Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti spolni odnos

spolni odnos

Pozdravljeni imam eno vprašanje,

star sem 26 let. V tretjem letniku srednje šole sem imel prostovoljni spolni odnos (oralni sex) s punco iz 1 letnika.
Takrat mi tudi na misel ni prišlo da bi bilo lahko kaj narobe saj sva bila v vezi ze par mesecev in sva se imela res rada. Ona je bila moja prva punca, jaz pa ne vem kako je bilo pri njej, skratka vedela je bolj kot jaz za kaj se gre. Tudi pri pogovoru o letih je vedno dejala daje stara 15, čeprav ni še dopolnila 15let.

Problem je v tem, da sem jaz dopolnil v 3 letniku jan. že 18 let, ona pa takrat v 1 letniku šele 15 in to marca.
Ne spomnim se točno kdaj sva imela spolni odnos, toda zdi se mi da je bila ona stara 14 jaz pa 17, ali pa celo ona 14 jaz pa mogoče že 18.

Vse je bilo prostovoljno, toda skrbi me ker po naši zakonodaji je kazniv vsak spolni odnos z osebo mlajšo od 15 let razen če ne obstaja očitno nesorazmerje v letih.

Kaj je v tem primeru, ali je to bila očitna nesorazmernost v letih oz. zrelosti?

Ta stvar me resnično skrbi, ali me lahko preteklost preganja? Če bi recimo podala po več kot osmih letih ovadbo, ali pa bi kdo drug podal prijavo glede tega, ali da bi hotela odškodnino zaradi tega?

Ali me lahko zaradi te neumnosti v mladosti celo zaprejo?

Sicer možnosti da bi ona podala ovadbo glede tega skoraj ni toda kaj pa če?

resnično bom hvaležen za odgovor, ker sem resnično v skrbeh.
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close