Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek spolni pripomočki

spolni pripomočki

Zanima me, ali pri sexu uporabljate spolne prripomočke. Umetne penise in podobno. Midva bi kakšno zadevo nabavila, sedaj pa me zanima, kaj priporočate. Pa brez zgražanja, prosim.

Vibrator, včasih jap. krogljice, sam odkar se je satan strgal in krogljica ostala notri, nič več:-)) Pač preveč stiska, ko ji prihaja

Kako pa se up. japonske kroglice in koliko ta zadeva stane?

In tako mi prijaviš ti, ki se tolk hvališ? Ma ja, ni čudno da spet kadi.

Not jih potisneš in migaš:-)))

Cena zavisi od kvalitete; okoli 15000 mislim

Kaj je narobe? Občasno pašejo tudi različne igrice, samo do tam ti očitno še nisi prišla. Si pač malo zavrta. Toda imaš možnost da spremeniš mnenje da je sex samo not pa ven.

:-))))

15 flik? a mata pozlačene vidva? al pa dizajnerske? al pa pojma nimaš o čem govoriš : )

okol 5 jurjev so.

Veš kaj, japonske kroglice to še gre, ampak vibratorja pa ob zdravem in živahnem možu res ne potrebujem. Pa daleč od tega, da bi bil kdo zavrt. Če pa vidva vibrator samo gledata, bi pa kakšno o okusu morda…

Če bi ti kaj vedel o teh igricah, ti tudi kakšna cena ne bi ušla. Kakšen nakladač!

Prosim da ne razpravljate med sabo tukajle.

za začetek si lahko omislita kake obročke, olje ki ga lahko ližeš in hudo lepo diši, kuglice pa zase, za na špancir, da te bo malo nakurilo, pa še vaginalne mišice ojača.

Zaradi mene jih imaš ti lahko tudi zastonj, take iz krompirja

Nikjer nisem napisal točne cene, pač pa “približno”! Ker ne delam v kakšni erotični trgovini, tudi vedeti ne morem. Zato te prosim, da nehaš smetit še tu in se usajat kot si počela na SVM

opa, moški ego je napaden.!!!! a nisi navajen da ti katera tako konkretno kaj reče kot sem ti jaz? hahahah

Ti pa še veš ne, kako se da zelo lepo ponucat vibrator pri zdravem in živem možu;)

Če tebi ne paše, se ni treba zato nad drugimi zgražat.

Pa kako ne morte razumet, da komu pač ni do plastike?

Ja, sej…kako pa ti ne moreš razumeti…?:)) Pa smo spet tam.

Zakaj potem pišeš g KIR, če nimaš pojma , saj te noben ni vprašal,.So tudi drugi, ki kaj vedo pa bodo napisali.A ne!??.

Glede pogovorov s tabo sem ti svoje povedal že tam, približno enako kot ostali.
Zato te še enkrat in zadnjič prosim, da moje poste preskočiš, tako kot jaz tvoje!

ma dej ne nakladaj človek, nimam 15 let.

in btw: JAZ sem rekla da ne padam na tvoje glupe fore, in da poskusi srečo drugje in ne obratno. toliko da si osvežiš spomin. ker ti poleg ostalega že močno peša očitno.

pa še to – kuglice za 5 flik, se ne morjo strgat, da ena not ostane, ker niso z cvirnom povezane, ampak so že narejene v enem kosu, med eno in drugo se pa silikon zoža,in deluje kot da sta 2 kuglici. kaj pa šele tiste za 15 flik ….toliko da boš vedel, in ne boš klatil neumnosti.

Ajs…

Midva ne uporabljava nic. Odkar imava malega, sva vesela, da nama uspe sploh se kdaj seksat in sva takrat tako potrebna, da pripomockov ne rabiva.
Aja, preden sva bila noseca, se je pa moz full zakuril, ce sem dala gor stumpantelne (samostojece nogavice).

A je kateri par preizkusil tiste silikonske “tulce”, ki si jih partner natakne na ud, boljšo polovico pa dodatno (hmmm..) bogato stimulirajo?

Oni dan je en gospod to kazal na TV (pripomočke…).

Zanima me ali to moški sploh spravi gor (meni seje tako malo zdelo za mojega), kako je njemu udobno v tem in pa ali je res tako bolj dražljivo za žensko?

Se vidi da me vleče k 40-tim pa bi še kaj probala, preden bom za staro šaro ;)))

ne vem sicer kaj točno so kazali po TV-ju, ampak če hoče zadeva “delovat” na obeh, ima potem na obeh straneh kake bunkice navadno. so pa te stvari navadno iz jelly materiala, ki je zelo raztegljiv.

Imava sam vibrator, pa še taje je hin dal….benti…

New Report

Close