Spogledovanje v savni
Zagreta javi se na [email protected]
h. jobert, 06.10.2024 ob 23:26
Hodim v savne kar dosti, po SLO. Nikoli še nisem doživela ali videla (no, saj veste) nekega seksa. Edino enkrat je enemu tipu zelo stal in je imel težave to prikriti. To edino.
Pa to: dama (kaj je to?)
Pridi V paradizo petek ali sobota ali med tednom bova skupaj gledala seksanje….😃😁
Zagreta 383.Pisi mi na mail pa se dogovoriva [email protected]
rosetta, 25.06.2014 ob 00:34
zdravo!
Občasno hodim v savno in nekaj na anonimnosti golote me blazno privlači. Preprosto vem, da tako moški kot ženske tja hodimo tudi zato, da gledamo in smo videne. Vsaj jaz. Ste imeli v savni kdaj spolno izkušnjo z nekom, ki ste ga prvič videli tam? Jaz sem imela enkrat v welness centru Harmonija z enim mladeničem, nekje malo čez dvajset, prijetno izkušnjo, a sva v turški prišla le do rajcanja in božanja. To pišem zato, ker nisem več najmlajša, a bi še vseeno rada živela sorazmerno mladostno spolno življenje, in savna se mi zdi učinkovit način za tovrstno spoznavanje. 🙂
Moja prošnja bi bila torej, da tisti, tako moški kot ženske, ki ste imeli takšno izkušnjo ali jih imate bolj ali manj pogosto, poveste, če se to dogaja, če vam je to všeč, kje ste vi to počeli, kako daleč ste šli(le božanje ali prav spolnost, torej sex) in če imate zame kakšen predlog. Hvala. 🙂
Dvakrat v Moravskih toplicah. Voda je kot kalna, da se ne vidi niti ped globoko. Hlačke je slekla in si jih zataknila za modrc, kar je bil znak. Stoje, ker se ne sme plavati v tistem bazenu, rahel dotik stegna, roka na stegno, roka ob roko, na roko, po telesu v mednožje in kmalu je bila ena noga visoko dvignjena kot zastavica za štart. V Laškem v slučajnem mimohodu v vodi, jaz sem iztegnjen ležal, začutim, da se mi je palec noge znašel v neki mehkobi – v ženskem mednožju. Kmalu sva bila soseda v vodni masaži in se zmenila za nadaljevanje v kabini slačilnice, tuš, ponovitev še v toaleti. Nisva najstnika.
Če kakšna hodi v savne v Atlantis LJ, mi lahko piše na [email protected] ali v ZS.