Spogledovanje v savni
Mi dva s punco sva za kako srečanje v savni. Si za?[/quote]
Jaz bi se vama z veseljem pridružil…kaj imata v mislih, kakšne so vajine želje??
[/quote]
Savna1
kaj in kako? Ja nevem rada bi se z nekom dobila. Res bi želela mogoče (če gre za moškega), da si ga sam začne prvo drkat pol se pas še midva s punco zraven začneva rajcat. Ostalo bi pa verjetno samo steklo.
bilo lani v terme olimje…… zunaj savne v jakuzziju se mi je pridružila dama, kakih 60 let….. že prej sva se spogledovala, tko na easy…. nato se je usedla zdraven mene in začela nežno rajcat, mal dotikov ( pod vodo seveda). škoda edino, ker sem bil z ženo, in se je kmalu pojavila ven iz savne…. jebentiš, še kontakt, da bi šjora pustila ( bila italjanka)……jaz star 32 let.
Mladega in postavnega za druženje v savni. Obvezno postavnega in visokega😉
Sva par srednjih let. Iščeva ŽENSKO, ki bi se nama pridružila v savni in naju opazovala, če pa preskoči iskra pa lahko kaj več 🙂 Dne 21.3.2020 bova v termah Olimje – orhidelija, termalija kjer imama rezervirano sobo za prenočitev. Bodi stara do 45 let.
piši na [email protected]
Bo kaksna dama ali starejsi par v saunah olimlje ali paradiso,za kaj opazovanja pa rajcanja,vsec so mi mocnejse postave.