spodnje perilo -ŽENSKE
stara sem 35, v resni zvezi 8 let, nosim spodnje gate, ki so mi udobne..se pravi, navadne spodnjice..bombažne, brez čipk, ponavadi od skiny..prav tako modrc, navaden, bombažen, ponavadi benetton..nikoli nisem nosila nič druga..tud, ko sem bila ledig in frej…sem nosila tak tip gat in modrca..tipom je bilo vedno všeč..
Za vsak dan bombažne hipsterke različnih barv in vzorcev, poleg tega pa še tangice (bombažne in čipkaste). Imam tudi nekaj čipkastih spodnjih hlač navadnega kroja (z nizkim pasom, Intimissimi varianta), ki so del kompleta (modrc-hlačke).
Dostikrat nosim modrc in hlačke, ki nista iz istega kompleta, ampak sta samo barvno usklajena. Npr. čipkast modrc in zraven bombažne hipsterke v enaki ali skladni barvi. Meni se to zdi bolje s higienskega vidika, ker lahko bombažne spodnjice perem na višji temperaturi kot npr. čipko.
Aja, starost: pod 30.
ma jaz niti ne vem o kakih gatah ve to, poznam le tangice (jih niti pod razno ne nosim), ostalo po krojih pa ne, kupim pač kar je udobno in iz naravnih materialov, se mi žvižga, če se vidi kak rob, ali pa del perila.
Pri moških je pa je po mojem tako, če ja bejba hot, perilo sploh ni važno, če je bejba mlačna, pa gate take in onake nič ne pomagajo, izvzeti fetišisti na perilo;)