, da me NE navdušujejo nefunkcionalni, nepraktični, pokvarljivi in neprepričljivi.
Kar se pa teme tiče: moški, ki povdarja, kaj ima, namesto kakšne so njegove osebne kvalitete (predvsem značajske), zna biti zanimiv materialistkam, torej točno tistim, ki se jih tukaj množično obsoja.
Portali za spoznavanje mi ne pomenijo nič, vidim pa, da se način reklamiranja samih sebe ne razlikuje veliko od tega, kar vidim v reali. Nastopač v BMWju je pač nastopač. Privlači točno določen tip žensk.
Enako, kot našemljene razgaljenke privlačijo točno določene moške. O tem pa je bilo prav tako tukaj napisanega kilometre modrosti in enako brez premika v miselnosti.
Tebe sem nagovorila zato, ker tukaj samega sebe skušaš prikazati z dodatno opremo-razmišljanjem, nadgradnjo kvalitete odnosa na temelju poglabljanja vase in analize izkušenj. Vsaj tako si deloval meni.
Sem mimo pihnila? Možno. Ljudje nismo nezmotljivi.
O tem, kako me ti doživljaš, jaz težko kaj rečem. Kar jaz lahko rečem, je, da se v najini interakciji ne počutim videnega in slišanega. Tako sem v dvomu, ali komuniciraš z menoj ali s svojo predstavo o meni.
iDesi
O tem, kako me ti doživljaš, jaz težko kaj rečem. Kar jaz lahko rečem, je, da se v najini interakciji ne počutim videnega in slišanega. Tako sem v dvomu, ali komuniciraš z menoj ali s svojo predstavo o meni.
Ja sorči, od kod pa naj bi nastala moja predstava o tebi, če ne iz tukaj zapisanega? Osebno te ne poznam, torej od kod mi vir za oblikovanje predstave o tebi? Le iz tukaj videnega. Lahko bi bila še precej bolj kritična.
Mislim, da sem se v primerjavi z drugimi kar potrudila prebrati tvoje zapise in iz njih izluščiti neko sliko, kdo je moj sogovornik. Seveda se lahko zelo motim, saj zato pa te tudi pozivam, da dopolni ali popravi predstavo o tebi, če se ti seveda to zdi potrebno ali sploh vredno. Nikakor pa ne nujno, ker si midva nič ne pomeniva.
Lahko noč pamet, 06.04.2025 ob 11:12
Ja sorči, od kod pa naj bi nastala moja predstava o tebi, če ne iz tukaj zapisanega? Osebno te ne poznam, torej od kod mi vir za oblikovanje predstave o tebi? Le iz tukaj videnega. Lahko bi bila še precej bolj kritična.
Mislim, da sem se v primerjavi z drugimi kar potrudila prebrati tvoje zapise in iz njih izluščiti neko sliko, kdo je moj sogovornik. Seveda se lahko zelo motim, saj zato pa te tudi pozivam, da dopolni ali popravi predstavo o tebi, če se ti seveda to zdi potrebno ali sploh vredno. Nikakor pa ne nujno, ker si midva nič ne pomeniva.
Jaz težko kaj rečm o tem, kako je nastala tvoja predstava o meni. Kar jaz lahko rečem je, da se jaz svojih zapisov spominjam drugače in se ne spomnim v njih ničesar, kar bi lahko napeljalo na tvoje implikacije:
Imava različna stališča in to je čisto ok. Ta debata pa se mi vseeno ne zdi smiselna, zato predlagam, da o zaključiva.
iDesi
Jaz težko kaj rečm o tem, kako je nastala tvoja predstava o meni. Kar jaz lahko rečem je, da se jaz svojih zapisov spominjam drugače in se ne spomnim v njih ničesar, kar bi lahko napeljalo na tvoje implikacije:
Imava različna stališča in to je čisto ok. Ta debata pa se mi vseeno ne zdi smiselna, zato predlagam, da o zaključiva.
Se zelo strinjam. Prijetno nedeljo želim.
zeloodvisno02, 05.04.2025 ob 09:29
poglej,mlad fant je itak normalno bolj nastopaški ,zrel moški ,pa čudno da kaže svoj avto,sej to je samoumevna stvar…
Tale odgovor mi je všeč. Moj ni pustil tri leta, da objavim bilo kakšno fotko z novim x3. Je rekel, da bodo mislili, da se hvalimo. Avto smo kupili za njegovo okroglo obletnico. Družina in prijatelji so vedeli, sosedje imajo avte podobnega ranga.
Bavarc, 06.04.2025 ob 13:09
Tale odgovor mi je všeč. Moj ni pustil tri leta, da objavim bilo kakšno fotko z novim x3. Je rekel, da bodo mislili, da se hvalimo. Avto smo kupili za njegovo okroglo obletnico. Družina in prijatelji so vedeli, sosedje imajo avte podobnega ranga.
Dober avto,hiša z bazenom ,dobro oblečen …tudi preživljamje dopusta…restavracije…vse je ok ,če imaš denar..hvalit se s tem in fotkat ,to je problem…še slabše pa, ko ti ženska pade na te dobrine….