Spogledovanje (hecanje)
Ker več glav več ve, se na vas obračam s vprašanjem. Zanimajo me tako moška kot ženska mnenja. Čeprav mislim, da bi si znala biti ženska stališča dokaj podobna, ampak pustimo se presenetiti.
In sicer me zanima naslednje. Moj fant se zelo rad “heca” s pripadnicami ženskega spola, ki so večinoma vizualno privlačne. Ti heci običajno bazirajo na temo spolnosti, seksa in so kdaj zelo nazorni… (v smislu kak bi jih in podobna namigovanja… ) Razumljivo je, da vsak kdaj rad poflirta in te hece do neke mere razumem, ampak zdaj pa se počasi že res sprašujem ali je to normalno, ali sem jaz pretirano občutljiva?
On svoje početje zagovarja z besedami, da je tako navajen, saj da že od nekdaj funkcionira tako, in da v tem ne vidi nič slabega. Da s tem kvečjemu polepša dan kakšni pripadnici ženskega spola. In da tudi večina drugih moških počne to, ko njihovih partnerk ni zraven, češ, da je to v njihovi naravi…
Drugače najina veza štima, to pa me včasih res najeda, saj znajo biti njegovi “heci” včasih precej slikoviti…
Če veza štima, ne išči/delaj problemov. Če te nekaj moti to povej njemu. Ali moraš imeti dovolj kanditatov/kandidatk v zaledju, ki jih to tudi moti, da mu boš lahko rekla, da tebe tudi moti. Ne primerjaj svoje zveze z drugimi, ustvarita si svojo po svojih pravilih. Če se primerjaš z drugimi, nikoli nisi pomirjen ali pa je obratno, kdor ni pomirjen, se primerja z drugimi.
Daj noooo… vsak hec ali provokacija nosi v sebi tudi zrno resnice… On bi še kako realiziral te svoje hece ki ti jih tako nazorno opisuje.
Nič nisi pretirano občutljiva, vse ima svoje meje. Tip pač ni sposoben predaje eni ženski, pol pa takole fantazira pred teboj.. vprašanje kdaj bo fantazijo tudi uresničil… In po vsej verjetnosti ti bo v obrambi rekel, saj si vedela, saj sem ti skoz o tem govoril…. hehe… prefrigani so manipulatorčki, kaj vse v svojo korist obrnejo.
Bi rekel da te tole ni motilo v začetku in da sta skup par mesecev. Sedaj je na tebi da mu to poveš kako ti to vidiš ker boljše nebo – ala vse bolj boš ljubosumna.
To, da me tovrstne stvari motijo, sem mu že povedala, je blo že kar nekaj vroče krvi na to temo… Je do neke mere omejil, ampak še vseeno se pogosto pojavi in takrat me prizadane. Razumem malo flirtanja, ne razumem pa, zakaj taka potreba po tem… In Marko; ne razmišljam tako ker družba pravi, da se ne spodobi, ampak zato, ker me to prizadane in podvomim v njega, saj tudi zaupanje v najini vezi ni 100 %.
Ja šta pol delaš še sa njim?
A če ti rečem da se bo spremenio bo pomagalo?
Mlada si išči drugog.
Če bi bil fant samski in si med ženskami privoščil kako bolj opolzko, ajd to recimo gre če je v nekih okusnih mejah.
Dajanje takih pripomb v tvoji navzočnosi pa se meni zdi nekako nespoštljivo do tebe in enostavno ni gentlemen-sko.
Sem ti že odgovorila v drugem forumu, ampak tam ne objavijo takoj..tako da..
Na hitro:
Fant ima zelo nizko samopodobo in napihuje svoj ego, potrebuje nenehno “samopotrditev”, na patetično beden način; tako da degradira tebe.
Podzavestno lahko celo čuti, da ti ne zmore enakovredno parirat (ali je to res ali samo v njegovem prizadeti osebnosti, ne vemo, verjetno tudi sam nima pojma).
Mora t prizadet, potlačit dol, da se sam lahko počuti bolje.
Njegova sposobnost spoštovanja drugega in upoštevanje čustev, počutje drugega mu je neznanka, tega ni sposoben, saj sta tudi njegova lastna vrednost in samospoštovanje izredno nizki.
Imaš dve rešitvi;
A) špilat Don Kihot (večno) “rešiteljico” nikoli rešenega ali
B) ugotovit čim prej, da si sama vredna kvalitetnejših odnosov
Kaj je enemu ok drugemu ni, pač če te to moti te bo še bolj in bolj. Nimata otroke in skupnega premoženja.
da bi jaz imel takšno kot si ti. Omg. bi bil hvaležen. vse ostalo je nesmisel.hvala
Forum je zaprt za komentiranje.