Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Splošna zdravnica, ginekologinja, zobozdravnik- MB?

Splošna zdravnica, ginekologinja, zobozdravnik- MB?

Preselila sem se v Maribor, Tabor- Nova vas… Potrebujem novo osebno zdravnico, ginekologinjo, zobozdravnico….skratka, vse si moram urediti na novo. Kot sem uspela videti imam v bližino Zdravstveno postajo Nova Vas. Zanima me kakšne imate kaj iskušnje, koga priporočate, ali še sprejema nove paciente? Skratka, vse informacije so dobrodošle!
Najlepše hvala za informacije!

Tinca

Zobozdravnica-Dr.andreja Topalovič Omerzu-dela na koncesijo,v Žolgarjevi ulici,nasproti Klaseka na Taboru.Mislim da še sprejema,moraš it osebno tja in prosit če te vzame.Ginekolog-Dr Sabina Ozimič,dela v Vošnjakovi,5 nadstropje,izjemno prijazna,mlada.Sprejema,saj sem sama na novo pri njej.Osebno zdravnico pa tud sama iščem,ker se na Jezdarski non stop menjavajo zdravniki,kar me zelo moti.Upam da sem kaj pomagala.

Samo da povem, da sem konec januarja klicala dr. Topalovičevo, pa mi je sestra rekla, da so polni in da naj spet kličem aprila. Jaz pa imam tako katastrofo v ustih;((. Pa še nekaj-je res ta zobarka tako v redu, ker sem pa že tudi slišala, da zna biti malo “hoh”?!. Saj veste-baba čula, baba rekla, jaz sem pa taki “šajser” za zobarje.
Kar se pa tiče dr.Ozimičeve-jo poznam osebno, res je zelo prijazna in v redu “punca”, tako da kar pogumno. In res še sprejema, ker je bila zdaj na porodniški ( zdaj pa ne bo več šla-vsaj kolk jo poznam, ha, ha).
lp še jaz

New Report

Close